Vajèn van den Bosch

Vajèn van den Bosch carriere

Vajèn van den Bosch is bekend geworden in 2012 omdat ze heeft deelgenomen aan het bekende tv-programma The Voice Kids, en ze kan goed zingen! Ze heeft het tv-programma niet gewonnen maar kwam wel tot de finale. In 2014 speelde ze in de series SpangaS en Ghost Rockers. In 2016 kreeg ze de hoofdrol in Nieuwe Tijden, een spin off van Goede Tijden Slechte Tijden. Maar omdat het onduidelijk was of er een tweede seizoen zou komen had ze besloten om te tekenen voor een andere rol in de serie De Spa. Later toen er een 3e seizoen kwam van Nieuwe Tjdens heeft ze dar nog in gespeeld. Ze heeft gespeeld in de musicals: Grease als Sandy, Aladdin, Droomvlucht, Shrek, Klaas Vaak en Tarzan. Maar ook heeft de actrice gespeeld in films en series, namelijk: Goede Tijden Slechte Tijden ookwel gtst genoemd, SpangaS in Actie, Hart Beat, First Kiss en Nachtwacht. Ook heeft ze in Duitsland musical rollen gespeeld in: Cirque du Soleil Paramour en Wicked. In 2024 was ze te zien als gastrecensent op RTL 4-programma Stars on Stage. Recent is Vajèn weer in de musical wereld beland en speelt ze in de Disney musical Frozen als Elsa.

Vajèn van den Bosch relatie

Vajèn van den Bosch heeft momenteel geen vriend en is dus vrijgezel! Er zijn wel laatst geruchten dat Vajèn en Soy Kroon achter de schermen het misschien ets te leuk hebben gehad samen terwijl Soy Kroon een relatie heeft met Holly Mae Brood maar beide ontkennen ze dit. Vajèn van den Bosch heeft in het verleden wel een relatie gehad met de acteur Lennert van Timmerman. Maar omdat hij niet 100% voor Vajèn wilde gaan waren ze uiteindelijk uitelkaar gegaan.

Nieuws

Foto: Prachtige Vajèn van den Bosch laat eindelijk zien hoe ze er zonder kostuum uitziet

Vajèn van den Bosch laat een hele andere kant van zichzelf zien. De musical ster heeft zich eens in een strak pakje gehesen. 

Foto: De blouse van Vajèn van den Bosch schijnt door in het zonnetje

Vajèn van den Bosch is een ongelooflijk knappe dame, maar in een blouse als deze wordt dat maar weer eens extra duidelijk. 

Foto: Vajèn van den Bosch deelt vieze backstage-foto na optreden

De knappe actrice Vajèn van den Bosch heeft weer een nieuw foto geplaatst, maar daar ziet ze er wel een beetje vies uit.

Foto: Vajèn van den Bosch laat haar twee mooiste prijzen zien tijdens galashow

Vajèn van den Bosch heeft weer twee prachtige prijzen laten zien tijdens een fenomenale galashow. Alleen zijn het geen echt trofeeën natuurlijk. 

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...

Foto: WIDM-deelnemer Soy Kroon ging vreemd in kleedkamer met bekende dame

Soy Kroon heeft een flinke discussie doen opwaaien. En niet eens vanwege zijn deelname aan WIDM, maar vanwege een spannend akkefietje. 

Foto: Vajèn van den Bosch laat je kennismaken met haar extreem knappe zusje Venna (21)

Iedereen kent musical-actrice Vajèn van den Bosch ondertussen wel. Maar, de brunette blijkt ook nog eens een super knap zusje te hebben die net zoals Vajèn ontzettend goed kan zingen!

SpangaS stopt: deze mooie vrouwen werden bekend dankzij de jeugdserie

Schokkend nieuws! De jeugdserie SpangaS stopt! Het populaire tv-programma breit er na 15 jaar een eind aan. Wist je dat veel jonge actrices na een rol in SpangaS bekend geworden zijn? Dit zijn de leukste!
van den Bosch Vajen (1)

Profiel

Geboortedatum: 13 maart 1998
Leeftijd: 25 jaar
Lengte: 168 cm
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Oijen
Zus: Ja, Venna van den Bosch
Relatie: Nee
Beroep: Zangeres, musicalactrice en actrice
Instagram: De Instagram van Vajèn van den Bosch is @vajenvandenbosch

Foto's

Vajen van den Bosch zangeres
Vajen van Den Bosch foto