Famke Louise

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Famke Louise

Zangeres Famke Louise

Carrière

Famke Louise Meijer, zoals Famke voluit heet, heeft op zijn zachtst gezegd op jonge leeftijd al een bewogen carrière gehad. Famke brak oorspronkelijk door met haar deelname aan het programma Models in Paris: het echte leven. Hierin werd zij, net als een aantal andere modellen, gevolgd tijdens hun modellenwerk in Parijs. Het grote succes kwam toen ze het nummer Op Me Monnie (en de nogal spraakmakende clip die erbij hoorde) uitbracht. Onder het mom van slechte publiciteit is ook publiciteit werd Famke opeens een bekende Nederlander. Tot de teleurstelling van sommigen bleven de nummers (en de muziekclips) van Famke komen. Nummers als Vroom, Lit en Fan stonden, tot de verbazing van velen, wekenlang in de Nederlandse hitlijsten. In 2016 startte onze Famke haar eigen YouTube kanaal. En ook op dat gebied hadden sommigen liever gehad dat Famke het bij modellenwerk gehouden had. Waarom? Niet iedereen is fan van de grappen die Famke uithaalde bij haar ‘'vrienden’' op het kanaal. In 2018 was de Op Me Monnie zangeres te zien in het populaire programma Expeditie Robinson. Helaas voor Famke werd ze als tweede weggestemd van het tropische eiland. Blijkbaar waren haar mede-deelnemers niet enorm kapot van de zangeres.

Famke Louise en Snapking

Als we het over Famke Louise hebben, kunnen we eigenlijk niet om haar ex-vriendjes heen. Te beginnen met vlogger Snapking, in het echte leven ook wel Tim van Teunenbroek genoemd. De meesten van ons kennen de vlogger van het 0900 nummer schandaaltje. De vlogger riep zijn jonge fans namelijk op om een peperduur 0900 nummer te bellen, waarmee hij in een mum van tijd even € 13.000 uit de zakken van zijn fans klopte. Famke Louise en Snapking hadden ruim 4 jaar een relatie. Over de reden van de break-up doen de twee echter nog steeds een tikkie vaag. Zo vertelde Famke dat de twee ‘'gewoon uit elkaar gegroeid waren’', maar zong ze niet veel later over het vreemdgaan van Snapking in het nummer Zonder Jou. Zo zong ze: ‘'Neem die oorbellen mee van die slet, ik hoef die shit niet meer in mijn bed’'. Tja, dit leek ons wel een flinke hint. Een aantal maanden bevestigde Snapking zelfs dat hij ooit op Famke is vreemdgegaan. Dus, als je het aan ons vraagt is het slippertje (of de eventuele slippertjes) van Snapking de reden geweest voor het beëindigen van de relatie. Pijnlijk detail: Famke maakte het uit via een WhatApp spraakberichtje.

Famke Louise en Ronnie Flex

In het najaar van 2018 gingen de geruchten al een tijdje rond dat Famke Louise en rapper Ronnie Flex een setje zouden zijn. Tijdens de Kerst maakten de twee in hun nieuwe kerstclip bekend dat ze inderdaad een relatie hadden. Met de nadruk op hadden, want de twee zijn alweer uit elkaar. Over de reden van de break-up is niets bekend, omdat zowel Famke als Ronnie hun lippen stijf op elkaar houden.

Nieuws

Foto: Famke Louise doet stiekem haar jasje open

Influencer en youtuber Famke Louise zet zichzelf tegenwoordig niet meer op het internet in al te onthullende foto's, maar deze keer laat ze toch even stiekem zien wat er onder haar jasje verstopt zit.

Foto: Famke Louise verbaast volgers met diepste inkijkje ooit

De knappe zangeres deelt op haar sociale media wel een hele spannende foto...

Famke Louise maakt opvallend statement met deze foto

Famke Louise heeft besloten om het roer om te gooien. Zou de influencer zelf 'geinfluencend' zijn door haar zwangerschap? Met deze foto maakt ze alvast een hoop duidelijk...

Famke Louise geeft inkijkje in privéleven met intieme foto

Famke Louise weet precies hoe ze zichzelf in de actualiteit moet houden. Bijvoorbeeld door het delen van een bijzonder intieme foto.

Wat je nog niet wist over actrice Elise Schaap

Wat je nog niet wist over actrice Elise Schaap

Trijntje Oosterhuis worstelt met jurk in The Passion

Trijntje Oosterhuis leverde een opvallend 'instabiele' performance af. Dat lag niet aan haar stem...

Drie redenen waarom je Diederik Gommers niet serieus kan nemen

De coronacrisis maakte van Diederik Gommers ineens een bekende Nederlander. Iedereen hing aan de lippen van de IC-koning van Nederland. Maar koning Diederik blijkt meer een hofnar te zijn.

YES: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Ja, het is weer zover! Elise Schaap is weer terug van weggeweest en verschijnt donderdag 7 januari in de Casting Kantine.
Famke Louise

Profiel

Geboortedatum: 9 december 1998
sterrenbeeld: boogschutter
Beroep: zanger, model, vlogger, televisieproducent, influencer,
Relatie: ja, met Denzel Slager
Kinderen: zwanger op het moment
Instagram: Famke gebruikt Instagram onder de naam: famkelouise_

Foto's

Famke Louise
Famke Louise
Famke Louise