Micky van de Ven

Voetballer Micky van de Ven

Voetballer Micky van de Ven is geboren op 19 april 2001 in Wormer. Micky is een boomlange centrale verdediger van 1.93 meter. Hij heeft gespeeld voor FC Volendam, VFL Wolfsburg en speelt nu voor Tottenham, die hem kochten voor 40 miljoen euro. Op 13 oktober 2023 maakte hij zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Micky van de Ven Tottenham

Micky van de Ven heeft op jonge leeftijd al een van de grootste clubs ter wereld bereikt. Hij heeft gespeeld bij FC Volendam, is daarna naar de duitse club Wolfsburg gegaan en speelt nu voor Tottenham Hotspur. Hij speelt dus op jonge leeftijd al voor een de 'Big 6'. Hieronder vallen Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Chelsea en dus Tottenham. Dit is een geweldige prestatie en er wordt in de toekomst dan ook veel van hem verwacht. Het Nederlands elftal heeft er in de toekomst in ieder geval weer een geweldige centrale verdediger bij.

Micky van de Ven vriendin

Er gaan veel geruchten en speculaties rond dat Micky van de Ven een vriendin zou hebben. Zo zou hij een aantal keer samen met dezelfde vrouw zijn gezien in en rondom het stadion van Tottenham Hotspur. Op zijn Instagram is hier vrijwel niks van te zien. De voetballer houdt zijn pagina erg proffesioneel met bijna alleen maar voetbal gerelateerde posts. We zien hier dan ook niks terug van een vriendin of iets dergelijks. Wie weet maakt hij het binnenkort officieel bekend, of is de vrouw gewoon een normale vriendin van Micky.

Micky van de Ven blessures

Micky van de Ven heeft af en toe last van een langdurige blessure. Zo raakte hij in november 2023 geblesseerd aan zijn hamstring. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd tegen Chelsea. Hij lag er enkele maanden uit. In maart 2024 raakte hij opnieuw geblesseerd aan zijn hamstring in een wedstrijd tegen Aston Villa. Hoe lang hij er precies uit ligt is nog onduidelijk, maar het zal waarschijnlijk langer zijn dan een maandje.

Nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!
Micky van de Ven

Profiel

Geboortedatum: 19 april 2001
Sterrenbeeld: Ram
Lengte: 1.93m
Geboorteplaats: Wormer
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Sportman, voetballer
Instagram: De Instagram van Micky van de Ven is @mickyvdven

Foto's

Micky van de Ven
Micky van de Ven