Zangeressen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen

De kans is groot dat je favoriete vrouwen ooit in deze categorie vallen. Een zangeres is nou eenmaal veel in beeld. Ze schitteren in hun eigen videoclips, maar stralen ook regelmatig op tv en maken soms zelfs uitstapjes in de acteerwereld. Uiteindelijk beginnen veel zangeressen hun carrière op beeld. Radio is tegenwoordig meer een soort leuke bijkomstigheid; het oog wil namelijk ook wat. Het is dus niet gek dat zangeressen als Maan de Steenwinkel, Emma Heesters en Davina Michelle hun bekendheid te danken hebben aan tv-programma’s of online platforms als Youtube. Hun stemmen zijn natuurlijk hemels, maar hun uiterlijk en uitstraling zijn ook nodig om het plaatje compleet te maken. Terwijl deze vrouwen in Nederland hit na hit scoren, vraag je je af waarom ze nog niet internationaal zijn doorgebroken!

Nieuws over zangeressen

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Video: Onherkenbare Davina Michelle blijkt pruikdrager

Je zou zeggen dat ze tevreden mag zijn met haar blonde lokken. Blijkbaar niet, want op deze video is duidelijk te zien dat Davina Michelle een pruik draagt!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Video: Roxeanne Hazes is verantwoordelijk voor eerste huilbui bij Beste Zangers

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat weer voor de deur. De show zorgt vaak voor oncontroleerbare emoties en bij Roxeanne Hazes is het meteen de eerste aflevering raak!

Foto: Emma Heesters geeft showtje weg in verleidelijke outfit

Emma Heesters gaf in Rotterdam haar eerste show met live band. Om deze dag nog specialer te maken, trok ze een wel héél opvallend pakje aan!

Foto: Jeroen Rietbergen ging ook vreemd met deze bekende vrouw tijdens The Voice

Hoewel veel vrouwen rondom The Voice of Holland Jeroen Rietbergen liever vermeden, blijkt nu dat één van de vrouwelijke coaches juist het tegenovergestelde deed, en uiteindelijk bij hem in bed belandde!

Roxeanne Hazes deelt oogverblindende foto van goedgevuld topje

Roxeanne Hazes heeft weer besloten om haar volgers blij te maken met een gloednieuwe foto. En die foto is rijkelijk gevuld. 

Lisa Vol van OG3NE verklapt met heerlijke foto dat ze op vrouwen valt

Lisa Vol, de oudste zus van meidengroep OG3NE doet met naar nieuwste foto op Instagram een wel hele bijzondere onthulling. 

Top zangeressen