10 jaar geleden: het meest bizarre Eredivisie-moment ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit iemand zó door het lint zien gaan op een voetbalveld? Het is alweer 10 jaar geleden dat Ajacied Luis Suárez zijn tanden zette in PSV’er Otman Bakkal. Een uniek moment, dachten we toen. Tot de Uruguayaan het later nóg eens deed!

Sommige voetballers geven álles op het veld. Luis Suárez geeft meer. De Uruguayaan zorgde tien jaar geleden voor één van de meest opvallende Eredivisie-momenten ooit door tegenstander Otman Bakkal in z’n schouder te bijten tijdens een opstootje…

Lees ook: ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

‘Suarez neemt hap uit het lichaam van Bakkal’

Niet alleen Bakkal en zijn teamgenoten leken soort van verlamd van verwarring, maar ook de kijker thuis wist niet wat hij zag. De verslaggever vergelijkt ‘het bijtincident’ met Mike Tyson die een hap uit het oor van zijn tegenstander nam. “Suarez probeert een hap uit het lichaam van Bakkal te nemen,” stelt hij vol verbazing. De Ajax-spits kreeg hiervoor een dikke schorsing van zeven wedstrijden voor de kiezen.

Luis Suarez bijt nog twee tegenstanders

Na zo’n straf verwacht je dat Luis Suárez geleerd had van z’n gekke fratsen. Toch deed hij het later nóg twee keer! In het shirt van Liverpool beet hij Chelsea-speler Ivanovic, en later op het WK zette hij z’n tanden in de schouder van Italië-verdediger Chiellini…

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.