Miljuschka Witzenhausen deelt weer een #eerlijkefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Een dag zonder #eerlijke foto van Miljuschka Witzenhausen is een dag niet geleefd!

Donderdag 22 oktober was het weer zover: tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen deed haar Videoland-serie eer aan en deelde opnieuw een #eerlijkefoto. Alhoewel haar fans deze trend inmiddels al wel gewend zijn, kunnen ze er nog steeds geen genoeg van krijgen. Sterker nog, door de #eerlijkefoto’s van Miljuschka en een handjevol andere bekende dames met haar, vinden steeds meer volgers dat dit soort foto’s de norm zouden moeten zijn.

#eerlijkefoto’s van meer bekende vrouwen

Gaan we dan binnenkort ook #eerlijkefoto’s zien van andere BN’ers dan Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga? Dat is nog maar de vraag. De volgers van Miljuschka Witzenhausen hopen in ieder geval van wel. Zij vinden de presentatrice zelfs nog mooier op de rechterfoto dan de linkerfoto en hopen dat ook andere bekende dames haar voorbeeld zullen volgen.

Je vindt de foto op het forumtopic van Miljuschka Witzenhausen!

Wat denk jij, zullen we straks zélfs Sylvie Meis een keer kunnen betrappen op een #eerlijkefoto? [poll id=”66″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.