Actueel Fatima Moreira de Melo, Samantha Steenwijk & meer Hot...

Fatima Moreira de Melo, Samantha Steenwijk & meer Hot Topics

-

Fatima Moreira de Melo, Samantha Steenwijk & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De dagen kruipen langzaam voorbij. De bank wordt met de dag minder comfortabel, maar voor deze Hot Topics ga je natuurlijk even goed zitten. Vandaag staan Fatima Moreira de Melo, Samantha Steenwijk, Fien Vermeulen, Romee Strijd en Amy Sonck in het zonnetje. 

Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo stopte met hockey en is sinds dien erg breed inzetbaar. Niet alleen bij hockeywedstrijden laat ze haar kop op tv zien; ook bij andere sportevenementen en fashionnieuws komt Fatima even kijken. Bij RTL Boulevard is ze bijvoorbeeld een graag geziene gast. En dan hebben we het niet per sé over haar deskgenoten.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is na haar deelname aan The Voice of Holland niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. De blonde zangeres maakt van elk levenslied een feestje, kan ook zonder zangmicrofoon prima voor een camera staan.

Fien Vermeulen

Als je Fien Vermeulen ziet, dan zie je één brok positiviteit. Er zijn maar weinig foto’s te vinden waar deze chick niet breedlachend op staat. Dat Fien niet alleen een uitstekend nieuwslezer is, maar ook hogere tonen kan houden, liet ze onlangs bij BNN zien.

Romee Strijd

Net als andere modellen heeft ook Romee Strijd last van het coronavirus. Het model zit nu aan huis gekluisterd, maar onze forumleden hebben er een sport van gemaakt toch nog nieuw materiaal van haar te spotten. En zeg nou zelf: deze zomerse sferen willen wij allemaal wel weer.

Amy Sonck

Amy Sonck kwam vorig jaar plots om de hoek kijken. De dochter van oud-Ajacied Wesley Sonck maakte veel indruk op het forum, waar nog steeds foto’s van haar worden gepost. Dat we ook hierbij weer een kleine vooruitblik naar de zomer werpen, is de ideale steun in de rug die we in de tijden van deze nodig hebben. Op naar meer zonnige tijden!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening