Actueel Foto's van Welmoed Sijtsma, Maaike Timmermans en meer Hot...

Foto’s van Welmoed Sijtsma, Maaike Timmermans en meer Hot Topics

-

Foto’s van Welmoed Sijtsma, Maaike Timmermans en meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De toespraak van Koning Willy heb je natuurlijk niet gemist. De traditionele leider van ons land, sprak het land toe in tijden van crisis. Hij benadrukte het belang van het volgen van de voorzorgsmaatregelen. Dat betekent dat jij nog even alleen moet zitten. Of ja, alleen met dez Hot Topics… 

Welmoed Sijtsma

We kunnen stellen dat de talkshow Op1 een succes is voor de NPO. Dagelijks zit er een ander duo klaar om de actualiteiten van de dag te bespreken. Toch blijft Welmoed Sijtsma één van de meest populaire publiekstrekkers, al hoeft ze daar niet per sé achter de Op1-desk voor te gaan zitten.

Maaike Timmerman

Net als Welmoed, blijft ook Maaike Timmerman een populair forumtopic. Deze presentatrice van WNL, en dus collega van Welmoed, is vaak op televisie te vinden. Daarom ontsnapt zij ook vaker niet dan wel aan het oog van onze screencappers.

Victoria Koblenko

De tijden dat Victoria Koblenko een beetje de Chantal Janzen van de televisie was, zijn nu wel voorbij. De Nederlandse met Oekraïense roots kruipt de afgelopen tijd echter vaker in beeld. Zo speelt Koblenko in de serie Flikken Maastricht om de boel, ondanks de doodserieuze situaties in de serie, enigszins op te fleuren.

aAfkjfp01fo1i-23032/loc55/737791207_NPO1HD2020_03_2021_28_00_122_55lo.jpg

Myron Koops

Een nieuwe vlog van Enzo Knol heeft altijd een risico op een nieuwe vrouw in beeld. Zo kwam in de laatste vlogs van de vrolijkste videomaker van Nederland ineens Myron Koops in beeld lopen. Veel weten we nog niet over haar. Eén ding lijkt zeker: ze is om door een ringetje te halen.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.