Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live tv? Het eerste debat voor de presidentiële verkiezingen van Amerika volgend jaar was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

Wat vanaf minuut één duidelijk werd tijdens het eerste debat tussen President Donald Trump en presidentskandidaat Joe Biden is dat deze mannen elkaar diep haten. Het debat zelf werd omschreven als ‘totale chaos’: zowel Trump als Biden hielden zich niet aan de regels, praatten constant door elkaar heen en lieten elkaar verbaal nauwelijks heel.

Lees ook: Mooie Kayleigh (32) is Trumps nieuwe persvoorlichter

Biden vs. Trump: ‘would you shut up, man?’

Het was een over-en-weer van nu al iconische zinnen als ‘China heeft je lunch gestolen, Joe’ en ‘Kan je asjeblieft je kop houden, man?’. Het is maar goed dat deze twee boze bejaarden flink wat meters uit elkaar stonden, want anders was het ongetwijfeld niet bij woorden gebleven. Je krijgt spontaan medelijden met de Amerikaanse kiezer.

Na het zien van onderstaande beelden lijkt Mark Ruttes ‘gewoon je bek houden’ ineens heel onschuldig!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten