Bestel gemakkelijk je Moederdagcadeau via BloomPost

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Mannen, let op! Zondag 9 mei is het alweer zo ver: Moederdag. Tijd om alle moeders van Nederland eens te gaan verrassen. Zakt de moed je nu al in de schoenen bij de gedachte dat je weer wat origineels moet verzinnen? Geen paniek! Dit jaar helpt BloomPost jou om gemakkelijk een origineel Moederdag cadeau te geven. Wil je jouw moeder, schoonmoeder, bonusmoeder, moeder van je kinderen of een andere supermama verrassen zónder stad en land af te zoeken naar een leuk cadeau? We got you!

Leukste Moederdag cadeau

Bij BloomPost bestel je gemakkelijk en snel de leukste brievenbuscadeaus. Dat lees je goed: cadeautjes die door de brievenbus passen, gemakkelijker wordt het niet. Een klein cadeau, maar een groot gebaar. Onze cadeaus zijn namelijk super origineel! Met slechts een paar klikken heb je jouw cadeau, kaartje en bezorgdag gekozen. Daarna kan jij weer lekker achteroverleunen en doen wij de rest!

Geen zin om onze site af te speuren naar het leukste cadeau? Snappen we. Onze Moederdagtoppers op een rij:

Supermama

Zeg meteen waar het op staat met dit superleuke Moederdagcadeau: je bent een supermama! Een leuke houten houder gevuld met bloemen in een vaasje en een persoonlijke wenskaart. Wil je helemaal de show stelen? Bestel hem dan met een luxe reep chocolade erbij!

Supermama

Rode Potroos

Een keer wat anders dan een bos rozen? Kies voor onze rode potroos. Je leest het goed: een roos in een pot. Een klassieke roos, in een hippe leather bag. Een originele verrassing voor elke moeder. Je kunt deze potroos ook bestellen met een reep Tony Chocolonely erbij.

Potroos

Droogbloemen

Voor alle hippe mama’s hebben wij een ruim assortiment aan droogbloemen. Deze bloemen gaan – in tegenstelling tot normale bloemen – maandenlang mee. Een duurzaam cadeau waar elke moeder extra lang van kan genieten. Ben je meteen weer klaar voor de komende maanden! Kies de BloomPosy voor een mooi boeket droogbloemen, of de BlooMemory voor een houten houdertje met vaasjes, droogbloemen en een leuke wenskaart.

Brievenbusbloemen

Ga je liever voor een bosje bloemen? Ook dat snappen wij bij BloomPost. Met bloemen zit je altijd goed. Wij zijn de uitvinder van de brievenbusbloemen, en weten dus waarover we het hebben. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige roze rozenmix of voor onze luxe Fancy of vrolijke Sweety. Onze bloemen hebben 9 dagen versgarantie en zullen dus goed in de smaak vallen!

Brievenbusbloemen

Wat je ook kiest, met een cadeau van BloomPost zit je deze Moederdag gebakken. Ook als je even niet op bezoek kunt komen, kun je toch gemakkelijk je waardering uitspreken naar een moeder die veel voor jou betekent. Kies je cadeau en wij doen de rest!

Kijk op https://www.bloompost.nl/ voor het hele assortiment.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.