Olcay Gulsen, Jennifer Lopez & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Doen jouw duimen ook al pijn van het scrollen door het forum? Nee? Mooi! Dan weet jij als geen ander dat daar de Hot Topics voor zijn. Vandaag werden onder andere Olcay Gulsen, Jennifer Lopez, Inge de Bruijn, Kirsten Dunst en Loiza Lamers ‘gecapt’.  

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is hot deze maanden. De vriendin van radio-dj Ruud de Wild maakt tegenwoordig ook helemaal zelf programma’s. Daarover mocht ze babbelen met RTL Boulevard, al was vooral haar jurkje het gesprek van de dag na het interview.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild | Beeld: RTL Boulevard
Olcay Gulsen en Ruud de Wild | Beeld: RTL Boulevard

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez maakt het ons niet gemakkelijk. Na een epische strijd om de Super Bil met Shakira in een gelijkspel eindigde, gaat ze vrolijk door met de bedekte billen dans. Dit  keer verstopte Jennifer haar derrière in een iets te strakke rode broek.

Inge de Bruijn

Geef maar toe: als jij je ogen dicht doet en je jouw gedachtes laat golven als een zee, dan zwemt Inge de Bruijn daar in rond. Deze voormalig Olympisch Kampioene weet zich nog altijd van haar meest fitte kant te laten zien. Als dat badpak oranje was, had je nog geloofd dat ze mee kon doen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Inge de Bruijn | Beeld: Instagram
Inge de Bruijn | Beeld: Instagram

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst kun je kennen van de Spiderman-films, maar deze chick heeft nog meer op haar kerfstok. Ze is namelijk met een (niet zo) wilde fantasie ook de perfecte zeemeermin. Word jij daar net zo vrolijk van als zij?

Loiza Lamers

Als winnares van Hollands Next Top Model mag je natuurlijk niet in een joggingbroek gespot worden. Loiza Lamers denkt daar natuurlijk ook zo over. Deze chick liet zich, gehuld in een Louis-stofje zonder Vuitton-logo, op de gevoelige plaat vastleggen.

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten