Vivienne van den Assem

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Vivienne van den Assem

Presentatrice Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem leeft voor het witte doek. Met al meer dan 25 jaar ervaring als toneelspeelster en actrice is Vivienne een echte ster te noemen. De knappe vrouw is niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Vivienne van den Assem werd geboren in Oud-Beijerland in Zuid-Holland op 15 november 1983. Ze wist al vroeg dat acteren haar droom was. Op haar middelbare school, het CSG Willem van Oranje, wist ze naast haar atheneum opleiding al te combineren met een aantal rollen in het theater. Al op 15 jarige leeftijd speelde Vivienne een rol in de show De Bruiloft. Hierna begon het balletje te rollen voor de jonge actrice, die landelijk bekend werd door de jeugdserie ZOOP. Bij Nickelodeon presenteerde ze verschillende programma’s, waarna ze in 2008 vertrok naar de VARA. Veelzijdig als ze is, heeft ze daarna ochtendprogramma’s op NPO 1 gepresenteerd, maar ook radioprogramma’s bij NPO Radio 2. Inmiddels is ze vooral bekend als één van de vaste presentatrices van RTL Boulevard.

Vivienne van den Assem Wie is de Mol

In 2009 deed Vivienne van den Assem mee aan Wie is de Mol. Het spelprogramma van de AVROTROS is één van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie en bekende Nederlanders hopen elk jaar weer dat er een plekje voor hen is in de show. In 2009 was Vivienne dus aan de beurt, en met succes! Zij wist namelijk het beste wie daadwerkelijk de mol was en wist acteur Jon van Eerd te ontmaskeren. Ze ging er in de finale met een pot van meer van €20.000 vandoor. Vanaf 2015 was Vivienne weer op televisie voor het programma Wie is de Mol, maar ditmaal als presentatrice van het voor- en nabeshouwingsprogramma Moltalk. Dit deed ze twee seizoenen.

Vivienne van den Assem relatie, partner en kinderen

We hoeven je niet te vertellen dat Vivienne van den Assem een beeldschone vrouw is, dat spreekt wel voor zich. Het is dan ook niet gek dat Vivienne al een aardige tijd een relatie heeft. Arne van Terphoven is de vriend van Vivienne van den Assem. Ze zijn al samen sinds 2009. Arne is muziekjournalist en schrijver. Ondanks dat ze al zo lang samen zijn, zijn Vivienne en Arne nog niet getrouwd. Misschien komt dat ooit nog wel, maar het staat niet bovenaan het lijstje van het koppel. En eigenlijk is het ook niet nodig, want in 2018 bekroonden ze hun relatie al met een zoontje: Guus. In oktober 2022 werd Vivienne voor de tweede keer moeder, dit keer van dochtertje Anouk.

Vivienne van den Assem Instagram

Wij begrijpen dat de echte fans van Vivienne écht niet genoeg hebben aan de keren dat ze te zien is in RTL Boulevard. Het verklaart waarom ze ruim 55 duizend volgers heeft op Instagram. Met meer dan 500 berichten op het platform hebben haar fans genoeg om van te genieten. Ze deelt foto’s van de rode loper, van uitjes met haar familie en van heerlijke glitterjurken. Van Vivienne wil je absoluut niets missen! Je kunt Vivienne van den Assem volgen op Instagram via @viviennevandenassem.

Nieuws

Foto: Vivienne van den Assem schudt flink met haar achterwerk

Vivienne van den Assem laat heupen volop draaien op Lowlands. Haar volgers mogen hiervan meegenieten.

Foto: Tranende Vivienne van den Assem stelt kijker gerust met kiekje achter de schermen

Het was even schikken voor de kijkers van RTL Boulevard. Vivienne van den Assem zag er namelijk erg emotioneel uit met knal rode ogen tijdens de uitzending...

Foto: Viviënne van den Assem verstopt rond lichaamsdeel onder desk bij RTL Boulevard

Vivienne van den Assem is al een tijdje zwanger, maar dat probeert ze flink te verbergen op haar nieuwste foto's.

Foto: Luchtig geklede Marieke Elsinga beweegt heupen in spiegel

Marieke Elsinga deelt een opvallende video. De presentatrice is soepel met d'r heupen in de weer, terwijl ze een heel luchtig pakje draagt..

Foto: Marieke Elsinga doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met knappe collega

Marieke Elsinga begint inmiddels een aardig zwangerschapsbuikje te krijgen. En dat moet ze natuurlijk even vergelijken met haar knappe collega Vivienne van den Assem. 

Foto: Vivienne van den Assem geeft voorproefje van spannendste shoot ooit

Vivienne van den Assem verbluft iedereen met een hele spannende fotoshoot. Misschien zijn het zelfs wel de meest gewaagde foto's van Vivienne ooit! Om iedereen alvast even lekker te maken geeft Vivienne een exclusief voorproefje...

Foto: Vivienne van den Assem onthult vreemde verslaving

Deze 'hobby' zou je nooit achter Vivienne van den Assem gezocht hebben...

Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

Zet je schrap: het lijf van Vivienne van den Assem gaat de komende maanden flink veranderen. Gelukkig niet zo snel als de presentatrice met deze foto doet vermoeden...
vivienne van den assem

Profiel

Geboortedatum: 15 november 1983
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboorteplaats: Oud-Beijerland
Woonplaats: Utrecht
Relatie: Ja, met Arne van Terphoven
Familie: (vader) Wilhelmus F.M van den Assem, (moeder) Helena Maria Sanders, (zus) Nanine Merijse van den Assem
Beroep: Presentatrice, actrice, toneelspeelster
School: CSG Willem van Oranje
Instagram: De Instagram van Vivienne is @viviennevandenassem

Foto's

vivienne van den assem
vivienne van den assem
vivienne van den assem