Olcay Gulsen, Jennifer Lopez & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Doen jouw duimen ook al pijn van het scrollen door het forum? Nee? Mooi! Dan weet jij als geen ander dat daar de Hot Topics voor zijn. Vandaag werden onder andere Olcay Gulsen, Jennifer Lopez, Inge de Bruijn, Kirsten Dunst en Loiza Lamers ‘gecapt’.  

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is hot deze maanden. De vriendin van radio-dj Ruud de Wild maakt tegenwoordig ook helemaal zelf programma’s. Daarover mocht ze babbelen met RTL Boulevard, al was vooral haar jurkje het gesprek van de dag na het interview.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild | Beeld: RTL Boulevard
Olcay Gulsen en Ruud de Wild | Beeld: RTL Boulevard

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez maakt het ons niet gemakkelijk. Na een epische strijd om de Super Bil met Shakira in een gelijkspel eindigde, gaat ze vrolijk door met de bedekte billen dans. Dit  keer verstopte Jennifer haar derrière in een iets te strakke rode broek.

Inge de Bruijn

Geef maar toe: als jij je ogen dicht doet en je jouw gedachtes laat golven als een zee, dan zwemt Inge de Bruijn daar in rond. Deze voormalig Olympisch Kampioene weet zich nog altijd van haar meest fitte kant te laten zien. Als dat badpak oranje was, had je nog geloofd dat ze mee kon doen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Inge de Bruijn | Beeld: Instagram
Inge de Bruijn | Beeld: Instagram

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst kun je kennen van de Spiderman-films, maar deze chick heeft nog meer op haar kerfstok. Ze is namelijk met een (niet zo) wilde fantasie ook de perfecte zeemeermin. Word jij daar net zo vrolijk van als zij?

Loiza Lamers

Als winnares van Hollands Next Top Model mag je natuurlijk niet in een joggingbroek gespot worden. Loiza Lamers denkt daar natuurlijk ook zo over. Deze chick liet zich, gehuld in een Louis-stofje zonder Vuitton-logo, op de gevoelige plaat vastleggen.

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten