10 jaar geleden: het meest bizarre Eredivisie-moment ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit iemand zó door het lint zien gaan op een voetbalveld? Het is alweer 10 jaar geleden dat Ajacied Luis Suárez zijn tanden zette in PSV’er Otman Bakkal. Een uniek moment, dachten we toen. Tot de Uruguayaan het later nóg eens deed!

Sommige voetballers geven álles op het veld. Luis Suárez geeft meer. De Uruguayaan zorgde tien jaar geleden voor één van de meest opvallende Eredivisie-momenten ooit door tegenstander Otman Bakkal in z’n schouder te bijten tijdens een opstootje…

Lees ook: ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

‘Suarez neemt hap uit het van Bakkal’

Niet alleen Bakkal en zijn teamgenoten leken soort van verlamd van verwarring, maar ook de kijker thuis wist niet wat hij zag. De verslaggever vergelijkt ‘het bijtincident’ met Mike Tyson die een hap uit het oor van zijn tegenstander nam. “Suarez probeert een hap uit het van Bakkal te nemen,” stelt hij vol verbazing. De Ajax-spits kreeg hiervoor een dikke schorsing van zeven wedstrijden voor de kiezen.

Luis Suarez bijt nog twee tegenstanders

Na zo’n straf verwacht je dat Luis Suárez geleerd had van z’n gekke fratsen. Toch deed hij het later nóg twee keer! In het shirt van Liverpool beet hij Chelsea-speler Ivanovic, en later op het WK zette hij z’n tanden in de schouder van Italië-verdediger Chiellini…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.