Shelly Sterk

Shelly Sterk

Shelly Sterk is een prachtige blonde vrouw. Ze is geboren in Den Haag op 30 april 1991. Haar middelbare opleiding heeft ze doorgebracht op het Christelijk Lyceum Delft. Daarna is ze doorgegaan met studeren aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Shelly blijkt een slimme vrouw, want bij de School voor Journalistiek hield haar studeren niet op. Ze stroomde door naar de filmacademie in New York. Na haar studie is de blondine gestart als verslaggeefster bij BNN University tot ze overstapte naar PowNed. Hier heeft ze echter maar een maandje gewerkt. Pas toen ze begon bij RTL Boulevard in 2016 begon haar bekendheid groter te worden.

Shelly Sterk woonplaats Nederland én Spanje

De presentatrice is gek op Nederland. Dat vertelt ze dan ook aan RTL Boulevard. Ze heeft een prachtig huis in haar geboortestad Den Haag. Vóór het haar huis werd, was het eerst een oud kantoorpand. Dat heeft Shelly goed onder handen genomen. Zelfs de aannemer vond de plannen van Shelly maar raar. Gelukkig is het resultaat precies wat de blondine in gedachten had. Ze is ontzettend trots en blij met haar huisje in Den Haag. Dat is echter niet de enige plaats die Shelly haar thuis kan noemen. Ze heeft namelijk een tijdje geleden ook een huis gekocht in Spanje. In het dorpje Benitachell heeft ze haar tweede huis goed aangepakt. Op haar Instagram zijn verschillende foto’s te vinden van de prachtige transformatie.

Shelly Sterk RTL Boulevard, Expeditie Robinson en Shownieuws

De blonde presentatrice ging in 2016 aan de slag bij RTL Boulevard als verslaggeefster. Tijdens dat ze dat deed, werd ze ook presentatrice bij Galileo van RTL 5. De carrière van Shelly was flink aan het groeien. Zo heeft ze meegedaan met het derde seizoen van Roadtrippers wat ze helaas met haar team verloor. Ook was ze te zien in Alles mag op Zondag, De Grote Improvisatieshow en De Jongens tegen de Meisjes. In 2017 deed ze ook mee met Expeditie Robinson. Daar heeft ze het redelijk lang volgehouden, maar helaas viel ze als zestiende kandidaat af en behaalde ze de vierde plaats. In 2018 besloot Shelly over te stappen van RTL naar SBS6. Daar begon ze als presentatrice bij het programma Shownieuws. Helaas werd haar contract niet verlengd na haar zwangerschapsverlof.

Shelly Sterk relatie, vriend, kind

Hierboven heb je al even gelezen dat Shelly met zwangerschapsverlof is geweest. Dat betekent natuurlijk dat ze intussen een kindje heeft. Shelly is al sinds 2018 gelukkig getrouwd met haar man, Mark Ebing. Samen hebben ze in 2019 een zoontje gekregen: Jake. Shelly en Jake zijn onafscheidelijk en zowel op haar Instagram als die van Mark zijn talloze foto’s te vinden van de liefdevolle moeder en haar grootste liefde.

Nieuws

Foto: Stralende Shelly Sterk moedigt Oranje aan met foto in badkleding

Shelly Sterk heeft veel liefde voor het Nederlands elftal. Dat laat ze blijken met haar charmante badkleding op de foto.

Video: Shelly Sterk is helemaal weg van haar elektrische ‘geluksstaaf’

Shelly Sterk is in de wolken, want ze heeft een heel bijzonder speeltje thuis waar ze intens van kan genieten. Ze noemt het haar geluksstaaf!

Foto: Shelly Sterk poseert in ‘onderbroekie’ voor de lens

Prachtige Shelly Sterk is een sterke en sociale vrouw, maar van deze fotoshoot werd ze toch best wel verlegen...

Foto: Shelly Sterk laat smerige Google-zoekopdracht zien

Shelly Sterk lijkt een hele normale en nuchtere dame. Toch blijkt de blondine wel hele bijzondere gedachtes te hebben die zelfs een tikkeltje smerig zijn.

Foto: Shelly Sterk deelt deze heerlijke foto speciaal voor mannelijke volgers

Mannen (en vrouwen natuurlijk), opgelet! De beeldschone Shelly Sterk heeft namelijk speciaal voor jullie deze onwijs mooie foto online gezet!

Wauw: Shelly Sterk deelt heerlijke foto op strand

Shelly Sterk is jarig. En dat moet gevierd worden. Ze heeft haar vakantie goed gepland van te voren. Alleen kan iemand bereiken op het strand?

Shelly Sterk krijgt verleidelijk aanbod in nieuw seizoen De Verraders

Shelly Sterk heeft een wel heel bijzonder aanbod gehad. Op deze foto is namelijk te zien dat ze mee doet met het nieuwe seizoen van De Verraders. 

Shelly Sterk viert verdwijning met winderige foto

Shelly Sterk mocht met levende legenda Hans Klok aan de slag. En dat was een waar feestje om naar te kijken. 

Profiel

Geboortedatum: 30 april 1991
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Den Haag
Woonplaats: Den Haag
Relatie: Ja, met Mark Ebing
Kinderen: Zoontje Jake
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Shelly is @shellysterk

Foto's

Shelly Sterk Hans Klok
shelly sterk strand
Shelly sterk gaat trouwen