Actueel Marieke Elsinga doet lekker dansje op 'Banana'

Marieke Elsinga doet lekker dansje op ‘Banana’

-

Marieke Elsinga doet lekker dansje op ‘Banana’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Kennen jullie Shaggy nog? De man achter Mr Lover, Boombastic en It Wasn’t Me is helemaal terug! Hij scoort op dit moment op TikTok met zijn nieuwste hit ‘Banana’. Het nummer is inmiddels z’n eigen leven gaan leiden op de videowebsite. Zo heeft ook Marieke Elsinga haar eigen draai aan het aanstekelijke liedje gegeven. En draaien kan ze…

Heerlijk, die TikTok-hypes. Bekende mensen zetten zichzelf in hun jacht naar meer volgers massaal voor schut op de filmpjessite. Marieke Elsinga heeft zich ook volledig aan de hype overgegeven. Toch zijn de filmpjes in haar geval minder voor schut dan ze zelf denkt.

Lees ook: Marieke Elsinga onthult eigen gewicht in RTL Boulevard

Marieke Elsinga kan aardig twerken

Terwijl haar collega Mattie Valk de positie van frontman heeft opgeëist, dwaalt onze blik uiteraard af naar de rechterkant van het scherm. Daar staat Marieke Elsinga zich volledig te geven voor de likes. Terwijl die twee slungels zich écht belachelijk maken, ontpopt Marieke Elsinga zich tot een vrouw met moves. Op deze Banana wil de RTL Boulevard-presentatrice wel twerken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Marieke Elsinga doet Emma Heesters na

Eigenlijk zijn Marieke Elsinga en haar collega’s er een beetje laat bij: deze ‘challenge’ bestaat al een tijdje. Emma Heesters, Romee Strijd en Stijn Fransen gingen hen al voor in deze challenge, waar het op je neus laten ‘droppen’ van een zonnebril een vast onderdeel van is.

Lees ook: TikTok Tuesday Sunglasses Drop Challenge met Emma Heesters

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening