Tanja Jess

Presentatrice Tanja Jess

Tanja Jess, geboren in Duitsland als dochter van een hoogleraar elektrotechniek en een kunstschilderes, verhuisde op vijfjarige leeftijd met haar gezin naar Nederland, waar ze opgroeide in Nuenen. Haar doorbraak bij het grote publiek kwam na haar theateropleiding, toen ze de rol van 'Katja van Dijk' vertolkte in de serie Unit 13. Van daaruit was ze te zien in verschillende series en films, waaronder Goede tijden, slechte tijden en Bon bini beach. In 2000 startte ze ook een carrière als presentatrice. Jess is getrouwd met Charly Luske en samen hebben ze een zoon en een dochter. Ze verkreeg de Nederlandse nationaliteit in 2018.

Tanja Jess relatie, getrouwd en kinderen

Tanja Jess is getrouwd met Charly Luske, met wie ze twee kinderen heeft. Hun relatie heeft echter moeilijke momenten gekend. Er zijn berichten geweest dat Charly Luske ontrouw zou zijn geweest, wat tot aanzienlijke uitdagingen in hun relatie heeft geleid. Tanja Jess heeft hiermee geworsteld en hoewel ze vooruitgang heeft geboekt in het verwerken ervan, blijft het vertrouwen in haar man een punt van zorg. Charly Luske zou therapie hebben gevolgd om aan zijn persoonlijke ontwikkeling te werken, wat mogelijk ook positieve effecten heeft gehad binnen hun relatie.

Tanja Jess overleden vader

In 2022 is de vader van Tanja Jess overleden aan kanker, wat een zware klap voor haar was. Haar vader, Jochen, bereikte de leeftijd van 87 jaar. Tanja Jess ontving diverse steunbetuigingen voor dit droevige verlies, waaronder ondersteunende reacties van Bridget Maasland, Sylvie Meis, Nicolette van Dam en Wendy van Dijk.

Tanja Jess transitie Alice

De dochter van Tanja Jess heeft een transitie ondergaan om een meisje te worden en heeft daarbij ook een nieuwe naam aangenomen. Om deze belangrijke stap te vieren, zijn Tanja Jess en haar dochter samen gaan lunchen en winkelen in Amsterdam. Desondanks was Tanja emotioneel na de dag van de transitie, aangezien het nu officieel is. Ze vindt het ook moeilijk dat haar oude naam nu een deadname wordt genoemd, aangezien ze nog warme herinneringen koestert aan haar oude identiteit. Niettemin respecteert Tanja Jess de geslachts- en naamswijziging van haar kind volledig.

Nieuws

Actrice Tanja Jess draait de klok terug met bloedhete foto in badkleding

De aantrekkelijke actrice Tanja Jess heeft een nieuwe foto online gezet en die ziet er natuurlijk een partij verrukkelijk uit. 

Foto: Actrice Tanja Jess showt haar goedgevulde topje tijdens boottochtje

Actrice Tanja Jess heeft een nieuwe foto online staan en die bevalt natuurlijk weer erg goed. Tijd dus om even een kijkje te nemen!

Foto: Tanja Jess trekt bijna al haar kleding uit in eigaen achtertuintje

Hoewel de temperaturen in Nederland nog flink schommelen en lang niet altijd even warm zijn, heeft Tanja Jess een plekje gevonden waar ze zonder kleding kan ontspannen. 

Oeps: Tanja Jess laat op wijdbeense foto in badkleding nét iets te veel zien

Tanja Jess wat doe u nu? De blondine zit zo goed in haar vel dat ze een hele reeks aan pikante kiekjes weggeeft in de meest rare posities op haar Instagram in badkleding! 

Charly Luske wilt Dennis van Roddelpraat meppen na bedriegen Tanja Jess

Dennis Schouten slaapt voorlopig niet in zijn eigen nest. Charly Luske heeft hem serieus bedreigd na het uitlekken van gevoelige informatie...

Tanja Jess slim én mooi in rode blouse

Het RTL-programma Weet Ik Veel heeft een leuk stel deelnemers weten te strikken! Deze week maakte Tanja Jess op meerdere manieren indruk...

Enorme roep om terugkeer van Inge Schrama bij GTST

We wisten dat Inge Schrama en haar GTST-personage Sjors mateloos populair waren. Maar dat zó veel mensen haar zouden verkiezen boven Victoria, Marjolein of Tanja...

Wie is de Mooiste… oud-GTST actrice?

Ondanks dat GTST op dit moment in de zomerstop zit, zijn we dankzij Goede Tijden, Zomer Tijden toch nog steeds bezig met (vergeten) soapactrices. Welke voormalig soapactrice is jouw favoriet?
Tanja Jess

Profiel

Geboortedatum: 6 januari 1967
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Karlsruhe, Duitsland
Relatie: Ja met Charly Luske
Ouders: (vader) Jochen Jess, (moeder) Ellen Jess
Kinderen: (dochter) Alice Jess en (zoon) Bobby Lee Carlsson Luske
Beroep: Presentatrice
Opleiding: theateropleiding van De Trap in Amsterdam
Instagram: De Instagram van Tanja is @tanjajess

Foto's

Tanja Jess
Tanja Jess