Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live tv? Het eerste debat voor de presidentiële verkiezingen van Amerika volgend jaar was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

Wat vanaf minuut één duidelijk werd tijdens het eerste debat tussen President Donald Trump en presidentskandidaat Joe Biden is dat deze mannen elkaar diep haten. Het debat zelf werd omschreven als ’totale chaos’: zowel Trump als Biden hielden zich niet aan de regels, praatten constant door elkaar heen en lieten elkaar verbaal nauwelijks heel.

Lees ook: Mooie Kayleigh (32) is Trumps nieuwe persvoorlichter

Biden vs. Trump: ‘would you shut up, man?’

Het was een over-en-weer van nu al iconische zinnen als ‘China heeft je lunch gestolen, Joe’ en ‘Kan je asjeblieft je kop houden, man?’. Het is maar goed dat deze twee boze bejaarden flink wat meters uit elkaar stonden, want anders was het ongetwijfeld niet bij woorden gebleven. Je krijgt spontaan medelijden met de Amerikaanse kiezer.

Na het zien van onderstaande beelden lijkt Mark Ruttes ‘gewoon je bek houden’ ineens heel onschuldig!

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...

Gerelateerde berichten