6x Fast and Furious op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Auto-, actie- en vrouwenfanaten opgelet! Netflix heeft deze week maar liefst zes Fast & Furious-films aan hun grote collectie toegevoegd. Aan jou de taak om uit te vogelen in welke volgorde je ze moet kijken. Wij zijn de draad namelijk volledig kwijt.

Zijn er mensen die precies weten hoeveel Fast & Furious-films er bestaan? Dikke pluim als je ze allemaal op kan noemen en in chronologische volgorde kan zetten. Dat zou een mooie vraag in een hele lastige pubquiz kunnen zijn.

Negen stuks

Als je de tel goed heb bijgehouden, kom je uit op totaal negen films. Acht in de originele serie, één spinoff. Er zitten bovendien nog zo’n drie nieuwe F&F-films in de koker. Gelukkig bevatten de films geen lastige verhaallijnen. De kracht is de eenvoud: ronkende motoren, flitsende sportwagens, knallende uitlaten, knallende geweren, bloedstollende races, Michelle Rodriguez: deze filmserie heeft voor ieder wat wils. Dan maakt het niet eens uit of je de voorgaande delen gezien of onthouden hebt.

Furieuze marathonsessie

Netflix heeft sinds kort dus zes van de negen Fast & Furious-films voor je klaarstaan. Ze hebben gelukkig niet zomaar zes willekeurige films uit de serie gepakt: het zijn de eerste zes. Omdat we de chaos in je hoofd niet nóg groter willen maken, staan ze hier in officiële volgorde:

The Fast and the Furious (2001)
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious (2009)
Fast Five 
Fast & Furious 6

Veel kijkplezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.