4x de mooiste foto van Anouk Maas uit Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson heeft een hele reeks aan mooie kandidaten gehad, maar Anouk Maas is toch wel een van de allermooiste vrouwen uit het programma. 

Er zijn een hoop knappe vrouwen die besluiten om een gokje te wagen en mee te doen aan het spannende avonturenprogramma Expeditie Robinson. Maar van al die vrouwen zijn er maar weinig zo mooi als Anouk Maas. Dat kan je ook zien in haar foto’s. Daar laat Anouk zich altijd van haar beste kant zien. De beeldschone actrice heeft dus een flinke verzameling prachtige foto’s online staan. Maar van al haar leuke plaatjes, zijn deze vier toch echt wel het beste.

Lees ook: Anouk en Britte volkomen kansloos in finale Expeditie Robinson 2021

Foto 1: Anouk Maas is leniger dan je denkt

Je moet toch wel tot op zekere hoogte atletisch zijn als je mee wilt doen aan een programma als Expeditie Robinson. Er wordt fysiek veel van je verlangd en daar moet je natuurlijk klaar voor zijn. Al helemaal als je het een beetje ver wilt schoppen tijdens de expeditie. Anouk voldoet aan die eis. Zij is namelijk leniger dan de meeste mensen van haar denken. Een leuk feitje, dat ze maar eens bewijst op deze ontzettend ontspannen foto. Anouk rekt en strekt even elke spier in haar lichaam op het leuke plaatje. Het is een kant van de prachtige actrice die je nog niet vaker gezien hebt.

Foto 2: een verleidelijk pose met goed licht

Een mooie foto heeft maar twee dingen nodig: een goede belichting en een geweldig onderwerp. Anouk heeft beide in deze leuke foto. Niet alleen is het licht erg mooi gedaan, ook is het onderwerp, Anouk in een verleidelijke pose, iets waar je natuurlijk uren naar kan blijven staren.

Foto 3: de intieme blik van Anouk Maas

Als ze dat wil, kan Anouk een extreem zwoele blik opzetten. Dan verdrink je gewoon bijna in haar ogen. En als je dat op camera vast weet te leggen, dan heb je gewoon een hartstikke mooie foto te pakken. Kijk maar naar het resultaat, dat spreekt geheel voor zich. Anouk ziet er namelijk extreem goed uit op dit zwart-wit plaatje.

Foto 4: de verborgen talenten van Anouk

Ook is af en toe een kijkje achter de schermen natuurlijk helemaal niet verkeerd. Op de laatste foto heeft Anouk zich leuk opgemaakt voor de mensen thuis, maar ook laat ze een van haar hobby’s trots zien. Dat is namelijk piano spelen. Op die manier kom je toch weer een beetje meer te weten over je favoriete actrice via haar mooie foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.