6x Fast and Furious op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Auto-, actie- en vrouwenfanaten opgelet! Netflix heeft deze week maar liefst zes Fast & Furious-films aan hun grote collectie toegevoegd. Aan jou de taak om uit te vogelen in welke volgorde je ze moet kijken. Wij zijn de draad namelijk volledig kwijt.

Zijn er mensen die precies weten hoeveel Fast & Furious-films er bestaan? Dikke pluim als je ze allemaal op kan noemen en in chronologische volgorde kan zetten. Dat zou een mooie vraag in een hele lastige pubquiz kunnen zijn.

Negen stuks

Als je de tel goed heb bijgehouden, kom je uit op totaal negen films. Acht in de originele serie, één spinoff. Er zitten bovendien nog zo’n drie nieuwe F&F-films in de koker. Gelukkig bevatten de films geen lastige verhaallijnen. De kracht is de eenvoud: ronkende motoren, flitsende sportwagens, knallende uitlaten, knallende geweren, bloedstollende races, Michelle Rodriguez: deze filmserie heeft voor ieder wat wils. Dan maakt het niet eens uit of je de voorgaande delen gezien of onthouden hebt.

Furieuze marathonsessie

Netflix heeft sinds kort dus zes van de negen Fast & Furious-films voor je klaarstaan. Ze hebben gelukkig niet zomaar zes willekeurige films uit de serie gepakt: het zijn de eerste zes. Omdat we de chaos in je hoofd niet nóg groter willen maken, staan ze hier in officiële volgorde:

The Fast and the Furious (2001)
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious (2009)
Fast Five 
Fast & Furious 6

Veel kijkplezier!

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten