Olcay Gulsen

Presentatrice Olcay Gulsen

Olcay Gulsen, geboren op 20 juli 1980 in Waalwijk, Nederland, is een bekende modeondernemer en televisiepersoonlijkheid. Ze verwierf bekendheid als eigenaar van het succesvolle modemerk SuperTrash, waarmee ze internationaal succes behaalde. Gulsen groeide op in een ondernemersgezin en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor mode en ondernemen. Haar vastberadenheid en innovatieve geest leidden tot het opbouwen van een mode-imperium. Naast haar ondernemerschap is ze ook een gerespecteerde televisiepersoonlijkheid in Nederland, waar ze haar ervaring en expertise deelt. Gulsen blijft een inspiratiebron voor velen door haar ondernemerschap en vastberadenheid.

Olcay Gulsen in ‘Wie is de Mol?

In 2018 nam Olcay Gulsen deel aan het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'. Tijdens dit seizoen werden de opnames in Georgië en Oost-Europa gehouden. Ondanks haar doorzettingsvermogen wist ze de finale te bereiken. Uiteindelijk eindigde ze echter als verliezend finalist, aangezien een andere deelnemer, Ruben Hein, er met de pot van het spel vandoor ging. Het was Jan Versteegh die de rol van mol vervulde gedurende dit seizoen...

Olcay Gulsen relatie, getrouwd en kinderen

Olcay Gulsen is momenteel vrijgezel. Ze heeft echter diverse relaties gehad met bekende Nederlanders, waaronder voormalig profvoetballer Edgar Davids en Radio-DJ Ruud de Wild. Op dit moment heeft ze geen kinderen. Mogelijk past het hebben van kinderen niet binnen de levensstijl van deze zelfstandige zakenvrouw.

Olcay Gulsen vermogen

Olcay Gulsen staat bekend als een gedreven onderneemster. Als eigenaar van het modemerk Supertrash heeft ze aanzienlijke financiële successen behaald. Dit modelabel omvat een populaire webshop en meerdere fysieke winkels. Bovendien is Gulsen een geliefde mediapersoonlijkheid, vaak te gast in diverse tv-programma's zoals RTL Boulevard en 'Holland's Next Top Model'. Haar toewijding heeft haar aanzienlijke welvaart gebracht door hard werken. Naar schatting wordt het vermogen van Olcay Gulsen op ongeveer 15 miljoen euro geschat.

Nieuws

Olcay Gulsen schrikt van eigen uitspraken bij Vandaag Inside: ‘Heb ik hem opwindend genoemd?’

Olcay Gülsen praat per ongeluk haar mond voorbij. Ze liet haar emoties de vrije loop tijdens Vandaag Inside, en kreeg het stiekem zelfs een beetje warm van deze man...

Video: Olcay Gülsen neemt groot risico bij Vandaag Inside vanwege totale mismatch

Vuurwerk gegarandeerd: Olcay Gulsen schuift na harde beledegingen richting de mannen van Vandaag Inside gewoon bij ze aan tafel! Dit kan alleen tot spektakel leiden... 

Foto: Olcay Gulsen laat heel Venetië diep haar jurkje inkijken na relatiebreuk

Relatiebreuk of niet, Olcay Gulsen pakt uit bij filmfestival. Olcay laat iedereen meegenieten van haar 'vriendinnen'.

Foto: Dumpte Olcay Gulsen Ruud de Wild vanwege bedprestaties?

De bloedmooie brunette Olcay Gulsen heeft haar vriend Ruud de Wild de deur gewezen. Wat is er echt gebeurd?

Foto: Olcay Gulsen draagt gevaarlijk kort rokje aan het strand

Olcay Gulsen draagt een erg gewaagde outfit naar het strand toe. Hier poseert de brunette ook nog eens uitgebreid voor spannende foto's..

Foto: Olcay Gulsen verliest bijna haar loszittende jurkje op balkon

Olcay Gulsen heeft een nieuw plaatje online gezet en die is wel hee erg spannend, want ze verliest bijna haar loszittende jurkje. 

Foto: Olcay Gulsen laat haar geweldige lijf zien in dun badpakje

Olcay Gulsen weet wel hoe ze moet shinen in pikante pakjes. In dit onthullend badpakje weet ze dat ook weer goed voor elkaar te krijgen.

Foto: Olcay Gulsen heeft enorm gat in de achterkant van haar jurk

Olcay Gulsen is helemaal blij met het weekend voor de deur! Ze heeft haar meest gedurfde jurk uit de kast gehaald en is klaar voor een heerlijk drankje. 
Olcay Gulsen bio

Profiel

Geboortedatum: 20 juli 1980
Sterrenbeeld: Kreeft
Afkomst: Olcay Gulsen heeft een Koerdisch-Armeense afkomst
Geboorteplaats: Waalwijk, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Personeel en Arbeid aan de Avans Hogeschool Rotterdam
Instagram: De Instagram van Olcay is @olcay

Foto's

Olcay Gulsen presentatrice
Olcay Gulsen modeontwerpster