6x Fast and Furious op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Auto-, actie- en vrouwenfanaten opgelet! Netflix heeft deze week maar liefst zes Fast & Furious-films aan hun grote collectie toegevoegd. Aan jou de taak om uit te vogelen in welke volgorde je ze moet kijken. Wij zijn de draad namelijk volledig kwijt.

Zijn er mensen die precies weten hoeveel Fast & Furious-films er bestaan? Dikke pluim als je ze allemaal op kan noemen en in chronologische volgorde kan zetten. Dat zou een mooie vraag in een hele lastige pubquiz kunnen zijn.

Negen stuks

Als je de tel goed heb bijgehouden, kom je uit op totaal negen films. Acht in de originele serie, één spinoff. Er zitten bovendien nog zo’n drie nieuwe F&F-films in de koker. Gelukkig bevatten de films geen lastige verhaallijnen. De kracht is de eenvoud: ronkende motoren, flitsende sportwagens, knallende uitlaten, knallende geweren, bloedstollende races, Michelle Rodriguez: deze filmserie heeft voor ieder wat wils. Dan maakt het niet eens uit of je de voorgaande delen gezien of onthouden hebt.

Furieuze marathonsessie

Netflix heeft sinds kort dus zes van de negen Fast & Furious-films voor je klaarstaan. Ze hebben gelukkig niet zomaar zes willekeurige films uit de serie gepakt: het zijn de eerste zes. Omdat we de chaos in je hoofd niet nóg groter willen maken, staan ze hier in officiële volgorde:

The Fast and the Furious (2001)
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious (2009)
Fast Five 
Fast & Furious 6

Veel kijkplezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.