Wesley Sneijder

Sportman Wesley Sneijder

Wesley Sneijder, geboren op 9 juni 1984 in Utrecht, is een voormalige Nederlandse profvoetballer die voornamelijk als aanvallende middenvelder speelde. Gedurende zijn carrière van 2002 tot 2019 vertegenwoordigde hij clubs zoals Ajax, Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa. Hij speelde 134 interlands voor het Nederlands elftal, waarbij hij op 9 juni 2017 nationaal recordinternational werd na 131 interlands, een record van Edwin van der Sar verbrak. Zijn meest succesvolle periode beleefde Sneijder in 2009/10 bij Internazionale, toen hij met zijn team de treble won (Serie A, Champions League en Coppa Italia). Hoewel velen geloofden dat hij destijds de Ballon D'Or verdiende, ging de prijs dat jaar naar Lionel Messi. Verder nam Wesley Sneijder deel aan drie Europese kampioenschappen en drie wereldkampioenschappen, waarbij hij onderscheidingen ontving, waaronder de Zilveren Bal en de Bronzen Schoen op het WK van 2010.

Wesley Sneijder relatie, vriendin, getrouwd en kinderen

Wesley Sneijder heeft verschillende relaties gehad met bekende vrouwen. Zo had Wesley Sneijder eerst een relatie met Ramona Streekstra, waarmee ze samen de zoon Jessey Sneijder kregen. Later kreeg Wesley Sneijder een relatie met de knappe vrouw Yolanthe Cabau van Casbergen. Met haar kreeg Wesley Sneijder het zoontje Xess Xava Sneijder. Het is bekend dat Sneijder met beide vrouwen getrouwd is geweest. Na de breuk met Yolanthe Cabau van Casbergen is het onzeker of Sneijder momenteel in een andere relatie verkeert. Er zijn roddels over een mogelijke relatie met Romy Lukassen, maar dit is niet bevestigd.

Wesley Sneijder vermogen

Gedurende zijn carrière heeft Wesley Sneijder bij grote voetbalclubs gespeeld, waar spelers van zijn kaliber aanzienlijke inkomsten kunnen genereren. Bovendien heeft Wesley Sneijder na zijn professionele voetballoopbaan ook veel verdient door zijn deelname aan programma's zoals Veronica Inside en diverse TOTO-reclames. Verder zou het vermogen van Wesley in de piek van zijn carrière rond de 40 miljoen euro moeten hebben gelegen. Toch zou dit vermogen inmiddels gehalveerd zijn. Zijn scheiding van ex-vrouw Yolanthe en enkele mislukte investeringen worden genoemd als factoren die hierbij een rol spelen

Nieuws

Foto: Wesley Sneijder verklapt met ongelukje dat dit zijn nieuwe vriendin is

Wesley Sneijder doet altijd een beetje geheimzinnig over zijn liefdesleven, maar nu heeft hij toch stiekem zijn vriendin onthult. 

Video: Yolanthe Cabau knelt haar kerstballen af in superstrakke outfit

Yolanthe Cabau deelt een hartverwarmende kerstvideo via Instagram. Ondertussen knellen haar eigen kerstballen langzaamaan af..

Foto: Yolanthe Cabau pronkt met rondingen in extreem strakke outfit

Yolanthe Cabau zet haar volgers nóg een keer voor het blok met een waanzinnig pikant kiekje. De actrice lijkt wel met haar rondingen te pronken..

Video: Hélène Hendriks druk in de weer met speeltje tijdens Oranjewinter

Hélène Hendriks is één en al sensatie om naar te kijken. In deze aflevering van Oranjewinter maakt ze het nóg spannender wanneer ze een pikant speeltje tevoorschijn haalt.

Foto: Yolanthe Cabau gaat los met beeldschone vriendinnen

Yolanthe Cabau deelt een opvallende foto via Instagram. Voorlopig zien we nog even geen man in het leven van de brunette..

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto met grootste liefde

Rondom het liefdesleven van Yolanthe Cabau is het de laatste tijd rumoerig. Toch lijkt het alsof maar één iemand echt álle aandacht van de actrice krijgt. Deze foto zegt meer dan genoeg...

Yolanthe Cabau laat nieuwe ‘vriend’ zien op alleszeggende foto

Veel ophef rondom actrice Yolanthe Cabau, want ze zou volgens bronnen een nieuwe vriend hebben. Deze foto zegt meer dan genoeg over deze geruchten...

Yolanthe Cabau steelt show op eigen premiere met deze foto

Terwijl Yolanthe Cabau in Amerika aan de weg timmert, blijft ze ook in Nederland keihard scoren! Haar nieuwste film Liefde Zonder Grenzen trok bij de première een volle zaal. De actrice straalde daar als een Hollywoodster...
Wesley Sneijder bio

Profiel

Geboortedatum: 9 juni 1984
Lengte: 1,7 meter
Sterrenbeeld: tweelingen
Afkomst: Utrecht, Nederland
Familie: (vader) Barry Sneijder, (moeder) Sylvia Sneijder-Thiele, (broers) Rodney en Jeffrey
Sneijder
Kinderen: Jessey Sneijder, Xess Xava Sneijder
Beroep: Voormalig professioneel voetballer, Analist
Instagram: De Instagram van Wesley is @wesleysneijder

Foto's

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder voetballer