Tooske Ragas

Presentatrice Tooske Ragas

Tooske Ragas werd geboren in Zwolle op 3 juni 1974. Ze groeide op in een gelovig gezin met twee oudere broers. Zwolle was voor Tooske een heerlijke stad om in op te groeien. Ze was in haar jeugd al een ontzettend actieve meid. Ze zat bij de feestcommissie en deed aan cabaret. Daarnaast was ze ook lid van de Zwolse roei- en zeilvereniging. Samen met de andere kinderen in haar straat heeft Tooske Ragas een ontzettend gezellige jeugd gehad. Inmiddels woont ze in Bloemendaal, waar ze ook heerlijk op haar plek zit. Tooske is van alle markten thuis. Ze is vooral bekend als presentatrice, maar ze zingt en acteert ook. Ze rondde een opleiding in Engelse taal af, maar koos toch voor een carrière in de entertainmentwereld.

Tooske Ragas Shownieuws en carrière

Na haar opleiding begon Tooske Ragas met werken bij TMF en MTV, waar ze videojockey was. In 2002 brak ze daadwerkelijk door op de televisie, toen ze de presentatie van Idols op zich nam. Vanaf dat moment was het gezicht van Tooske steeds vaker te zien op televisie, bij steeds grotere programma’s. Zo presenteerde ze meerdere malen het Gouden Televizier-Ring Gala en talentenjachten als Het Beste Idee van Nederland. Sinds 2021 is ze vaste kracht bij Shownieuws, waar ze de late editie regelmatig verzorgt.

Tooske Ragas relatie, partner en kinderen

Ze is al meer dan 25 jaar op televisie te zien, dat is niet voor elke presentatrice weggelegd. Wat daarbij natuurlijk ook helpt, is dat Tooske Ragas een lust voor het oog is. Fans van de blondine schakelen iedere keer weer trouw in als ze met Shownieuws op de buis is. Helaas voor deze fans heeft Tooske de man van haar leven al gevonden. Bastiaan Ragas is de gelukkige, hij trouwde met Tooske in 2005. Samen hebben ze drie dochters, naast de zoon van Bastiaan uit een eerder huwelijk. Het stel is nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Tooske Ragas Instagram

Steeds meer bekende Nederlanders zijn actief op Instagram. Tooske Ragas hoeven we op dat gebied helemaal niks meer bij te brengen. Met zo’n 40.000 volgers en 1000 berichten heeft ze het sociale media platform helemaal onder de knie. Fans volgen de blonde presentatrice om op de hoogte te blijven van alles wat ze doet. Tooske laat zich op Instagram van een andere kant zien dan op televisie. Wil je weten wat de presentatrice meemaakt in haar privéleven? Volg Tooske Ragas op Instagram via @tooskeragas voor de leukste privéfoto’s van de blondine.

Nieuws

Ontmaskerd! is deze BN’er de pinguin in The Masked Singer?

In de spannende show The Masked Singer ligt er maar een vraag op iedereens lippen: Welke BN'er is de Pinguïn?

Hoe dan? Tooske Ragas is op deze foto nog net zo knap als vroeger!

We weten bijna niet meer Tooske Ragas er vroeger uitzag, omdat ze al zo lang op tv is. Door deze recente foto herinner je je gelijk hoe knap ze was (en is)!

Hoe is het nu met Tooske Ragas?

Tooske Ragas was jarenlang een favoriet presentatrice op de Nederlandse televisie. Ze werd bij het grote publiek vooral bekend als presentatrice van talentenshow Idols. Jaren later vraagt iedereen zich af, hoe gaat het nu met Tooske Ragas?
tooske ragas

Profiel

Geboortedatum: 3 juni 1974
Sterrenbeeld: Tweelingen
Afkomst: Zwolle
Relatie: Ja
Partner: Bastiaan Ragas
Kinderen: Ja, drie kinderen
Beroep: Presentatrice, actrice, zangeres
Instagram: De Instagram van Tooske is @tooskeragas

Foto's

tooske ragas
tooske ragas
tooske ragas