5 mogelijke tegenstanders van Dirk Kuijt in gevecht Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van het voetbalveld naar de boksring: Dirk Kuijt maakt een nogal drastische carrier switch. Wie van deze heren staat met hem in de ring?

Het gaat dan toch echt gebeuren, Dirk Kuijt stapt in de boksring van kickbokser Rico Verhoeven. Die organiseert het evenement ‘Hit It’, waar je wel meer bekende koppen in beeld zal zien, terwijl ze met elkaar op de vuist gaan. Natuurlijk is het allemaal goedbedoeld, maar het is wel even wennen om de altijd zo vriendelijke en vrolijke Dirk straks klappen te zien uitdelen. Of hij meer klappen incasseert dan uitdeelt valt nog te bezien, maar het is hopen voor Dirk dat hij niet helemaal bont en blauw de ring weer uitstapt. De tegenstander van Dirk is ook nog niet bekend, maar misschien wordt het wel een van deze bekende mannen.

Lees ook: Video: Erik ten Hag moet voor job bij Manchester United nog aan lachwekkend Engels werken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirk Kuyt (@kuyt)

1. Ron Vlaar

Ron Vlaar is een voormalig profvoetballer die bij voorkeur centraal in de verdediging speelde. Zou hij in de boksring ook volledig in de verdediging gaan. Hij is een collega-analist van Dirk, en weet dus alles over het analyseren van de tegenstander om het beste resultaat te behalen. Ron zou een goede match kunnen zijn voor Dirk.

2. Andy van der Meyde

Een andere mogelijkheid is natuurlijk Andy van der Meyde. Andy doet alles voor een beetje extra positieve aandacht, dus een potje matten met Dirk zou hij zeker niet afslaan. Andy ziet er misschien af en toe intimiderend uit, maar of hij daadwerkelijk zou winnen van Dirk is natuurlijk maar de vraag. Dirk zal ongetwijfeld een goede tik aan Andy uit kunnen delen. En zijn kinderen willen dat vast zien, die mogen hun ‘papa’ namelijk niet zo.

3. Lil Kleine

Misschien is dit gewoon wishful thinking. Lil’ Kleine houdt namelijk wel van een goede klap uitdelen, dat is wel gebleken. En heel de wereld ziet graag hoe iemand hem eens een goede tik uitdeelt. Dat vindt het publiek geweldig, al helemaal als het gedaan wordt door een sympathieke vent als Dirk. Dan is het bijna een opvoedende, corrigerende tik. Wel een die veel te laat komt, maar je moet een keer beginnen met het opvoeden van pauperkabouter Jorik.

4. Johnny de Mol

Johnny schijnt ook wel te houden van het uitdelen van klappen. Tenminste, als we zijn ex mogen geloven. Johnny hoopt zijn reputatie in de rechtszaal te redden, maar misschien heeft hij daar wel een hele andere omgeving voor nodig, bijvoorbeeld de boksring. Misschien dat hij dan gelijk wat frustratie kwijt kan, die alle beschuldigingen hem bezorgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

4. Rico Verhoeven zelf

Het wordt misschien een beetje een eenzijdig gevecht als Rico daadwerkelijk in de ring stapt met Dirk. Of misschien weet Dirk iedereen wel te verassen en danst hij zo behendig om Rico heen dat de bokser geen klap weet uit te delen. Rico wist al te vertellen bij Humberto dat Dirk niet tegen hem zou boksen, maar dat kan natuurlijk allemaal een bluf zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.