Zangeressen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen

De kans is groot dat je favoriete vrouwen ooit in deze categorie vallen. Een zangeres is nou eenmaal veel in beeld. Ze schitteren in hun eigen videoclips, maar stralen ook regelmatig op tv en maken soms zelfs uitstapjes in de acteerwereld. Uiteindelijk beginnen veel zangeressen hun carrière op beeld. Radio is tegenwoordig meer een soort leuke bijkomstigheid; het oog wil namelijk ook wat. Het is dus niet gek dat zangeressen als Maan de Steenwinkel, Emma Heesters en Davina Michelle hun bekendheid te danken hebben aan tv-programma’s of online platforms als Youtube. Hun stemmen zijn natuurlijk hemels, maar hun uiterlijk en uitstraling zijn ook nodig om het plaatje compleet te maken. Terwijl deze vrouwen in Nederland hit na hit scoren, vraag je je af waarom ze nog niet internationaal zijn doorgebroken!

Nieuws over zangeressen

Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..

Foto: Lisa Vol van OG3NE deelt privé kiekje in badkamer

Lisa Vol verleidt haar volgers met een wel héél spannend kiekje vanuit de badkamer. De blondine sluit haar ogen voor dit spannende plaatje..

Onverwacht! S10 toont foto van vriendje en onthult relatie

Heb je nog nooit wat kunnen vinden over de relatie van S10? Dat kan kloppen. Wij stellen je voor aan de vriend van de blondine!

Foto: Bibi Breijman laat volgers fantaseren met pikant kiekje in zwembad

Bibi Breijman weet haar volgers wel te trakteren. Met deze pikante zwembad foto laat ze hen allemaal fantaseren.

Foto: Romy Monteiro laat lijf zien in piepklein jurkje

Romy Monteiro is een van de meest begeerde vrouwen van het land en ze laat goed zien waarom met deze indrukwekkende foto.

Foto: Jennifer Ewbank laat bovenstukje van haar lijf trekken

Het bovenstukje van de zwemkleding van Jennifer Ewbank wordt ineens beestachtig van haar lijf getrokken terwijl ze in het zwembad ligt.

Foto: Famke Louise beleeft gek avontuur in strakste pakje ooit

Channah Koerten deelt een opvallend kiekje via Instagram. Vooral Famke Louise lijkt dit avontuur vol spanning te beleven, in dit strakste pakje ooit..

Foto: Zangeres van RONDÉ maakt volgers gek in nietsverhullend pakje

De zangeres van RONDÉ pakt flink uit voor haar concert en geeft haar volgers vast een voorproefje van haar heerlijke lijf.

Top zangeressen