Shelly Sterk

Shelly Sterk

Shelly Sterk is een prachtige blonde vrouw. Ze is geboren in Den Haag op 30 april 1991. Haar middelbare opleiding heeft ze doorgebracht op het Christelijk Lyceum Delft. Daarna is ze doorgegaan met studeren aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Shelly blijkt een slimme vrouw, want bij de School voor Journalistiek hield haar studeren niet op. Ze stroomde door naar de filmacademie in New York. Na haar studie is de blondine gestart als verslaggeefster bij BNN University tot ze overstapte naar PowNed. Hier heeft ze echter maar een maandje gewerkt. Pas toen ze begon bij RTL Boulevard in 2016 begon haar bekendheid groter te worden.

Shelly Sterk woonplaats Nederland én Spanje

De presentatrice is gek op Nederland. Dat vertelt ze dan ook aan RTL Boulevard. Ze heeft een prachtig huis in haar geboortestad Den Haag. Vóór het haar huis werd, was het eerst een oud kantoorpand. Dat heeft Shelly goed onder handen genomen. Zelfs de aannemer vond de plannen van Shelly maar raar. Gelukkig is het resultaat precies wat de blondine in gedachten had. Ze is ontzettend trots en blij met haar huisje in Den Haag. Dat is echter niet de enige plaats die Shelly haar thuis kan noemen. Ze heeft namelijk een tijdje geleden ook een huis gekocht in Spanje. In het dorpje Benitachell heeft ze haar tweede huis goed aangepakt. Op haar Instagram zijn verschillende foto’s te vinden van de prachtige transformatie.

Shelly Sterk RTL Boulevard, Expeditie Robinson en Shownieuws

De blonde presentatrice ging in 2016 aan de slag bij RTL Boulevard als verslaggeefster. Tijdens dat ze dat deed, werd ze ook presentatrice bij Galileo van RTL 5. De carrière van Shelly was flink aan het groeien. Zo heeft ze meegedaan met het derde seizoen van Roadtrippers wat ze helaas met haar team verloor. Ook was ze te zien in Alles mag op Zondag, De Grote Improvisatieshow en De Jongens tegen de Meisjes. In 2017 deed ze ook mee met Expeditie Robinson. Daar heeft ze het redelijk lang volgehouden, maar helaas viel ze als zestiende kandidaat af en behaalde ze de vierde plaats. In 2018 besloot Shelly over te stappen van RTL naar SBS6. Daar begon ze als presentatrice bij het programma Shownieuws. Helaas werd haar contract niet verlengd na haar zwangerschapsverlof.

Shelly Sterk relatie, vriend, kind, afkomst

Hierboven heb je al even gelezen dat Shelly met zwangerschapsverlof is geweest. Dat betekent natuurlijk dat ze intussen een kindje heeft. Shelly is al sinds 2018 gelukkig getrouwd met haar man, Mark Ebing. Samen hebben ze in 2019 een zoontje gekregen: Jake. Shelly en Jake zijn onafscheidelijk en zowel op haar Instagram als die van Mark zijn talloze foto’s te vinden van de liefdevolle moeder en haar grootste liefde. Iets dat veel mensen eigenlijk niet weten, is dat Shelly Indonesische roots heeft. Haar moeder heeft een Indonesische achtergrond.

Shelly Sterk vermogen

Het vermogen van Shelly Sterk wordt geschat tussen de €100.000 en €1.000.000

Nieuws

Foto: Verstappen-fan Shelly Sterk grijpt momentje met Kelly Piquet

De verleidelijke blondine Shelly Sterk heeft tijdens de GP van Zandvoort wel een heel bijzonder persoon gespot voor op de foto. 

Foto: Shelly Sterk maakt mannelijke volgers blij met diep inkijkje aan het zwembad

De prachtige presentatrice Shelly Sterk houdt niks heel van haar volgers na het plaatsen van deze spannende foto aan het zwembad. 

Foto: Shelly Sterk leidt volgers af met zeer diepe inkijk

Shelly Sterk deelt haar favoriete vakantie foto's, maar leidt haar volgers enorm af met haar voorgevel die wel érg pontificaal in beeld komt...

Foto: Oververhitte Shelly Sterk puilt uit haar

Dat de mooiste badkleding niets aan de verbeelding over laat is reeds bekend, kijk maar naar dit lekkere setje van Shelly Sterk.

Shelly Sterk laat volgers watertanden met foto in

De knappe blondine Shelly Sterk komt weer verrassend uit de hoek met een kiekje vanaf het strand. Haar volgers zijn massaal gevloerd door het verleidelijke plaatje!

Foto: Shelly Sterk laat haar afgetrainde lijf zien in

Blijkbaar kan Shelly Sterk niet wachten haar 'summerbody' met iedereen te delen. De blondine deelt een prachtige foto vanuit het water in haar badkleding.

Shelly Sterk verwent volgers met foto in zéér outfit

Shelly Sterk besluit tijdens deze koude dagen een opwarmend fotootje te delen met haar volgers. Als je het hier niet bloedheet van krijgt..

Foto: Stralende Shelly Sterk moedigt Oranje aan met foto in

Shelly Sterk heeft veel liefde voor het Nederlands elftal. Dat laat ze blijken met haar charmante badkleding op de foto.
Shelly sterk gaat trouwen

Profiel

Geboortedatum: 30 april 1991
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Den Haag
Woonplaats: Den Haag
Relatie: Ja, met Mark Ebing
Kinderen: Zoontje Jake
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Shelly is @shellysterk

Foto's

Shelly Sterk Hans Klok
shelly sterk strand