Stefania Liberakakis

Zangeres Stefania Liberakakis

Ondanks dat ze nog best jong is, namelijk 21 jaar, heeft Stefania Liberakakis al veel naam voor zichzelf kunnen maken. Dat komt ook vooral omdat ze al in 2014 heeft meegedaan aan The Voice Kinds en later ook met Kinderen voor Kinderen, het Junior Songfestifal en het Eurovisiesongfestival. Stefania Liberakakis is geboren op 17 december 2002 in Utrecht, waar ze nu ook nogsteeds woont. Sinds jongsafaan is Stefania al veel aan het zingen en nu is ze veel gegroeid als zangeres. Ze is niet alleen een zangeres maar ze is ook actrice en presentatrice en bekende influencer op Instagram.

Stefania Liberakakis familie en Griekenland

De zangeres Stefania Liberakakis is geboren in Nederland, Utrecht maar Spyros Liberakakis (vader) en Koula Liberakakis (moeder), zijn volledig Grieks, wat haar ook Grieks maakt. Verder heeft ze ook een broer en zus waarbij niet bekend is hoe ze heten. Ze praat met haar ouders thuis zo veel mogelijk in het Grieks en ook eten ze vaak grieks. Maar natuurlijk praten en eten ze ook gewoon Nederlands.

Stefania Liberakakis carriere

De zangeres begon haar carriere op een jonge leefdtijd in 2014. Ze heeft toen als 10 jarig meisje deelgenomen aan The Vocie Kids bij het team van Marco Borsato. En van 2014-2015 en in 2019 heeft ze bij Kinderen voor Kinderen gezeten. In 2016 heeft ze meegedaan bij het Junior Songfestival in Malta. Ze was toen onderdeel van een meidengroep genaamd Kisses samen met Sterre Koning en Kymora Henar. Ze hebben met zijn drieen een liedje genaamd Kisses and Dancin' gezongen waarmee ze 8e plek hebben behaald. Maar ze is meer dan een zangeres, ook acteert ze graag. Zo heeft ze in 2018 gespeeld in Brugklas en ook in 2019 in de film Brugklas: de tijd van mijn leven, waar ze Fenna mocht spelen. In 2020 werd ze geselecteerd door Griekenland om bij het Eurovisiesongfestival te zingen met het lied SUPERG!rl. Maar door de coronaapandemie ging het eurosongfestival niet door. In 2021 hadden ze blijkbaar Jan Smit honderden keren gevraagd mee te doen maar hij wilde niet en daarom werd uiteindelijk Stefania Liberakakis opnieuw geselecteerd maar dan met het lied Last Dance. Daarmee eindigde ze op 10e plaats. Sinds 2021 is ze presentatrice bij Kids Top 20. Nu heeft Stefania Liberakakis meerdere liedjes uitgebracht zoals in 2023 het liedje You Lost Me, of

Stefania Liberakakis relatie

Stefania Liberakakis is vrijgezel. In het verleden heeft ze relaties gehad met Job Stevens en Jannes Heuvelmans die toen bekend stond om de boyband FOURCE.

Stefania Liberakakis Instagram

Stefania Liberakakis plaatst veel op haar Instagram, ruim 1200 foto's of video's. Met ook meer dan 300.000 volgers is ze erg bekend op het sociale media platform. Ook is ze graag op andere sociale media platformen zoals Tiktok Haar volgers krijgen dan ook alles binnen wat Stefania Liberakakis meemaakt door eens in de tijd op haar Instagram account te bekijken. Zo maakt ze graag foto’s van optredens, vakanties naar bijvoorbeeld Milaan, Rome of in Disney, of gewoon een mooie selfie, fans kunnen van alles meegenieten. Stefania Liberakakis is te volgen via @stefania_

Nieuws

Stefania Liberakakis is nog steeds verreweg onze mooiste Songfestival deelnemer ooit (video’s!)

Als je het Eurovisie Songfestival in 2021 niet gezien hebt, heb je zeker iets gemist. Stefania is wel de mooiste Nederlander ooit op het Songfestival...

Foto: Zangeres Stefania Liberakakis maakt volgers wild met diep uitgesneden shirtje

Stefania Liberakakis heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daar smult iedereen natuurlijk van.

Foto: Zangeres Stefania Liberakakis neemt je mee de badkamer in

De knappe zangeres Stefania Liberakakis neemt haar volgers mee met een intiem kijkje in haar badkamer. Dat moet je gezien hebben.

Foto: Zangeres Stefania Liberakakis laat haar troeven volledig uit jurkje knallen

Zangeres Stefania Liberakakis laat goed zien wat ze in huis heeft in een erg strak jurkje. De voorkant van het jurkje zit zo strak dat Stefania haar troeven er bijna volledig uit knallen..

Foto: Stefania Liberakakis laat haar troeven warm worden in zomerzonnetje

Stefania Liberakakis draagt een jurkje waarin haar voorkant helemaal vrij komt. Zo verwent de zangeres haar voorste troeven met lekkere warme zonnestralen..

Foto: Zangeres Stefania Liberakakis laat haar hele lijf zien in volledig doorzichtig jurkje

Stefania Liberakakis maakt haar volgers wel vaker gek met pikante plaatjes, maar met dit niets verhullende jurkje overtreft ze toch alle verwachtingen! 

Foto: Stefania Liberakakis trekt alle aandacht naar zich toe in zeer pakje

Stefania Liberakakis heeft iedereen aan haar lippen hangen met haar laatste Instagram foto. De brunette plaatst een foto in een zeer pikant pakje..

Foto: Stefania Liberakakis laat zich zien in doorschijnend pakje

De prachtige zangeres Stefania Liberakakis weet in haar doorschijnende pakje goed de aandacht te grijpen van haar volgers. 
Stefania Liberakakis bio

Profiel

Geboortedatum: 17 december 2002
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Utrecht
Artiestennaam: Stefania
Relatie: Nee
Ouders: Spyros Liberakakis en Koula Liberakakis
Beroep: Zangeres, actrice, presentatrice
Instagram: De Instagram van Stefania Liberakak is @stefania_

Foto's

Stefania Liberakakis zangeres
Stefania Liberakakis