Tooske Ragas

Presentatrice Tooske Ragas

Tooske Ragas werd geboren in Zwolle op 3 juni 1974. Ze groeide op in een gelovig gezin met twee oudere broers. Zwolle was voor Tooske een heerlijke stad om in op te groeien. Ze was in haar jeugd al een ontzettend actieve meid. Ze zat bij de feestcommissie en deed aan cabaret. Daarnaast was ze ook lid van de Zwolse roei- en zeilvereniging. Samen met de andere kinderen in haar straat heeft Tooske Ragas een ontzettend gezellige jeugd gehad. Inmiddels woont ze in Bloemendaal, waar ze ook heerlijk op haar plek zit. Tooske is van alle markten thuis. Ze is vooral bekend als presentatrice, maar ze zingt en acteert ook. Ze rondde een opleiding in Engelse taal af, maar koos toch voor een carrière in de entertainmentwereld.

Tooske Ragas Shownieuws en carrière

Na haar opleiding begon Tooske Ragas met werken bij TMF en MTV, waar ze videojockey was. In 2002 brak ze daadwerkelijk door op de televisie, toen ze de presentatie van Idols op zich nam. Vanaf dat moment was het gezicht van Tooske steeds vaker te zien op televisie, bij steeds grotere programma’s. Zo presenteerde ze meerdere malen het Gouden Televizier-Ring Gala en talentenjachten als Het Beste Idee van Nederland. Sinds 2021 is ze vaste kracht bij Shownieuws, waar ze de late editie regelmatig verzorgt.

Tooske Ragas relatie, partner en kinderen

Ze is al meer dan 25 jaar op televisie te zien, dat is niet voor elke presentatrice weggelegd. Wat daarbij natuurlijk ook helpt, is dat Tooske Ragas een erg mooie vrouw is. Fans van de blondine schakelen iedere keer weer trouw in als ze met Shownieuws op de buis is. Helaas voor deze fans heeft Tooske de man van haar leven al gevonden. Bastiaan Ragas is de gelukkige, hij trouwde met Tooske in 2005. Samen hebben ze drie dochters, naast de zoon van Bastiaan uit een eerder huwelijk. Het stel is nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Tooske Ragas Instagram

Steeds meer bekende Nederlanders zijn actief op Instagram. Tooske Ragas hoeven we op dat gebied helemaal niks meer bij te brengen. Met zo’n 40.000 volgers en 1000 berichten heeft ze het sociale media platform helemaal onder de knie. Fans volgen de blonde presentatrice om op de hoogte te blijven van alles wat ze doet. Tooske laat zich op Instagram van een andere kant zien dan op televisie. Wil je weten wat de presentatrice meemaakt in haar privéleven? Volg Tooske Ragas op Instagram via @tooskeragas voor de leukste privéfoto’s van de blondine.

Nieuws

Video: Tooske Ragas laat zich van haar meest verleidelijke kant zien in nieuwe beelden Wie Is De Mol

Tooske Ragas weet eigenlijk altijd wel te imponeren. Of ze nu een nieuwe foto online zet of zichzelf toont in een aflevering van Wie is de Mol?

Foto: Tooske Ragas gaat zeer diep door haar knieën in superstrak broekje

Tooske Ragas weet haar fans weer flink te imponeren met haar nieuwste foto. daar draagt ze wel een heel erg strak broekje. 

Tooske Ragas blijft WIDM-kijker verbazen met heerlijke foto’s uit privécollectie

Tooske Ragas heeft weer oude foto's gedeeld en die zien er natuurlijk ontzettend goed. De blondine weet prima zichzelf te presenteren.

Tooske Ragas laat volgers watertanden met vergeten foto in heel weinig kleding

Tooske Ragas laat weer eens van zich horen. De presentatrice presenteert een foto uit de oude doos en die bevalt natuurlijk ontzettend goed. 

Foto: Tooske Ragas laat in kleedkamer zeer opvallende outfit zien

Tooske Ragas heeft het weer voor elkaar. De mooie blondine plaatst een foto van zichzelf waarmee ze alle mannen laat zwijmelen. 

Foto: Is Tooske Ragas één van de deelnemers in nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Er is weer een hoop speculatie rondom het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en er worden een aantal bijzondere namen genoemd.

Foto: Tooske Ragas buigt diep over tafel in open shirtje

De altijd knappe Tooske Ragas besluit om eens een heerlijke foto van zichzelf te maken. Daarvoor bukt ze even goed voorover om haar volgers blij te maken.

Ontmaskerd! is deze BN’er de pinguin in The Masked Singer?

In de spannende show The Masked Singer ligt er maar een vraag op iedereens lippen: Welke BN'er is de Pinguïn?
tooske ragas

Profiel

Geboortedatum: 3 juni 1974
Sterrenbeeld: Tweelingen
Afkomst: Zwolle
Lengte: 1,78 meter
Relatie: Ja
Partner: Bastiaan Ragas
Familie: (moeder) Greet Breugem, (vader) Jaap Breugem, (broers) Jan-Pieter en Jaap Breugem
Kinderen: Ja, drie kinderen
Beroep: Presentatrice, actrice, zangeres
Opleiding: Engelse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht
Instagram: De Instagram van Tooske is @tooskeragas

Foto's

tooske ragas
tooske ragas
tooske ragas