Max Verstappen

Sportman Max Verstappen

Max Verstappen is een Nederlandse coureur die uitkomt voor het F1 Racing Team van Red Bull. Zijn Formule 1-debuut vond plaats op 15 maart 2015 tijdens de Grand Prix van Australië in Melbourne, waar hij startte met nummer 33. Ondanks dat hij uiteindelijk de negende positie behaalde, werd hij tijdens de race geplaagd door een motorprobleem. Inmiddels heeft Max Verstappen al indrukwekkend drie wereldtitels op zijn naam staan. Verder komt de Nederlandse coureur uit een echte autosport familie. Zijn vader, Jos Verstappen, heeft ook deelgenomen aan de Formule 1. Bovendien was Max Verstappens moeder, Sophie Kumpen, actief in de karting, en is de achterneef van Max Verstappen, Anthony Kumpen, een professioneel Belgisch autocoureur.

Max Verstappen vermogen

Met al het succes in de autosport heeft de Nederlander een aanzienlijk vermogen vergaard. Naar verluidt zou Max Verstappen jaarlijks minstens 59 miljoen euro verdienen. In 2021 kwam Max Verstappen echter in het nieuws toen de Volkskrant de Formule 1-coureur beschuldigde van een legale vorm van belastingontduiking. Desondanks was de manager van Max Verstappen, Raymond Vermeulen, het hier niet mee eens en betwistte de beschuldigingen. Volgens Raymond Vermeulen stelt Max Verstappen zich keurig op en betaalt hij belasting over de sportprestaties die zij in Nederland leveren. Daarnaast zou Max Verstappen ook in andere landen belasting betalen waar inkomsten worden gegenereerd.

Max Verstappen, relatie, vriendin

Sinds 2021 heeft Max Verstappen een relatie met het model Kelly Piquet. Zij is overigens de dochter van Nelson Piquet sr, een voormalig Formule 1-coureur die driemaal wereldkampioen is geworden. Kelly Piquet heeft uit haar vorige relatie met Daniil Kvjat een dochtertje genaamd Penelope, waar Max Verstappen ook regelmatig mee te zien is.

Nieuws

Kelly Piquet laat zich van alle kanten begluren terwijl Max Verstappen aan het werk is

Kelly Piquet gebruikt haar tripje naar Japan aan de zijde van vriend Max Verstappen om zichzelf van alle kanten te laten zien in een losgeknoopt jasje...

Victoria Verstappen is de wonderschone zus van Max en verdient alle spotlights (foto’s!)

Waar Max Verstappen vaak genoeg een podium krijgt, verdient zijn knappe zus deze zeker ook. Zo'n knappe verschijning moet ook gewoon in de spotlights staan.

Kelly Piquet reageert ijskoud op hardnekkige geruchten rondom overstap Max Verstappen

Kelly Piquet weet wel hoe ze om moet gaan met de geruchten over haar vriend Max Verstappen. Ze reageert namelijk op een ijskoude manier!

John de Mol haalt Formule 1 naar het open net; Max Verstappen blijft er koeltjes onder

Terwijl fans anticiperen op de baanbrekende zet van de Formule 1 naar het open net, lijkt Max Verstappen onverstoord te blijven onder de opwinding...

Foto: Fans geven Kelly Piquet de schuld van hopeloze Grand Prix in Australië

Tijdens de race in Australië was Kelly Piquet eindelijk een keer aanwezig, maar het deed Max Verstappen geen goed. 

Video: Kelly Piquet laat zich flink verwennen in hotelkamer ver weg van Max Verstappen

Kelly Piquet heeft het er maar druk mee. De mooie brunette vliegt de halve wereld over om zichzelf te laten verwennen. 

Kelly Piquet speelt mogelijk grote rol in Mercedes-transfer van Max Verstappen na rel rondom Christian Horner

Zal Verstappen een transfer maken na de rel rondom Christian Horner? Kelly Piquet lijkt hier in ieder geval een voorstander van te zijn.

Video: Max Verstappen geniet intens van heerlijke curves (en niet die van Kelly Piquet)

Je zou denken dat de curves van Kelly Piquet genoeg moeten zijn om Max Verstappen bezig te houden. Maar dat blijkt toch niet helemaal te kloppen.
Max Verstappen bio

Profiel

Geboortedatum: 30 september 1997
Lengte: 1,81 meter
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Hasselt, België
Woonplaats: Monaco
Familie: (vader) Jos Verstappen, (moeder) Sophie Kumpen, (zus) Victoria Verstappen
Relatie: Ja, met Kelly Piquet
Beroep: F1-coureur
Instagram: De Instagram van Max is @maxverstappen1

Foto's

Max Verstappen familie
Max Verstappen relatie