Noa Lang

Sportman Noa Lang

Noa Lang, geboren op 17 juni 1999 in Capelle aan den IJssel, is een Nederlands professioneel voetballer. Zijn carrière begon bij Ajax, waar hij in het seizoen 2019-2020 doorbrak als veelbelovend talent. Hij speelde als aanvallende middenvelder en vleugelspeler. Na zijn succes bij Ajax stapte hij in 2020 over naar Club Brugge in België, waar hij uitblonk en een belangrijke speler werd. Lang staat bekend om zijn technische vaardigheden, veldcreativiteit en het vermogen om kansen te creëren en te scoren. Op dit moment speelt Noa Lang weer in de Eredivisie, maar nu voor PSV.

Noa Lang relatie, vriendin, kinderen

Momenteel heeft Noa Lang een relatie met Blossom de Weerd. Naar verluidt hebben ze elkaar in 2018 leren kennen in Amsterdam. Toen Noa Lang in België woonde, bleef Blossom de Weerd aan zijn zijde. Blossom is al moeder van een dochter uit een vorige relatie. Samen hebben Noa Lang en Blossom de Weerd ook een zoon gekregen, genaamd Navy Livai.

Noa Lang salaris

Noa Lang heeft de aandacht op zich weten te vestigen en een vaste plek veroverd bij het grote PSV. Dit heeft hem een aanzienlijk salaris opgeleverd, naar verluidt rond de 2 miljoen euro per jaar bij de Nederlandse club. Dit is aanzienlijk meer dan wat hij verdiende bij Club Brugge, waar zijn jaarsalaris tussen de 1,2 en 1,5 miljoen euro lag.

Nieuws

Knappe blondine Maddy Janssen kreeg PSV’er Noa Lang zomaar aan het huilen

Maddy Janssen, presentatrice van videocontent voor PSV, kreeg voetballer Noa Lang aan het huilen tijdens een interview van de week.

Foto: Dit is de beeldschone vriendin van voetballer Noa Lang

Noa Lang doet al jaren mysterieus over wie nou zijn vriendin is. Maar met een nieuwe baby in hun leven is het toch eens tijd om kennis te maken. 
Noa Lang

Profiel

Geboortedatum: 17 juni 1999
Lengte: 1,79 m
Sterrenbeeld: tweelingen
Afkomst: Noa Lang heeft een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder
Familie: (vader) Jeffrey Lang, (moeder) Manon de Vries, (zus) Kyara Joëlla Lang
Relatie: Ja, met Blossom de Weerd
Kinderen: Ja, zoon Navy Livai
Beroep: Professioneel voetballer
Instagram: De Instagram van Noa is @noano

Foto's

Noa Lang
Noa Lang