Miljuschka Witzenhausen deelt weer een #eerlijkefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Een dag zonder #eerlijke foto van Miljuschka Witzenhausen is een dag niet geleefd!

Donderdag 22 oktober was het weer zover: tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen deed haar Videoland-serie eer aan en deelde opnieuw een #eerlijkefoto. Alhoewel haar fans deze trend inmiddels al wel gewend zijn, kunnen ze er nog steeds geen genoeg van krijgen. Sterker nog, door de #eerlijkefoto’s van Miljuschka en een handjevol andere bekende dames met haar, vinden steeds meer volgers dat dit soort foto’s de norm zouden moeten zijn.

#eerlijkefoto’s van meer bekende vrouwen

Gaan we dan binnenkort ook #eerlijkefoto’s zien van andere BN’ers dan Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga? Dat is nog maar de vraag. De volgers van Miljuschka Witzenhausen hopen in ieder geval van wel. Zij vinden de presentatrice zelfs nog mooier op de rechterfoto dan de linkerfoto en hopen dat ook andere bekende dames haar voorbeeld zullen volgen.

Je vindt de foto op het forumtopic van Miljuschka Witzenhausen!

Wat denk jij, zullen we straks zélfs Sylvie Meis een keer kunnen betrappen op een #eerlijkefoto? [poll id=”66″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.