Badr Hari

Sportman Badr Hari

Badr Hari groeide op in Amsterdam-Oost in een Marokkaans gezin, bestaande uit zijn ouders, twee zussen en broertje. Hij volgde het vwo, maar rondde dit niet af. Dit kwam door zijn vroege voorliefde voor het kickbocksen. Op jonge leeftijd wist hij al enorm veel gevechten te winnen en Badr werd een grote toekomst voorspeld. 'The Golden Boy' is één van de grootste vechters ooit te noemen. Hij wist onder meer Gökhan Saki, Alistair Overeem en Peter Aerts ooit te verslaan.

Badr Hari record

Zijn record liegt er ook niet om. In totaal won Badr Hari 106 van zijn 126 gevechten, waarvan 92 op knock-out. Hij verloor maar liefst 17 gevechten.

Badr Hari relatie en kinderen

Badr Hari is al jaren gelukkig met de Italiaans-Nederlandse Daphne Romani. Na een relatie met tussenpauzes besloot het stel in 2016 in het huwelijksbootje te stappen. Samen hebben ze vier kinderen. Dochter Amber-May werd geboren in 2012, dochter Houda kwam in 2016 en in 2021 verwelkomden zij een tweeling: dochter Nora en zoon Ayden.

Badr Hari en Estelle Cruyff

In 2012 kwamen Badr Hari en Estelle Cruyff, het nichtje van, elkaar tegen. Al snel werden ze verliefd en werden ze als celebritykoppel. In 2014 besloten ze uit elkaar te gaan. Beiden hadden enorm veel verdriet, maar vanwege de stress en mentale problemen van Estelle leek het te stranden.

Badr Hari rug

Veel mensen vragen zich het af: wat heeft Badr Hari voor plek op zijn rug zitten? Het is een vrij simpel, maar toch zeldzaam iets. Het is een goedaardige moedervlek, ook wel Naevus van Becker genoemd. Een dergelijke plek komt bij 1 op de 200 mannen voor en ontstaat en groeit in de tienerjaren.

Badr Hari Koen Everink

8 juli 2012 was een zwarte bladzijde uit de carriere van Badr Hari. In een skybox in de Amsterdam Arena werd zakenman Koen Everink door Badr Hari en zijn entourage mishandeld. Een beledigende opmerking richting de toenmalige vriendin van Badr, Estelle Cruyff, ging er aan vooraf. Hari zat voor een lange tijd vast en er volgden meerdere rechtszaken. Kortom, een donkere periode voor Hari en zijn familie.

Badr Hari vermogen

Dat Badr Hari financieel niks te klagen heeft, was al duidelijk. Maar hoeveel heeft de Marokkaanse kickbokser nou daadwerkelijk te spenderen? Het vermogen van de reus wordt geschat op zo'n 5,5 miljoen euro.

Nieuws

Foto: Dit is het geheime vriendinnetje van getrouwde kickbokser Badr Hari

Badr Hari is al even gelukkig getrouwd. Maar hoe gelukkig hij met zijn huwelijk is valt te betwijfelen na het zien van zijn geheime vriendinnetje!

Rico Verhoeven stapt weer ring in voor Nederland vs. België

Rico Verhoeven gaat na ruim een jaar eindelijk weer vechten! Niet tegen Badr Hari, maar wel tegen een andere bekende. Zet je schrap voor een furieuze Nederland-België!

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Wat Rico Verhoeven moet doen als de ‘Bad Boys’ eraan komen

Rico Verhoeven heeft een uitdaging uit onverwachte hoek gekregen. Will Smith en Martin Lawrence kruipen na ruim zestien jaar in hun vertrouwde Bad Boys-rollen...

Hét meest Iconische duo

Arnold Schwarzenegger daagt uit: Wie zijn het meest iconische duo?

Chinese namaakgekte bereikt hoogtepunt

China is het land van de namaakshit. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een Chinese fabriek dat een goedkopere variant...

Badr Hari huilend naar de club

Badr Hari sloot zijn avond uiteindelijk beter af dan Rico Verhoeven...

Orgasmes voor wereldvrede

Of richt je pijlen op iets anders
Badr Hari bio

Profiel

Geboortedatum: 8 december 1984
Geboorteplaats: Amsterdam
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1.98m
Afkomst: Marokkaans
Relatie: Ja, met Daphne Romani
Kinderen: Amber Hari, Ayden Hari, Houda Hari en Nora Hari
Beroep: Kickbockser
Opleiding: vwo
Instagram: @badrhariofficial

Foto's

Badr Hari familie
Badr Hari