Lieke Martens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Lieke Martens

Sportvrouw Lieke Martens

Relatie status van Lieke

Lieke heeft een relatie gehad met Kevin Koolhof voordat ze een relatie kreeg met Benjamin. De relatie van Kevin en Lieke stopte naar zeven jaar in maart 2018. Maar Lieke had het er niet heel moeilijk mee, ze voelde zich af en toe een beetje eenzaam maar ze vond zichzelf totaal niet zielig. 'Ik ben een sterke vrouw' zei Lieke. Ze heeft namelijk vier jaar in Zweden gewoond in haar eentje 'Ik red me wel'. Lieke heeft sinds juli 2018 een relatie met Benjamin van Leer en op 12 november 2021 heeft Benjamin Lieke ten huwelijk gevraagd en zijn ze nu samen verloofd. Wanneer de bruiloft van de twee zal plaats vinden is nog onduidelijk.

Carriere van Lieke

Lieke is begonnen met voetballen op vijfjarige leeftijd bij RKVV Montagnards in Bergen (Limburg) waar ze in de F2 terecht kwam en zo ging ze na F2 naar F1,E2,E1,D1,C1. Op haar achtste kreeg ze haar eerste uitnodiging voor een regionaal KNVB-elftal en daarna stapte ze over naar 'Olympia'18' in Boxmeer. Met een beetje duwen en trekken met bondscoach Vera Pauw. Even later nam ze ook nog een deel aan van HvA project dat door de KNVB was opgezet. In 2009 was Lieke zestien jaar en maakte ze de overstap naar sc Heerenveen om dan te kunnen gaan spelen in de eredivisie. Lieke scoorden toen twee keer in achttien duels voor de club en zo heeft Lieke nog bij veel meer andere clubs gespeeld. Lieke heeft ook haar eigen boek uitgebracht op 7 mei 2019. Lieke speelt nu bij FC Barcelona.

Nieuws

Video: Lieke Martens bedekt snel de camera tijdens ijskoude duik

Dit filmpje is niet voor iedereen geschikt, vindt Lieke Martens zelf. Terwijl ze een ijsbad neemt, houdt ze snel haar hand voor de camera zodat we niet alles zien!

Foto: Lieke Martens deelt zomers kiekje met vriend vanuit bloedhete lift

Voetbalster Lieke Martens heeft weer een ontzettend leuke foto geplaatst op haar social media. En deze keer deelt ze de spotlight met haar vriend. 

Snel verdiend: Win 50x je inzet als Oranje Leeuwinnen Zwitserland verslaan

Het EK Vrouwenvoetbal is los! Ondanks een aantal flinke tegenslagen lijkt het inmiddels op rolletjes te lopen bij onze Oranje Leeuwinnen. De derde poulewedstrijd tegen nummer laatst Zwitserland zal zeker niet de moeilijkste zijn! Wie zich nu aanmeldt bij BetCity snel een lekker zakcentje aan deze wedstrijd verdienen!

Lieke Martens deelt zeldzame foto uit privécollectie

De prachtige Lieke Martens heeft haar privécollectie opengetrokken  en daar een lieve foto uit haar jeugd uit gedeeld. 

Vivianne Miedema en Lieke Martens vormen onverwacht nieuw setje

Vivianne Miedema en Lieke Martens zijn allebei gelukkig in de liefde. Toch gaan deze twee Oranje leeuwinnen een speciale relatie beginnen...

Ondeugende Lieke Martens deelt foto van pittig rokje

Lieke Martens laat haar Instagram volgers nooit in de steek. Bijna dagelijks zit ze nieuwe mensen "enthousiast" te maken. Allemaal voor promotie van het vrouwenvoetbal? Of is de superster gewoon een keertje ondeugend?

Foto: Verdwaalde Lieke Martens loopt zonder tenue op voetbalveld

Lieke Martens betrad tijdens de historische overwinning op Real Madrid het veld zonder tenue. Dat viel enorm op!

Video: Lieke Martens gaat los met bloedmooie teamgenotes

Het vrouwenvoetbal zit keihard in de lift. Zelfs hun kampioensfeestjes beginnen steeds aantrekkelijker te worden! Onze eigen Lieke Martens deelt hoe de mooie dames van Barcelona tekeer gingen...
Lieke Martens

Profiel

Geboortedatum: 16 december 1992
Sterrenbeeld: Boogschutter
Kinderen: Nee
Relatie: Ja met Benjamin van Leer (verloofd)
Geboorteplaats: Limburg, Nederland
Beroep: Prof-voetbalster
Instagram: Lieke zit op instagram onder de naam @liekemartens

Foto's

Lieke Martens
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto
Lieke Martens