Vrouwen Buitenlandse vrouwen UITSLAG: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

UITSLAG: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

-

UITSLAG: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

In Nederland zijn de meeste BN’ers lief tegen elkaar, maar in Amerika maken celebs nog regelmatig ouderwets ruzie met elkaar. De aanleiding voor deze Battle of the Babes hoefde dus niet uit onze grote duim gezogen te worden. Taylor Swift had écht een appeltje te schillen met Kim Kardashian. Iets met een paar s******l getinte regels gericht aan Taylor in een rapsong van Kanye, Kims man. We werden gek van het welles-nietes tussen de twee, dus gaven we ze de kans om het in onze ‘ring’ uit te vechten…

In de Battle of the Babes geldt het recht van de leukste. Jij bepaalt namelijk wie wint. En we gaan ervan uit dat jij voor je favoriet kiest. Mogen we bij zo’n Battle conclusies trekken uit de resultaten? Jazeker! Komt ie dan: onze bezoekers hebben een grote voorkeur voor Taylor Swift!

Lees meer: Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Taylor Swift wint!

Honderden bezoekers droegen hun steentje bij aan deze Battle. Er vielen klappen in Kims hoek, maar ook Taylor moest incasseren. De beslissing viel vrij snel: Kim Kardashian, moeder van drie, raakt sneller uitgeblust dan de überfitte countryzangeres. 74% van de stemmen gingen Taylors kant op. Ze had ‘op techniek’ kunnen winnen, maar die overweldigende knock out in de laatste ronde pakte ze graag nog even mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Kim als waakhond

Is de ruzie hiermee bijgelegd? Waarschijnlijk niet. Helemaal koek en ei gaat het niet meer worden tussen deze dames. We zien Kanye in de toekomst nog wel ‘n keer muzikaal fantaseren over een wilde nacht met Taylor of een andere jongere, slankere, blondere celeb dan z’n eigen vrouw. Waakhond Kim zal haar mannetje blijven verdedigen. Maar steeds battles verliezen omdat je man z’n muzikale slang niet in de broek kan houden houdt ‘n keer op…

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Geef je mening