7 opvallende weetjes over zangeres Froukje Veenstra

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje Veenstra is een opkomende zangeres in Nederland. Ze is nog super jong, maar haar carrière gaat als een raket. Nu Froukje haar nieuwe EP ‘Uitzinnig’ hoge ogen gooit is het hoog tijd om wat dieper in Froukjes leven te duiken. Deze 7 opmerkelijke dingen wist jij sowieso nog niet over Froukje!

1. Froukje Veenstra komt uit Rotterdam

Haar artiestennaam is Froukje, maar Froukjes volledige naam is Froukje Veenstra. Froukje Veenstra is geboren in Nieuwkoop, Zuid-Holland. Froukje is nog maar 21 jaar en heeft nu al een veelbelovende carrière. Momenteel woont Froukje in Rotterdam op zichzelf voor haar studie. Froukje studeert namelijk aan het Rotterdams Conservatorium. Uiteraard studeert Froukje hier in de richting van song-writing en ze is al sinds haar 14e bezig met het maken van nummers.

2. Froukje is onderdeel van ‘Ginger Squad’

Froukje is opgegroeid in een familie waarin onderwijs en muziek centraal staan. Je kan dus wel stellen dat Froukje haar talent niet van een vreemde heeft. De knappe Froukje groeide naar eigen zeggen op in een warm en open minded gezin. Samen met haar zus en vader heeft Froukje regelmatig opgetreden als band. De band heette Ginger Squad, wat een verwijzing is naar de haarkleur van haar gezinsleden. Hieronder een foto van het trio een aantal jaar geleden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jetske (@jetskeveenstra)

3. Froukje heeft knappe zus Jetske

We zien allemaal dat Froukje een hele knappe verschijning is met haar onschuldige uiterlijk. Toch kunnen we Froukjes zus ook niet aan ons voorbij laten gaan want Jetske Veenstra is ook echt een prachtige vrouw. Met haar lange oranje lokken trekt ze alle aandacht naar zich toe op haar foto’s. De zussen hebben dus dezelfde goede genen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jetske (@jetskeveenstra)

4. Froukje heeft nog geen relatie

Froukje komt dus uit een open minded gezin en beide zussen komen er al vroeg achter dat ze zowel op mannen als vrouwen vallen zijn. Froukje vertelt dat haar zus al op jonge leeftijd aan haar vroeg of ze ook op vrouwen viel. Toen vond Froukje dat nog moeilijk om toe te geven omdat ze dit graag op haar eigen manier wou doen. Froukje kwam tijdens pride week met een nieuw nummer genaamd ‘Niets tussen’. Hierin zien we Froukje en haar tegenspeelster uitgebreid zoenen en Froukje zingt ook over de liefde tussen haar en in dit geval een vrouw. Momenteel lijkt erop dat Froukje nog single is, en dus geen vriend of vriendin heeft.

5. S10 is vriendin van Froukje

Froukje heeft net weer een nieuw nummer uitgebracht. Dit mooie nummer zingt Froukje met niemand minder dan Songfestival-zangeres S10. S10’s carrière gaat ook als een speer, en het lijkt erop dat de twee elkaar hebben gevonden in het soort muziek dat ze maken. Ze posten regelmatig foto’s samen en ze lijken dikke vriendinnen. Het nummer dat Froukje heeft uitgebracht heet ‘Zonder Gezicht’. Mensen noemen het nummer vergelijkbaar met de muziek die wereldartiest Stromae uitbrengt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Froukje (@froknroll)

6. Froukje speelt in Reclame van de NS

Dat Froukje veelzijdig is is ons inmiddels al wel duidelijk, maar blijkbaar speelde Froukje ook ooit een hoofdrol in een campagne van de NS! In het reclame spotje van de NS zien we Froukje alle voertuigen van de NS gebruiken. Daarbij zingt Froukje een krachtig nummer genaamd ‘Morgen is weer vandaag’. Het nummer gaat over verandering en hoe elke dag anders is dan verwacht.

7. Froukje ontvangt op 20-jarige leeftijd award

Het nummer van Froukje ‘Ik wil dansen’ is in 2021 uitgeroepen tot ‘VPRO 3voor12 song van het jaar’. Dit betekend dat Froukje nu al een award winnende zangeres is. We weten zeker dat dat er in de toekomst nog véél meer gaan worden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Froukje (@froknroll)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?