Zangeressen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen

De kans is groot dat je favoriete vrouwen ooit in deze categorie vallen. Een zangeres is nou eenmaal veel in beeld. Ze schitteren in hun eigen videoclips, maar stralen ook regelmatig op tv en maken soms zelfs uitstapjes in de acteerwereld. Uiteindelijk beginnen veel zangeressen hun carrière op beeld. Radio is tegenwoordig meer een soort leuke bijkomstigheid; het oog wil namelijk ook wat. Het is dus niet gek dat zangeressen als Maan de Steenwinkel, Emma Heesters en Davina Michelle hun bekendheid te danken hebben aan tv-programma’s of online platforms als Youtube. Hun stemmen zijn natuurlijk hemels, maar hun uiterlijk en uitstraling zijn ook nodig om het plaatje compleet te maken. Terwijl deze vrouwen in Nederland hit na hit scoren, vraag je je af waarom ze nog niet internationaal zijn doorgebroken!

Nieuws over zangeressen

Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

Presentatrice Fresia Cousiño Arias overwint deze week in Wie is de Mol? een van haar grootste angsten op een ontzettend stoere foto.

Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.

Foto: Maan de Steenwinkel kletsnat na tropische storm

Maan de Steenwinkel heeft op haar vakantieadres niet alleen een mediastorm, maar ook een letterlijke storm voor haar kiezen gehad. 

Dansende Emma Heesters laat zich helemaal gaan op vergeten foto

Emma Heesters is de meest vrije zangeres van Nederland. Dat laat ze wel zien met alle danspasjes die ze uitvoert. 

Foto: Pechvogel Britt Dekker vervult ondankbare taak bij VI Vandaag

Britt zit vandaag precies op het verkeerde moment bij de uitzending van VI Vandaag. De normaal zo vrolijke meid moet het over hele zware onderwerpen hebben. 

TVOH-coach Anouk verwijdert pijnlijke foto van Instagram

Het drama rondom programma The Voice of Holland neemt een nieuwe wending. Coach Anouk verwijderd een belastende foto.

Foto: Marco Borsato zoende tijdens opnames met The Voice-kandidate

De ellende omtrent het programma The Voice of Holland wordt groter en groter. Net als je denkt iedereen wel gehad te hebben komt Marco Borsato weer om de hoek kijken. 

Foto: Stralende Emma Heesters geeft smekende fans hun zin

Emma Heesters is groot geworden met het maken van Engelse covers van Indonesische nummers. En speciaal voor die fans heeft ze weer een verassing.  Het...

Top zangeressen