4 tips om je huis te beschermen tegen inbrekers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De donkere dagen komen er weer aan. Naast een hoop gezelligheid betekent dat ook dat het inbrekersseizoen weer voor de deur staat. Wil jij voorkomen dat er bij jou ingebroken wordt? Lees dan even deze vier tips door!

1. Zet je containers weg

Het wegzetten van je containers is één van de makkelijkste manieren om inbrekers buiten de deur te houden. Inbrekers maken namelijk dankbaar gebruik van containers, waarmee ze bij je naar boven kunnen klimmen.

2. Automatische verlichting

Ga je even de deur uit? Laat dan altijd een paar lampen aan! Zo wek je de indruk dat er iemand thuis is en is de kans groot dat inbrekers jouw huis toch maar aan zich voorbij laten gaat.

 

3. Licht je buren in

Ga je een een weekendje weg of ga je langer op vakantie? Licht dan even je buren in en vraag of zij een oogje in het zeil houden. Ook is het handig om te vragen of ze de post goed door de brievenbus willen duwen als deze nog zichtbaar is van buitenaf.

4. Post niet op social media dat je weg bent

Dit is een tip die de laatste jaren erg belangrijk geworden is: laat niet via social media weten dat je niet thuis bent. Inbrekers hebben namelijk slimme trucs om te kunnen zien wat jij op jouw social media account plaatst!

 

 

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.