Famke Louise

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Famke Louise

Zangeres Famke Louise

Zangeres, model, influencer, presentatrice. Eigenlijk is Famke Louise het allemaal. Overal zie je de knappe dame terug, ze staat altijd in de spotlights. Dat heeft zowel voordelen als nadelen voor Famke, want ze komt ook regelmatig in opspraak dankzij haar grote bereik. Famke Louise werd geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Haar jeugd was verre van gemakkelijk. Haar vader overleed nadat hij zich uit een raam liet vallen. Dit zette de relatie tussen Famke en haar moeder op spanning. Tegelijkertijd had de zangeres te maken met een vriend met extreem losse handjes, waardoor ze nog altijd bang is. Inmiddels heeft Famke haar leven gelukkig weer op de rit en is de relatie met haar moeder weer goed.

Famke Louise opleiding

Op haar zestiende begon Famke Louise met het posten van video’s op YouTube. In eerste instantie waren dit vooral prankvideo’s, die niet erg populair waren. Famke werd ermee gepest op school, waardoor ze besloot te stoppen. Ze heeft wel geprobeerd een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen, maar kwam er daar achter dat school toch niks voor haar was. Gelukkig was ze met haar YouTube carrière toen al goed op weg.

Famke Louise roast en Ik doe niet meer mee

In de jaren dat ze bekend is, is Famke Louise al heel veel keren het gesprek van de dag geweest. Zowel positief als negatief. Met hits als Op me monnie, Vroom en Fan was Famke Louise wekenlang terug te vinden in de Top 40. Maar haar bekende uitspraak “Ik doe niet meer mee”, over het niet meedoen met de corona maatregelen, kwam haar op veel kritiek te staan. Ook de roast van Famke Louise, uitgezonden bij Comedy Central, zorgde voor een hoop meningen van mensen op sociale media. Het zou te ingestudeerd zijn, niet grappig en goedkoop.

Famke Louise vriend en kinderen

Ook op het vlak van de liefde heeft Famke Louise een bewogen leven gehad. Zo ging ze lange tijd samen met YouTuber SnapKing. Nadat deze relatie uitging, kreeg Famke wat met Ronnie Flex, wat ze bekend maakten in hun gezamenlijke single Alleen door jou. In 2019 liep deze relatie stuk, na iets minder dan een jaar. Inmiddels is Famke Louise al jaren gelukkig met voetballer Denzel Slager. Begin 2022 kregen ze samen een dochtertje: Nówie. Aan een tweede kind denkt het stel nog niet.

Famke Louise Instagram

Ze is natuurlijk ook influencer, dus Instagram is voor Famke Louise een belangrijk medium. Ze gebruikt het om in contact te blijven met haar fans, maar ook om nieuwe muziek aan te kondigen of gewoon voor leuke foto’s. Zo zien we haar regelmatig in de mooiste en strakste outfits op haar pagina. Laag uitgesneden topjes, doorzichtige broeken en de lekkerste pakjes. Alles staat Famke goed. Het multitalent weet al haar kanten te belichten in haar foto’s. Je kunt Famke Louise volgen op Instagram via @famkelouise_.

Nieuws

Video: Famke Louise slikt écht alles in nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Er verschijnt een nieuwe trailer van Echte Meisjes in de Jungle, en Famke Louise gaat duidelijk helemaal los. De brunette slikt namelijk écht alles wat ze voor haar neus krijgt..

Foto: Famke Louise gaat extreem lekker in piepklein topje

Famke Louise heeft haar fans maar weer eens flink beloond. Die hebben namelijk massaal naar haar nieuwe muziek geluisterd en dat verdient een bedankje.

Foto: Zangeres Famke Louise laat zonder broek haar ronde achterzijde zien

Dat Famke Louise spectaculaire achterbumpers heeft is reeds bekend, maar in dit bloedhete plaatje krijgen we er wel heel veel van te zien! 

Foto: Famke Louise showt haar lijf in badpakje met gaten

Famke Louise heeft een prachtige nieuwe foto op het internet gezet en haar fans worden helemaal wild van dit strakke pakje.

Video: Famke Louise drukt haar perfecte achterzijde bijna tegen de camera

Spannende outfits zijn voor Famke Louise niets nieuws, maar in dit intieme filmpje laat ze écht niets aan de verbeelding over... 

Foto: Famke Louise straalt na optreden in luchtige outfit

De aantrekkelijke artiest Famke Louise heeft weer een nieuwe outfit laten zien en deze moet je gecheckt hebben!

Foto: Nauwelijks bedekte Famke Louise laat zich helemaal insmeren

Een tijdje heeft Famke Louise geen muziek meer gemaakt, maar de beste vrouw brengt vrijdag een nieuw nummer uit! 

Foto: Schaars geklede Famke Louise deelt backstage-beelden met vriend

De knappe rapper en zangeres Famke Louise is bezig met een nieuw projectje. En dat ziet er wel heel erg spannend uit aan de foto's te zien. 
Famke Louise

Profiel

Geboortedatum: 9 december 1998
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Amsterdam
Beroep: Zanger, model, vlogger, presentatrice, influencer
Relatie: Ja
Moeder: Marja Koster
Vriend: Denzel Slager
Kinderen: Dochter Nówie
Instagram: Famke gebruikt Instagram onder de naam: famkelouise_

Foto's

Famke Louise
Famke Louise
Famke Louise