Roosmarijn Moggre

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Roosmarijn Moggre

Presentatrice Roosmarijn Moggré

Roosmarijn Moggré, geboren in 1977, is een Nederlandse journalist en presentatrice. Ze begon haar carrière als radioverslaggeefster bij Radio M Utrecht en werd later televisieverslaggeefster en -presentatrice bij RTV Utrecht. In 2008 maakte ze de overstap naar de NOS, waar ze bekend werd als presentatrice van het NOS Jeugdjournaal en later het NOS Journaal op verschillende tijdstippen. In 2014 ging ze naar omroep WNL, waar ze een van de presentatoren werd van "Goedemorgen Nederland". Verder heeft Roosmarijn Moggré journalistiek gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en internationale betrekkingen aan de Universiteit Utrecht.

Roosmarijn Moggré relatie, getrouwd en kinderen

Roosmarijn heeft een relatie met Donatello Piras, met wie ze twee kinderen heeft, genaamd Isabella (dochter) en Gianluca (zoon). De partner van Roosmarijn Moggré heeft een Italiaanse achtergrond, en het paar is getrouwd op Sardinië. Voor de geboorte van Gianluca heeft Roosmarijn Moggré een miskraam gehad, wat een zware periode voor haar was. "Eenmaal buiten kon ik alleen maar huilen," aldus de Nederlandse presentatrice.

Roosmarijn Moggré wangedrag NOS Sport

Aangezien Roosmarijn Moggré voor de NOS werkte, moest zij af en toe ook langs bij NOS Sport. Hier had zij echter geen goede ervaringen mee, net als haar collega Siham Raijoul van het NOS Jeugdjournaal. Volgens beiden was de sfeer op die verdieping niet positief, vooral niet voor vrouwen. Ze voelden zich ongemakkelijk door bepaalde individuen daar. Siham Raijoul vertelde dat ze soms iets moest vragen op de sportredactie, maar dan moest ze moed verzamelen en wilde ze snel weer weg zijn.

Nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...

Succes gegarandeerd: zó veel kost reclamespot bij De Oranjezondag met Hélène Hendriks

Hoeveel het zou kosten om reclame te plaatsen bij de nieuwe talkshow van Hélène Hendriks? De Oranjezondag gaat hoe dan ook een hit worden, dus tv-expert Tina Nijkamp tipt alvast sponsoren...

Foto: Memphis Depay neemt pasgeboren baby van Frenkie de Jong mee in Ferrari

Memphis Depay laat het zoontje van Frenkie en Mikky meteen zien hoe het moet en neemt hem mee voor een ritje in zijn Ferrari.

Fans herkennen veelzeggend lachje van Max Verstappen: Nederlander verraadt dat hij wéér wereldkampioen wordt

De eerste testdagen zitten er op en de nieuwe wereldkampioen lijkt al bekend te zijn. Het gezicht van Verstappen spreekt boekdelen...

Boze Katja Schuurman daagt Instagram uit met verboden foto

Katja Schuurman heeft een nieuwe foto online gezet, maar die werd gelijk verwijderd door Instagram. De strijd begint!

Foto: Julia van K3 verleidt aan de lopende band bekende Belgische mannen

Julia Boschman van de meidengroep K3 is stiekem gewoon een echte mannenverslindster!
Roosmarijn Moggré

Profiel

Geboortedatum: 6 juli 1981
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Strijen, Nederland
Woonplaats: Hoeksche Waard
Relatie: Ja met Donatello Piras
Kinderen: dochter Isabella en zoon Gianluca.
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en internationale betrekkingen aan de Universiteit van Utrecht
Instagram: De Instagram van Roosmarijn is @roosmoggre

Foto's

Roosmarijn Moggré
Roosmarijn Moggré