HAHA: De meest ongemakkelijke datingshow ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In vergelijking met onze zuiderbuurtjes zijn Nederlanders toch een beetje preuts. Dat blijkt wel in de nieuwe Vlaamse datingshow ‘Uit De Kleren’. Twee singles liggen een half uur zonder kleren bij elkaar in bed. En dat is een partij ongemakkelijk.

Het is anno 2021 nogal lastig om een date te vinden. Zelfs zonder corona ben je overgeleverd aan oppervlakkige datingapps als Tinder. Maar om jezelf nou gelijk letterlijk en figuurlijk bloot te geven gaat wel heel ver. Toch kruipen vijftig Vlaamse singles, zonder dat ze ook maar iets van elkaar weten, bij elkaar onder de lakens.

Lees ook: de vier vrouwelijke Big Brother-kandidaten

Rode oortjes

De kandidaten mogen elkaar eerst even schaamteloos uitkleden. Daarbij worden beide singles uitvoerig door de ander geïnspecteerd. Want laten we eerlijk zijn, soms is uiterlijk toch echt wel belangrijk. Daarbij scheelt het een hoop moeite. Normaal ben je toch de hele date bezig de ander in bed te praten. Die tijd ben je nu niet meer kwijt. Daarbij, wie naakt date, kan niets verstoppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV VLAANDEREN (@tv_vlaanderen)

Toch levert het behoorlijk ongemakkelijke situaties op. Zo lijkt een van de kandidaten maar al te graag het shirt van zijn date uit te willen trekken, maar vergeet spontaan haar schoenen. Een andere kandidaat krijgt de skinny jeans, die toch net iets te skinny blijken, niet over de enkels van zijn date. Nogal gênant.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!