Lieke Klaver

Sportvrouw Lieke Klaver

Lieke Klaver, geboren op 23 maart 1998 in Velzen-Zuid, Nederland, is een getalenteerde Nederlandse atlete die schittert in de atletiekwereld. Haar passie voor rennen ontstond op jonge leeftijd, waarbij ze zich specialiseerde in de 400 meter sprint. Lieke's doorzettingsvermogen en vastberadenheid werden al vroeg duidelijk in haar carrière. Ze boekte aanzienlijke vooruitgang en brak diverse nationale records. Klaver heeft Nederland trots gemaakt met haar indrukwekkende prestaties op internationale podia, waaronder de Olympische Spelen. Haar vastberadenheid en toewijding maken haar een opvallende en inspirerende figuur in de atletiekwereld.

Lieke Klaver Olympische spelen in Tokio

In Tokio maakte Lieke Klaver haar Olympisch debuut en nam deel aan de estafette-evenementen. Op de gemengde estafette eindigde ze als vierde, samen met Liemarvin Bonevacia, Femke Bol en Ramsey Angela. In de estafette voor vrouwen bereikte Lieke Klaver samen met Lisanne de Witte, Laura de Witte en Femke Bol de finale, waar ze uiteindelijk als zesde eindigde.

Lieke Klaver succes op het EK en WK

Tijdens het EK in München boekte Lieke Klaver meer succes dan tijdens de Olympische Spelen. Ze veroverde goud in de 4 × 400 m estafette, samen met Eveline Saalberg, Lisanne de Witte en Femke Bol. Tijdens het WK in Boedapest behaalde Lieke Klaver opnieuw goud in de 4 × 400 estafette, ditmaal met een nieuw Nederlands record van 3.20,72.

Lieke Klaver relatie, getrouwd en kinderen

Lieke Klaver heeft een relatie met Terrence Agard, een andere atleet, die ze ontmoette via Papendal. Beiden zijn gespecialiseerd in de 400 meter. Het koppel heeft echter geluk dat ze nog samen zijn, aangezien Terrence Agard in 2015 betrokken was bij een ernstig ongeluk. Samen met collega-atleten Churandy Martina, Hensley Paulina en Churandy's toenmalige vriendin ging hij naar Breda om de verjaardag van Churandy's vriendin te vieren. Tijdens de terugweg raakte Churandy, achter het stuur, een vrachtwagen, wat resulteerde in een nekletsel voor Terrence Agard. Gelukkig is Terrence Agard volledig hersteld en zijn zij als koppel erg gelukkig samen.

Nieuws

Video: Lieke Klaver filmt stiekem hoe knappe teamgenoot haar benen uit elkaar gooit

Atlete Lieke Klaver maakt stiekem een filmpje wanneer haar teamgenoot haar benen wijd heeft staan. En dat ziet er zeer bijzonder uit!

Prachtige Atlete Lieke Klaver showt haar machtige troeven op foto van zijkant

De prachtige foto's van Lieke Klaver zorgen ervoor dat haar fans keer op keer helemaal betoverd worden. En deze nieuwe foto is geen uitzondering.

Foto: Atlete Lieke Klaver laat zich op heerlijke manier zien in sportpakje

Lieke Klaver weet altijd met haar sportieve foto's al haar volgers helemaal te verbazen. En deze mooie kiekjes zijn zeker geen uitzondering. 

Foto: Beeldschone atletes Nadine Visser en Lieke Klaver maken indruk met ogenschijnlijk zeer riskant sportpakje

Nadine Visser en Lieke Klaver hebben ongelooflijk hard hun best gedaan op de baan, maar al hun prestaties vallen in het niet bij hun pakjes. 

Knappe atletes Femke Bol en Lieke Klaver delen innige foto na geslaagd tripje

Femke Bol en Lieke Klaver hebben een nieuwe foto samen gemaakt en hun fans vinden dat natuurlijk enorm genieten. 

Video: Beeldschone atlete Lieke Klaver laat haar kanonnen spreken en maakt diepe indruk

Lieke Klaver heeft een nieuwe video online staan en daarin kan je pas echt goed zien waarom iedereen altijd maar zo onder de indruk van haar is. 

Lieke Klaver laat zich filmen tijdens nachtelijk onderonsje in vliegveldtoilet

Lieke Klaver heeft weer veel plezier met haar atletiekploeg. In de nieuwste video die ze online zet, wordt er veel plezier gemaakt.

Video: Atlete Lieke Klaver bereikt enorm hoogtepunt tussen trainingen door

Atlete Lieke Kalver verrast haar volgers met het delen van haar enorme hoogtepunt tussen de zware trainingen door...
Lieke Klaver bio

Profiel

Geboortedatum: 20 augustus 1998
Lengte: 1,82
Sterrenbeeld: Leeuw
Afkomst: Velsen-Zuid, Nederland
Relatie: Ja met Terrence Agard
Beroep: sportvrouw, atlete
Opleiding: HBO opleiding Sportkunde
Instagram: De Instagram van Lieke is @liekeklaver

Foto's

Lieke Klaver familie
Lieke klaver atlete