Amber Delil

Amber Delil Relatie

Amber Delil heeft een relatie met Max Moretens. Maar Amber plaatst niet veel foto's van haar vriend en dat doet ze niet omdat ze de relatie liever prive wilt houden. Daarom is er weinig te weten over de relatie die ze met Max Moretens heeft.

Amber Delil carriere

Amber Delil heeft in een meidengroep gezeten genaamd TP4Y. Dat heeft ze gedaan samen met ous Mens, Sterre Tapilau en Zoe Tauran. Het debut liedje van de meidengroep heet La La Love, en de volgende die ze hebben uitgebracht Million Bucks.Amber delil heeft in 2014 meegedaan aan Hollands Got Talent. Daarbij is ze 3e plaatst geworden, ze is wel ver gekomen in het programma maar helaas heeft ze niet gewonnen. In 2019 begon Amber aan een nieuwe uitdaging. Ze was presentatrice bij het radiostation SLAM! Samen met Bram Krikke presenteerde ze 'Statements'. In 2021 is Amber weer helemaal gefocust op haar eigen muziek en heeft ze haar eerste eigen liedje uitgebracht: Hoor Je Mij.

Amber Delil liedjes

Amber Delil heeft in 2024 in totaal 8 liedjes uitgebracht. In 2021 heeft ze de nummers Hoor Je Mij, Ben Je Vergeten, Beter Om Je Te Laten Gaan en Nog Iets Langer uitgebracht. En in 2022 de nummers Gaan Wij Door. In 2023 heeft ze de nummers As It Was (Acoustic), Wat Ik Met Je Moet en Doet Met Mij uitgebracht. We verwachten nog veel meer mooie nummers van de zangeres.

Nieuws

Video: Op-en-neer stuiterende Amber Delil weet precies waar haar fans voor komen

De prachtige zangeres Amber Delil weet exact wat haar fans willen zien en is ook niet te beroerd om ze dat te geven.

Video: Verleidelijke Amber Delil trekt in 5 seconden alles los en schokt fans

De knappe zangeres en presentatrice heeft weer een nieuwe schokkende video geplaatst op haar Instagram voor al haar volgers. 

Video: Amber Delil doet wild dansje in omhoogwaaiend topje

Amber Delil laat niks aan de verbeelding over tijdens een wild dansje. De blondine schudt haar haren en lichaam zo wild dat zelfs haar topje niet kan blijven zitten..

Video: Schaars geklede zangeres Amber Delil zoekt iemand voor vannacht

De prachtige Amber Delil heeft een stem als een engel. In deze video gebruikt ze die stem om iets heel ondeugends te vragen aan haar volgers.
Amber Delil

Profiel

Geboortedatum: 31 december 1998
Lengte: 177 cm
Artiestennaam: Delill
Sterrenbeeld: Steenbok
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: ja, met Max Moretens
Beroep: Zangeres
Instagram: De Instagram van Amber Delil is @amberdelil

Foto's

Amber Delil
Amber Delil