Met deze drie tips vier je Sinterklaas gemakkelijk coronaproof!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

5 december is het weer zover: pakjesavond! Maar, hoe vier je pakjesavond eigenlijk met al die corona-ellende? Wij hebben de oplossing voor je!

1. Laat Sinterklaas een online bezoekje brengen

Zijn de kinderen normaal gesproken gewend dat Sint even langskomt op pakjesavond? Dan is het misschien wel een goed idee om ze uit te leggen dat óók Sinterklaas naar Mark Rutte moet luisteren en netjes vanuit huis werkt dit jaar!

2. Doe spelletjes via Skype (ook voor volwassenen)

Deze tip geldt zowel voor mensen met als zónder kinderen, die Sinterklaas vieren. Je hoeft de Sinterklaas-spellen namelijk niet te missen dit jaar. Er zijn namelijk zat leuke spelletjes die je al videobellend kan doen! Denk bijvoorbeeld aan een foute pubquiz. Bijkomend voordeel: als je er geen zin meer in hebt, is er plotseling iets mis met je verbinding…

3. Maak er een online etentje van

Gezellig met z’n allen eten is nog zo’n oeroude Sinterklaastraditie in Nederland. En ook die traditie hoeven we dit jaar niet over te slaan. Je kunt namelijk gemakkelijk een online etentje organiseren via Skype. Scheelt je bovendien ook nog eens een berg afwas!

[poll id=”74″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?