Sportmannen

Mannenzaken.nl > Mannen > Sportmannen

De sportman is een moderne gladiator. Vroeger vochten de meest atletische figuren op deze planeet in het Colosseum tot hun bittere eind; tegenwoordig doen ze dit veilig in een stadion zónder levensbedreigende omstandigheden. Hoewel, sportmannen als Max Verstappen stellen stiekem nog steeds hun leven in de waagschaal om zo hun fans trots kunnen maken met topprestaties. Zo zorgen ze voor entertainment, maar ook voor oneindige inspiratie, zeker in het online tijdperk.

Je hoeft tegenwoordig niet meer te wachten tot je favoriete sportman op tv komt. Zeker bij atleten als Rico Verhoeven, die hoogstens twee of drie keer per jaar in actie komt, is het voor fans ideaal dat hij via social media dagelijks op de voet te volgen is. Aangezien bijna elke sportman dit tegenwoordig doet, is er dus ook een soort online competitie gaande buiten de wedstrijden om! Een slimme sportman zorgt er dus voor dat hij constant in beeld is - zelfs tijdens trainingskampen en welverdiende zonvakanties. En zodra ze ouder worden, hun lijf hen in de steek begint te laten en geen club ze meer hebben wil, kunnen ze altijd nog analist op tv worden. Op die manier hebben ex-sportmannen als Jan Boskamp, Rafael van der Vaart en René van der Gijp hun carrière met succes verlengd. Bovendien hoeven ze de wijntjes en borrelhapjes in hun huidige functie niet meer laten staan!

Nieuws over sportmannen

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

AJAX-flop Anton Gaaei verwijderde deze privé foto van zijn vriendin gelukkig niet!

Anton Gaaei verwijdert al zijn foto's na veel negatieve reacties, gelukkig laat hij déze foto van zijn prachtige vriendin er op staan!

Video: Kelly Piquet vangt witte klodders in hand op; Max Verstappen geniet volop

Max Verstappen geniet volop van zijn knappe vriendin die flinke witte klodders opvangt in haar hand en uitsmeert over haar hele gezicht.

Zoek de schokkende verschillen: Max Verstappen en zijn F1-collega’s toen en nu

Er zijn nieuwe beelden uit Drive to Survive verschenen en die vergelijken Max Verstappen van vroeger met nu. Bekijk het snel.

Video: Rico Verhoeven laat trots nieuwe volledig getunede auto zien

De mensen die Rico Verhoeven volgen weten wel dat de getrainde kickbokser een fan is van mooie auto's. Hij laat dan ook even trots zijn wagens zien.

Frenkie de Jong neemt keihard revanche voor kritiek Vandaag Inside met waanzinnig Barcelona-record

Oranje-international Frenkie de Jong heeft in de wedstrijd tegen de Spaanse club Getafe geschiedenis geschreven door het 11.000ste doelpunt van FC Barcelona te scoren.

Zoek de verschillen: De auto van Max Verstappen van vorig jaar en dit jaar naast elkaar

Max Verstappen rijdt over het algemeen in hele snelle auto's. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen die wagens?

Foto: Lewis Hamilton gebruikt paddock als catwalk en baart opzien met doorschijnend t-shirt

Lewis Hamilton laat iedereen in de paddock naar hem kijken met zijn modebewuste outfits. Hij verbaast daarmee vriend en vijand.

Top sportmannen