4 tips om je huis te beschermen tegen inbrekers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De donkere dagen komen er weer aan. Naast een hoop gezelligheid betekent dat ook dat het inbrekersseizoen weer voor de deur staat. Wil jij voorkomen dat er bij jou ingebroken wordt? Lees dan even deze vier tips door!

1. Zet je containers weg

Het wegzetten van je containers is één van de makkelijkste manieren om inbrekers buiten de deur te houden. Inbrekers maken namelijk dankbaar gebruik van containers, waarmee ze bij je naar boven kunnen klimmen.

2. Automatische verlichting

Ga je even de deur uit? Laat dan altijd een paar lampen aan! Zo wek je de indruk dat er iemand thuis is en is de kans groot dat inbrekers jouw huis toch maar aan zich voorbij laten gaat.

 

3. Licht je buren in

Ga je een een weekendje weg of ga je langer op vakantie? Licht dan even je buren in en vraag of zij een oogje in het zeil houden. Ook is het handig om te vragen of ze de post goed door de brievenbus willen duwen als deze nog zichtbaar is van buitenaf.

4. Post niet op social media dat je weg bent

Dit is een tip die de laatste jaren erg belangrijk geworden is: laat niet via social media weten dat je niet thuis bent. Inbrekers hebben namelijk slimme trucs om te kunnen zien wat jij op jouw social media account plaatst!

 

 

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten