Actueel ZIEN: Anna Nooshin zegt sorry, 'ik voel me heel...

ZIEN: Anna Nooshin zegt sorry, ‘ik voel me heel dom’

-

ZIEN: Anna Nooshin zegt sorry, ‘ik voel me heel dom’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Anna Nooshin heeft nu zelf ook de beelden van haar laatste interview gezien en trekt het boetekleed aan…

Afgelopen week hadden we het er al even over: het mega gênante interview, dat Anna Nooshin hield bij de ‘grand opening’ van haar influencer experience, The Upside Down. Op foto’s die genomen werden tijdens de opening was duidelijk te zien dat er niet bepaald gelet werd op coronamaatregelen: de genodigden zaten dicht op elkaar aan ronde tafels, maakten close selfies met elkaar en lapte de 1,5 meter-regels volledig aan hun designerlaars.

Lees ook: Anna Nooshin wordt boos tijdens interview

De Telegraaf zag een pracht van een mediaschandaaltje

Helaas voor Anna, was de Telegraaf daar ook en zagen zij een pracht van een potentieel mediaschandaaltje dat voor het grijpen lag. Enkele seconden later stond daar een razende reporter met een microfoon onder de neus van Anna Nooshin. Na wat mega ongemakkelijke minuten kapte de Iraanse schone het interview af en liep ze weg.

Anna Nooshin interview

Anna Nooshin krijgt ervan langs

En ja, dit leverde Anna Nooshin heel wat kritiek op. Niet alleen uit de ‘verwachtte’ hoek, maar zelfs van haar altijd zo trouwde fans op Instagram. Het was voor Anna Nooshin dan ook wel duidelijk dat deze storm niet zomaar over zou waaien.

Anna Nooshin corona

Anna Nooshin: ‘Sorry, ik voel me echt best wel dom’

Het was dan ook wachten op een officiële ‘foutje, bedankt’ van de influencer. Zo sprak Anna Nooshin de volgende woorden: ”Ik voel me echt best wel dom. Weet dat ik zal proberen om in de toekomst nog een beter voorbeeld te zijn”. Benieuwd naar de hele ‘sorry’-video van Anna Nooshin? Je vindt hem hieronder!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening