6x Fast and Furious op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Auto-, actie- en vrouwenfanaten opgelet! Netflix heeft deze week maar liefst zes Fast & Furious-films aan hun grote collectie toegevoegd. Aan jou de taak om uit te vogelen in welke volgorde je ze moet kijken. Wij zijn de draad namelijk volledig kwijt.

Zijn er mensen die precies weten hoeveel Fast & Furious-films er bestaan? Dikke pluim als je ze allemaal op kan noemen en in chronologische volgorde kan zetten. Dat zou een mooie vraag in een hele lastige pubquiz kunnen zijn.

Negen stuks

Als je de tel goed heb bijgehouden, kom je uit op totaal negen films. Acht in de originele serie, één spinoff. Er zitten bovendien nog zo’n drie nieuwe F&F-films in de koker. Gelukkig bevatten de films geen lastige verhaallijnen. De kracht is de eenvoud: ronkende motoren, flitsende sportwagens, knallende uitlaten, knallende geweren, bloedstollende races, Michelle Rodriguez: deze filmserie heeft voor ieder wat wils. Dan maakt het niet eens uit of je de voorgaande delen gezien of onthouden hebt.

Furieuze marathonsessie

Netflix heeft sinds kort dus zes van de negen Fast & Furious-films voor je klaarstaan. Ze hebben gelukkig niet zomaar zes willekeurige films uit de serie gepakt: het zijn de eerste zes. Omdat we de chaos in je hoofd niet nóg groter willen maken, staan ze hier in officiële volgorde:

The Fast and the Furious (2001)
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious (2009)
Fast Five 
Fast & Furious 6

Veel kijkplezier!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten