Willemijn Hoebert

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Willemijn Hoebert

Presentatrice Willemijn Hoebert

Als je wil weten of je korte of lange mouwen aan moet, is Willemijn Hoebert degene bij wie je moet zijn. De weervrouw van de NOS is al jaren de allesweter op het gebied van het weer. Willemijn Hoebert werd geboren op 15 september 1978 in Wilnis. Ze komt uit een gezin met twee jongere zusjes. In haar jeugd is de familie veel verhuisd vanwege het werk van haar vader. Zo woont ze een tijdje in Indonesië en Portugal. Als Willemijn dertien is, komen ze weer terug naar Nederland. Nadat ze de middelbare school afrondt studeert Willemijn meteorologie in Wageningen. Het pad richting een functie als weervrouw lijkt open te liggen, maar Willemijn besluit een andere richting op te gaan. Ze gaat bij een farmaceut werken.

Willemijn Hoebert carrière en weervrouw NOS

Na een tijdje in de sales te werken begint het bij Willemijn Hoeber toch weer te kriebelen, ze wil tóch iets met het weer doen. Ze gaat aan de slag bij Weeronline. Hier wordt ze na een tijdje gevraagd om een keer in te vallen bij de NOS als weervrouw. Willemijn doet mee met de screentest, maar verwacht totaal geen kans te maken. Niets bleek minder waar, sinds 2010 is Willemijn Hoebert niet meer weg te denken bij de NOS als weervrouw. Het is, ondanks de nodige ervaring die ze inmiddels heeft opgebouwd, nog altijd een enorm uitdagende baan waaruit Willemijn een hoop voldoening haalt. Vooral van het vertellen van het verhaal op een manier dat het voor iedereen begrijpelijk is, geniet Willemijn.

Willemijn Hoebert partner, gezin en kinderen

Het is nog wel eens gebruikelijk dat iemand, zodra hij of zij op televisie verschijnt, ontzettend veel aandacht krijgt van het andere geslacht. Toch maakte dat in het geval van Willemijn Hoebert niet uit. Die had namelijk haar droomman al ruimschoots hiervoor gevonden. Hoewel het niet bekend is wie haar man is, weten we wel dat hij samen met Willemijn een bedrijf in de medische sector heeft. Samen hebben ze twee zoons, Feije en Jurijn.

Willemijn Hoebert Instagram

Bekende Nederlanders kunnen tegenwoordig geen moment buiten de schijnwerpers leven. Als ze zelf hun fans niet op de hoogte houden, vinden zij altijd wel een manier om er toch achter te komen wat er speelt. Daarom is het soms verstandiger om het zelf in de hand te houden. Ook Willemijn Hoebert heeft dit begrepen en is daarom ontzettend actief op Instagram. Met meer dan 500 berichten heeft Willemijn geen geheimen voor haar trouwste fans. Je kunt Willemijn Hoebert volgen op Instagram via @weervrouwwillemijn.

Nieuws

Willemijn Hoebert is warmtefront in strenge winter

Weervrouw Willemijn Hoebert is een warmtefront in koude dagen. De enige weervrouw van de NOS is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Willemijn is het complete plaatje als het gaat om weervrouwen.

RTL-weervrouw Nicolien Kroon beschermt je tegen de vrieskou

Weervrouw Nicolien Kroon heeft geluk: zij krijgt het als één van de weinige personen in Nederland warm van ijskoude temperaturen...

Weervrouw Amara Onwuka geeft modeshowtje in kleedkamer

Weervrouwen zijn al lang niet meer die stoffige dames die 24/7 met hun hoofd in de wolken lopen. Amara Onwuka bewijst avond na avond samen met haar collega's dat het weerbericht hand in hand gaat met pittige, stoere of juist uitermate vrouwelijke outfits!

Opgepast: het gaat vriezen maar weervrouw Nicolien Kroon houdt ons warm

Ja, die koude winterdagen komen er weer aan. Maar niet getreurd mannen, weervrouw Nicolien Kroon houdt ons gelukkig lekker warm!

Rondje Forum 22-8: Foto’s van Dionne Stax, Celine Huijsmans & meer

Ouderwets lekker: een vracht aan nieuwe screencaps! We kijken steeds minder tv, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks meer te zien valt. Wat dacht je van Dionne Stax in actie, Celine Huijsmans in roddelmodus en de leukste weervrouwen van ons land? Check ze snel!

Nicolien Kroon is de mooiste weervrouw van Nederland

Een tijdje terug stelden we je de vraag: 'Wie is de mooiste weervrouw van Nederland?'. Dat de meesten van jullie hier wel een duidelijke mening over hebben moge duidelijk zijn. Er stemden dan ook bijna duizend Mannenzaken-fans op hun favoriete weerdame.

Wie is de mooiste weervrouw?

We zien ze elke avond voorbij komen na het journaal. En bewust of onbewust hebben we allemaal wel een favoriete vrouw die ons vertelt of het zonnetje wel of niet gaat schijnen. Wie van deze weervrouwen is jouw favoriet?

Deze mooie weervrouwen hebben wind mee

Amara, Nicolien, Willemijn en Helga bloeien helemaal op tijdens zo'n verfrissende storm...

Profiel

Geboortedatum: 15 september 1978
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Wilnis
Woonplaats: Almere
Relatie: Ja
Kinderen: Ja, twee zoons
Beroep: Weervrouw
School: Wageningen Universiteit
Instagram: De Instagram van Willemijn is @weervrouwwillemijn

Foto's

Willemijn HOebert
Willemijn HOebert
Willemijn HOebert