S10

Zangeres S10

S10, uitgesproken als: es-tien, is een Nederlandse zangeres en rapster. Haar echte naam is Stien den Hollander en ze is geboren op 8 november 2000. Haar geboorteplaats is Hoorn, maar de zangeres woont sinds een paar jaar in Amsterdam. Het is geen schok dat Stien aan de populaire Herman Brood Academie heeft gestudeerd. S10 was 17 jaar oud toen ze tekende bij het Nederlandse hiphoplabel Noah’s Ark.

S10 psychose

Stien bracht in 2017 en 2018 twee nummers uit die vernoemd waren naar medicatie voor psychiatrische aandoeningen. De twee nummers heten Antipsychotica en Lithium. Met de nummers en de teksten verwijst ze naar haar eigen jeugd waarin ze wel eens is opgenomen in een kliniek voor depressie en psychoses.

S10 hals tattoo

Sinds haar deelname aan het Eurovisie Songfestival heeft Stien een nieuwe tattoo. Ze had er al een aantal, maar het meedoen aan de populaire wedstrijd was voor haar een nieuw begin en dat betekende: een nieuwe tattoo. Op haar hals, in het midden van haar keel, heeft Stien een tattoo laten zetten van het Egyptische Ankh-teken. Het symbool draagt de betekenis van het leven. Voor de zangeres is dit belangrijk, aangezien ze in het verleden nogal geworsteld heeft met het leven en de negatieve kant ervan.

S10 Eurovisie Songfestival

In 2021 werd bekend dat S10 door AVROTROS werd geselecteerd om Nederland te representeren bij het Eurovisie Songfestival. Op 3 maart 2022 bracht S10 naar buiten dat ze haar deelname ging doen met het nummer De Diepte. Al snel werd het nummer razend populair en bij het televisieprogramma Matthijs gaat door, zong ze het voor het eerst live. Met het prachtige nummer kwam S10 in de finale te staan van het Songfestival. Helaas verloor ze het alsnog van Oekraïne.

S10 ouders en tweelingbroer

Stien heeft een tweelingbroer genaamd Emiel en werd opgevoed door haar moeder Desiree. In 2003 verliet haar vader Jaap het gezin. Ze hoeft geen contact meer met hem.

S10 relatie en vriend

Geen getreur, want de prachtige Stien den Hollander is single! De zangeres is ontzettend open over haar liefdesleven én avontuurtjes in de slaapkamer. Zo gaf ze onlangs een interview voor het boek Hoe doen we het?. Ze vertelt over haar vele bedavonturen en schaamt zich er absoluut niet voor. Ze vindt het leuk om samen met iemand het bed in te duiken. Wel wil ze zelf graag de touwtjes in handen houden. Wanneer ze iemand aantrekkelijk vindt, stuurt ze een berichtje. Of dat dan uitloopt op een nachtje met S10, bepaalt alleen zij.

Nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Foto: Zangeres S10 geniet minimaal bedekt van vakantie in de zon

S10 is weer terug in Nederland van haar vakantie, maar deelt nog even de laatste zonnige foto's die ze daar gemaakt heeft.

Foto: S10 laat zich flink onder handen nemen in spannend schapenwolletje

Zangeres S10 wordt voor ze het nieuws gaat presenteren even flink onder handen genomen door make-artiesten gehuld in spannend schapenwolletje! 

Onverwacht! S10 toont foto van vriendje en onthult relatie

Heb je nog nooit wat kunnen vinden over de relatie van S10? Dat kan kloppen. Wij stellen je voor aan de vriend van de blondine!

Foto: S10 poseert in zeer loszittend jurkje

Zangeres S10 houdt van de camera en de camera houdt van haar! Op deze foto kijkt ze ondeugend de camera in in een heerlijk los jurkje.

Foto: S10 laat veel van zich zien in klein wit hemdje

S10 eist met haar postuur en ontzettend lange haar vrij veel aandacht op wanneer ze op het podium staat. Met dit soort outfits kunnen de fans hun ogen écht niet meer van de zangeres afhouden!

Foto: Zangeres S10 laat fans schrikken met bizarre transformatie

S10 is helemaal hot, want haar nieuwe album komt echt bíjna uit. Dat is niet het enige dat nieuw is. Ze heeft haar looks ook helemaal veranderd en schokkeerd haar volgers met een bizarre foto!

Foto: S10 gooit haren los en buigt diep voorover

De blonde zangeres, S10, is op haar sociale media niet super actief. Dat betekent dus dat, wanneer ze er wel iets op zet, het wel interessant moet zijn!
S10 Stien den Hollander Songfestival

Profiel

Geboortedatum: 8 november 2000 Sterrenbeeld: Schorpioen
Woonplaats: Amsterdam
Volledige naam: Stien den Hollander
Beroep: Zangeres
Relatie: Nee
Instagram: Het Instagram kanaal van S10 is @s10s10xx

Foto's

S10 outfit