Raymond van Barneveld

Sportman Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld is een Nederlandse professionele darter en vijfvoudig wereldkampioen. Hij heeft vier keer de wereldtitel behaald bij de British Darts Organisation (BDO) en één keer bij de PDC. Daarnaast heeft hij ook driemaal de wereldbeker gewonnen bij de World Darts Federation (WDF) en behaalde hij de Europese titel bij de WDF in 2004. Voordat Raymond van Barneveld zijn geld verdiende met darten, werkte hij als postbode voor PTT Post.

Raymond van Barneveld relatie, getrouwd en kinderen

Raymond van Barneveld heeft een lange tijd een relatie met Silvia van Walraven gehad. Het stel was zelfs getrouwd en kreeg twee dochters, genaamd Patty en Daisy. Later bleek echter dat dit geen stabiel huwelijk was, toen Silvia via Shownieuws ontdekte dat Raymond van Barneveld een buitenechtelijke relatie had met Julia Evans. Inmiddels is de Nederlandse darter ook met Julia getrouwd. Verder overweegt hij geen verdere uitbreiding van het gezin. Hij vindt het namelijk vreemd om zijn kinderen, die zelf al kinderen hebben, te moeten vertellen dat er nog een broertje of zusje bij komt...

Raymond van Barneveld overval

Op 16 juni 2018 werden Raymond van Barneveld en zijn toenmalige vrouw Silvia Walraven slachtoffer van een overval. Bij het incident raakte Silvia van Walraven lichtgewond, aangezien zij de enige persoon thuis was. Gelukkig wist ze het huis veilig te ontvluchten. Tijdens de overval namen de daders diverse sieraden, een tas en een portemonnee buit. Er zijn ook beelden gemaakt van de daders tijdens de overval, wat uiteindelijk heeft bijgedragen aan de arrestatie van alle drie de verdachten. De overvallers werden veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar.

Nieuws

Video: Raymond van Barneveld weet stiekem bar weinig van darten

Raymond van Barneveld heeft zich op televisie een beetje versproken. De darter blijkt eigenlijk helemaal niet zoveel van darten te weten. 

Foto: Raymond van Barneveld is helemaal hoteldebotel op zijn 17 jaar jongere vrouw

Raymond van Barneveld is helemaal verliefd op zijn mooie vrouw Julia. Hij heeft al even een veel jongere vrouw aan de haak geslagen. 

Foto: Darter Raymond van Barneveld krijgt flinke boost van veel jongere vriendin

Raymond van Barneveld heeft de liefde weer gevonden. Samen met zijn jongere vrouw bezoekt hij de kerstmarkt van Londen.

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

Raymond Van Barneveld is de Rocky van het darten

Raymond van Barneveld besloot een jaar geleden zijn dartscarrière te stoppen. Nu is hij terug, maar zijn comeback niet bepaald een bullseye.

Drie redenen waarom je Diederik Gommers niet serieus kan nemen

De coronacrisis maakte van Diederik Gommers ineens een bekende Nederlander. Iedereen hing aan de lippen van de IC-koning van Nederland. Maar koning Diederik blijkt meer een hofnar te zijn.

Deze Nederlanders staan dit jaar op WK Darts

Er zullen dit jaar maar liefst elf Nederlanders actief zijn op het WK Darts in Londen. Hoewel Michael van Gerwen natuurlijk van de partij is, ontbreken er een aantal opvallende namen...

KIES: Wie van deze vrouwen is Het Perfecte Plaatje?

Het nieuwste seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat beginnen! Wie van de deelnemers staat garant voor de mooiste kiekjes?
Raymond van Barneveld

Profiel

Lengte: 1,89 meter
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Den Haag
Vader: Rob van Barneveld
Relatie: Ja, met Julia Evans
Kinderen: Patty en Daisy van Barneveld
Beroep: Darter
Instagram: De Instagram van Raymond is @raybar180

Foto's

Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld