Pernille La Lau

Presentatrice Pernille La Lau

Pernille La Lau, vernoemd naar haar Noorse grootmoeder en met een achternaam van Franse hugenotenafkomst, is de dochter van een bankmedewerker en een logopediste, en tevens kleindochter van Gerrit Jan van Heuven Goedhart. Haar carrière begon op twaalfjarige leeftijd met een radiointerview voor AVRO's Sportpanorama Junior, gevolgd door creatieve inzet bij Club Veronica in 1985. Ze studeerde internationaal marketing management en was in 1997 te zien bij SBS6. Na negen jaar daar maakte ze de overstap naar Teleac en later naar RTL 4, waar ze onder andere Koffietijd presenteerde. In 2023 nam ze deel aan De Verraders.

Pernille La Lau relatie, getrouwd en kinderen

Pernille La Lau heeft een relatie met Martijn, die ze vijftien jaar eerder op het hockeyveld heeft leren kennen. Voor Martijn had Pernille La Lau tussen 2000 en 2008 een relatie met Taco Joustran, met wie ze een zoon (Bjørn) en een dochter (Nuala) heeft. Daarna had ze tussen 2012 en 2019 nog een relatie met een Special Forces-militair.

Pernille La Lau vader met Alzheimer

De vader van Pernille La Lau heeft Alzheimer, wat voor de Nederlandse presentatrice soms erg moeilijk is. Ze wil daarom veel voor haar ouders klaarstaan, bijvoorbeeld door samen te lunchen in het weekend of een borrel te drinken. Pernille La Lau is echter niet bang dat haar vader haar plotseling niet meer zal herkennen. “Als ik naar mijn vader toega, denk ik eigenlijk alleen maar aan het geluk dat ik beleef als ik hem zie. Als ik hem zie, ben ik gewoon blij. We voelen nu veel meer elkaars energie. Door een ziekte kun je niet zoveel meer verbergen, dus we kunnen elkaar heel goed aanvoelen. Dat vind ik heel bijzonder’ aldus Pernille La Lau.

Nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.

Video: Influencer Danique Hosmar laat ze flink stuiteren en krijgt rode wangetjes

Danique Hosmar laat zien hoe goed ze haar troeven kan laten stuiteren terwijl ze intensief aan het hardlopen is!
Pernille La Lau

Profiel

Geboortedatum: 18 september 1971
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Woonplaats: Weesp
Relatie: Ja met Martijn
Kinderen: (dochter) Nuala Joustra en (zoon) Bjørn Joustra
Beroep: Presentatrice
Opleiding: International Marketing Management aan de HES in Amsterdam
Instagram: De Instagram van Pernille is @pernillelalau

Foto's

Pernille La Lau
Pernille La Lau