Zangeressen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen

De kans is groot dat je favoriete vrouwen ooit in deze categorie vallen. Een zangeres is nou eenmaal veel in beeld. Ze schitteren in hun eigen videoclips, maar stralen ook regelmatig op tv en maken soms zelfs uitstapjes in de acteerwereld. Uiteindelijk beginnen veel zangeressen hun carrière op beeld. Radio is tegenwoordig meer een soort leuke bijkomstigheid; het oog wil namelijk ook wat. Het is dus niet gek dat zangeressen als Maan de Steenwinkel, Emma Heesters en Davina Michelle hun bekendheid te danken hebben aan tv-programma’s of online platforms als Youtube. Hun stemmen zijn natuurlijk hemels, maar hun uiterlijk en uitstraling zijn ook nodig om het plaatje compleet te maken. Terwijl deze vrouwen in Nederland hit na hit scoren, vraag je je af waarom ze nog niet internationaal zijn doorgebroken!

Nieuws over zangeressen

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Zangeres Roxy Dekker maakt Instagram wild met heerlijke foto in flinterdun shirtje

De mooie zangeres Roxy Dekker weet haar fans wel weer flink te verrassen met een foto waar je alleen maar van kan genieten.

Video: Sterre Koning laat haar volgers watertanden met doorschijnend shirtje

Sterre Koning heeft op haar nieuwste video een topje aangetrokken waar ze zelfs de meest geharde volger mee laat smelten. En dat ziet er een partij leuk uit.

Foto: Monica Geuze duikt eindelijk weer sportschool in met knellend broekje

Monica Geuze was vroeger altijd fanatiek bezig in de sportschool. Sindskort heeft Monica het sporten weer helemaal opgepakt.

Foto: Julia van K3 verleidt aan de lopende band bekende Belgische mannen

Julia Boschman van de meidengroep K3 is stiekem gewoon een echte mannenverslindster!

Foto: Zangeres Anouk maakt transvrouwen nóg kwader in poging zichzelf te ‘un-cancellen’

Na alle ophef rondom Anouk probeert de zangeres het nu een beetje goed te maken. Ze wil natuurlijk niet gecanceld worden! Toch is lang niet iedereen even blij met de manier waarop ze zichzelf nu probeert te 'un-cancellen'...

Eindelijk: Beeldschone zangeres Anna Speller terug op tv tijdens The Passion

De mooie zangeres Anna Speller weet weer goed haar volgers blij te maken met een nieuw en spectaculair optreden. 

Emma Heesters laat fans smachten met riskante privé foto voor haar vriend Wesley Hoedt

Fans krijgen van Emma Heesters ook een cadeautje voor Valentijnsdag in de vorm van een zéér interessante foto op Instagram. Daar maakt ze niet alleen haar vriend Wesley Hoedt blij mee...

Top zangeressen