Actueel We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien!

We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien!

-

We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Goed nieuws voor alle Marieke Elsinga-fans onder ons: vanaf deze week kunnen we de brunette weer op televisie bewonderen.

Marieke Elsinga maakt tv-comeback

Het is alweer een tijdje geleden dat we Marieke Elsinga op televisie konden bewonderen. Waar de brunette eerst bijna dagelijks bij RTL Boulevard te bewonderen was, leek ze opeens als sneeuw voor de zon verdwenen.

Waar was Marieke Elsinga?

De reden dat we Marieke even moesten missen was dezelfde reden als alle andere miserie op de wereld de laatste tijd: Corona. Door het virus besloot RTL Boulevard namelijk om een ‘vast’ duo te hanteren, bestaande uit Viviënne van den Assem en Luuk Ikink. Eerlijk is eerlijk: 10 weken lang Viviënne op de buis was ook totaal geen straf.

We zijn dan ook ietwat teleurgesteld dat RTL besloten heeft om Viviënne wat minder uurtjes te laten maken. Hadden ze Diederik Jekel of Luuk Ikink niet gewoon wat minder kunnen inplannen? Een duo bestaande uit Marieke en Viviënne is tenslotte toch de droom van ieder?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening