Numidia

Zangeres Numidia

Carrière Numidia

Numidia, geboren en getogen in het gezellige Venlo, begon haar muzikale avontuur al op jonge leeftijd. Als veertienjarige betrad ze het podium van het RTL 4-zangprogramma The Voice Kids, waar ze onder de vleugels van Angela Groothuizen haar weg naar de finale zong. Helaas, net toen de spanning het hoogst was, moest Numidia het podium verlaten, wat het publiek niet bepaald leuk vond. Na dit avontuur besloot ze haar muzikale aspiraties op een laag pitje te zetten om zich te concentreren op school. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 2018 tekende ze bij het gerenommeerde platenlabel TRIFECTA van niemand minder dan Ali B. Haar samenwerkingen reikten ver, van een swingend Marokkaans eerbetoon aan het voetbalteam tot een hitnummer met Ronnie Flex en Ali B zelf. In 2019 bracht ze haar eigen muziek uit, waaronder het nummer "Alleen wij" met niemand minder dan Famke Louise. Numidia's reis door de muziekwereld kende geen grenzen, van Zuid-Afrikaanse avonturen tot het vertolken van Nederlandse-Tamazight versies van bekende hits zoals "Arcade" van Duncan Laurence. En alsof dat nog niet genoeg was, verraste ze in 2024 als geheime zangeres in het televisieprogramma Secret Duets.

Numidia relatie

Alle geïnteresseerden opgelet, Numidia is zoals het er momenteel uit ziet nog gewoon single. Een aantal jaren geleden had ze een lange, maar heftige relatie. Momenteel geniet ze van alle vrijheid en ziet ze wat haar toekomt.

Numidia familie, ouders en jeugd

Numidia groeide op in het Limburgse Venlo met haar Marokkaanse ouders. Haar muzikaliteit heeft ze van haar vader. Ze bracht zelfs een nummer met hem (Abderrachid El Morabet) uit, genaamd 'Tmazight'. Los van dit nummer is de Numidia's relatie met haar ouders alles behalve goed te noemen. Ze heeft een enorm heftige jeugd meegemaakt, waarin haar ouders verslaafd aan drugs waren. Numidia werd door haar eigen moeder als voor de meest vreselijke termen uitgemaakt. Numidia ging van internaat naar internaat en was diep ongelukkig. Momenteel heeft ze haar jeugd achter haar gelaten en heeft ze geen contact meer met haar ouders.

Numidia overgewicht en afvallen

Numidia worstelt haar flink wat jaren met haar gewicht. Vooral de jaren gedurende de coronapandemie vlogen de kilo's erbij. De zangeres kwam maar liefst 35 kilo aan! In 2023 gooide Numidia het roer, het werd tijd om af te vallen. Ze sport enorm veel en de kilo's vliegen eraf. De teller staat momenteel op -15 kilo.

Nieuws

Zangeres Numidia danst door de woonkamer in nietsontziende jurk (video!)

Onze zangeres Numidia laat zichzelf helemaal gaan tijdens een bijzonder dansje in een nietsontziende jurk!

Zangeres Numidia is ineens superslank en laat dolgraag haar nieuwe troeven zien (foto’s!)

Numidia is niet meer weg te slaan uit de sportschool en dat is ook zeker te zien, want haar figuur liegt er absoluut niet om!

Foto: Zangeres Numidia ziet er heerlijk uit na 13 kilo gewichtsverlies

Zangeres Numidia heeft flink wat kilo's verloren. En haar fans zijn natuurlijk enorm trots op deze leuke dame voor wat ze heeft bereikt. 

Video: Zangeres Numidia is inmiddels 9 kilo afgevallen en dat kan je heel goed zien

Zangeres Numidia is bezig aan een legendarische afvalrace! De kilo's vliegen eraf, en dat begint inmiddels ontzettend op te vallen. Wat ziet ze er goed uit!

Jarige zangeres Numidia deelt foto van twee mooie ‘stuiterballen’

Numidia heeft een mooie foto gemaakt van haar twee grote stuiterballen. En dat moet je natuurlijk even zien. Dit maakt je dag meteen goed. 

Zangeres Numidia is enorm afgevallen en ziet er geweldig uit

Numidia krijgt van haar volgers veel lof voor een nieuwe foto die ze online heeft gezet. En dat is volkomen terecht. 

Ouwe snoeper Marco Bakker flink in de sandwich genomen door Meau en Numidia tijdens Beste Zangers

Het nieuwste seizoen van de Beste Zangers wordt wel erg wild nu Marco Bakker zijn zinnen heeft gezet op de nog jonge Meau en Numidia.

Zangeres Numidia bereidt zich al voor op deelname Eurovisie Songfestival 2024

Om Numidia op het podium van Eurivisie Songfestival te zien is natuurlijk de droom van iedere fan. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn! 
Numidia bio

Profiel

Naam: Numidia El Morabet
Geboortedatum: 7 december 1999
Sterrenbeeld: boogschutter
Woonplaats: Venlo
Afkomst: Marokkaans
Relatie: niet bekend
Beroep: zangeres
Instagram: @numidiamusic

Foto's

Numidia
Numidia zangeres