Lieke Klaver

Sportvrouw Lieke Klaver

Lieke Klaver, geboren op 23 maart 1998 in Velzen-Zuid, Nederland, is een getalenteerde Nederlandse atlete die schittert in de atletiekwereld. Haar passie voor rennen ontstond op jonge leeftijd, waarbij ze zich specialiseerde in de 400 meter sprint. Lieke's doorzettingsvermogen en vastberadenheid werden al vroeg duidelijk in haar carrière. Ze boekte aanzienlijke vooruitgang en brak diverse nationale records. Klaver heeft Nederland trots gemaakt met haar indrukwekkende prestaties op internationale podia, waaronder de Olympische Spelen. Haar vastberadenheid en toewijding maken haar een opvallende en inspirerende figuur in de atletiekwereld.

Lieke Klaver Olympische spelen in Tokio

In Tokio maakte Lieke Klaver haar Olympisch debuut en nam deel aan de estafette-evenementen. Op de gemengde estafette eindigde ze als vierde, samen met Liemarvin Bonevacia, Femke Bol en Ramsey Angela. In de estafette voor vrouwen bereikte Lieke Klaver samen met Lisanne de Witte, Laura de Witte en Femke Bol de finale, waar ze uiteindelijk als zesde eindigde.

Lieke Klaver succes op het EK en WK

Tijdens het EK in München boekte Lieke Klaver meer succes dan tijdens de Olympische Spelen. Ze veroverde goud in de 4 × 400 m estafette, samen met Eveline Saalberg, Lisanne de Witte en Femke Bol. Tijdens het WK in Boedapest behaalde Lieke Klaver opnieuw goud in de 4 × 400 estafette, ditmaal met een nieuw Nederlands record van 3.20,72.

Lieke Klaver relatie, getrouwd en kinderen

Lieke Klaver heeft een relatie met Terrence Agard, een andere atleet, die ze ontmoette via Papendal. Beiden zijn gespecialiseerd in de 400 meter. Het koppel heeft echter geluk dat ze nog samen zijn, aangezien Terrence Agard in 2015 betrokken was bij een ernstig ongeluk. Samen met collega-atleten Churandy Martina, Hensley Paulina en Churandy's toenmalige vriendin ging hij naar Breda om de verjaardag van Churandy's vriendin te vieren. Tijdens de terugweg raakte Churandy, achter het stuur, een vrachtwagen, wat resulteerde in een nekletsel voor Terrence Agard. Gelukkig is Terrence Agard volledig hersteld en zijn zij als koppel erg gelukkig samen.

Nieuws

Lieke Klaver trekt haar meest knellende topje aan en laat volgers kwijlen (foto’s)

Lieke Klaver verwent haar volgers enorm met dit heerlijke sportsetje waar haar prachtige rondingen bijna volledig uitknallen!

Atlete Lieke Klaver zeept zich flink in en neemt je mee onder de douche (video!)

Lieke Klaver zeept zich goed in onder de douche en neemt ons mee voor een bijzonder en bloot kijkje!

Atlete Lieke Klaver maakt collega Femke Bol wild in minuscuul sportpakje (foto’s!)

Lieke Klaver is aan het trainen op Curaçao. De temperaturen lopen daar zó hoog op, dat zelfs collega-atletes elkaar non-stop aan het bewonderen zijn...

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Video: Atlete Lieke Klaver steekt haar troeven vooruit en gaat diep door haar knieën

Lieke Klaver heeft weer een spectaculaire video met haar volgers gedeeld. Die staan allemaal vol bewondering naar de atlete te kijken. 

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Atlete Lieke Klaver kruipt weer onder de lakens nadat ze haar mondje goed gevuld heeft (foto’s)

Lieke Klaver heeft een heerlijk dagje achter de rug. De atlete weet haar mondje goed te vullen en daarna weer in haar bedje te duiken. 

Atlete Lieke Klaver blaast iedereen omver met foto’s van geweldige vormen

Lieke Klaver weet iedereen te verbazen met haar prachtige uitstraling. Zelfs in Zuid-Afrika weet ze ervoor te zorgen dat we haar niet hoeven te missen!
Lieke Klaver bio

Profiel

Geboortedatum: 20 augustus 1998
Lengte: 1,82
Sterrenbeeld: Leeuw
Afkomst: Velsen-Zuid, Nederland
Relatie: Ja met Terrence Agard
Beroep: sportvrouw, atlete
Opleiding: HBO opleiding Sportkunde
Instagram: De Instagram van Lieke is @liekeklaver

Foto's

Lieke Klaver familie
Lieke klaver atlete