Noa Vahle

Presentatrice Noa Vahle

Noa Vahle is een presentatrice die geboren werd op 30 december 1999. Ze werd geboren als de dochter van presentatrice en actrice Linda de Mol en televisieregisseur Sander Vahle. Ze woont in een appartement in hartje Amsterdam. Ze wil graag haar moeder achterna en ook een succesvolle presenatrice worden. Echter, haar interesses liggen niet helemaal op één lijn met die van haar moeder. Waar Linda spelshows en talkshows presenteert, heeft Noa uitgesproken het liefst á la Hélène Hendriks interviews te doen aan het veld in een groot voetbalstadion. Als klein kind deed ze al aan voetbal en hockey. Een carrière in de sport bleek er voor haar helaas niet in te zitten, daarom richtte ze zich op het presenteren ervan. Ze begon haar carrière als junior producer bij BNNVara. Na een zomer als sidekick bij het radioprogramma Morning Glory op 3FM maakte Noa de stap naar de televisie.

Noa Vahle HLF8, Vandaag Inside en De Oranjezomer

Vanwege haar interesse in en kennis over sport kreeg ze in het programma HLF8 van haar neef Johnny de Mol een eigen sportrubriek. Daarnaast werkte ze bij Vandaag Inside achter de schermen aan de productie. Bij Veronica heeft ze een soortgelijke functie vervuld voor Veronica Inside. In het seizoen 2021/2022 was Noa Vahle al te zien als sportverslaggever bij de Europa League en Conference League op Veronica. Ze lijkt dus steeds dichter bij haar droom te komen. Bij het WK van 2022 in Qatar is het eindelijk echt raak. Niet vaste kracht Hélène Hendriks, maar Noa Vahle mocht mee naar het wereldkampioenschap als verslaggever ter plaatse. Ook bij het veelgeprezen zomerprogramma De Oranjezomer mocht Noa Vahle regelmatig aanschuiven en 'inbreken' als verslaggever.

Noa Vahle wint Televizier-ring Talent award

Op 12 oktober 2023 won Noa Vahle de Televizier-ring Talent award tijdens het Televizier-ring gala. Het was een feestelijke avond voor Noa, aangezien ook 'haar' programma De Oranjezomer genomineerd was, en haar voorbeeld en mentor Hélène Hendriks de prijs voor 'beste presentator' ontving.

Noa Vahle hockey bij Viaplay

Sinds 2022 zendt Viaplay de hoogste divisie van het Nederlandse hockey live uit op hun streamingdienst. Noa Vahle presenteert deze nieuwe sport. Het is de eerste keer dat een zender de hoofdklasse hockey live uit gaat zenden. Samen met Anne-Greet Haars is Noa Vahle het gezicht van de hockeyuitzendingen.

Noa Vahle vriend en relatie

Noa Vahle mag er zeker zijn. De blonde presentatrice is dan ook helaas al bezet. Producer Tim de Wild is sinds mei 2022 de vriend van Noa. De twee lijken ontzettend gelukkig samen en de relatie tussen Tim en Noa lijkt er dan ook één voor de lange termijn.

Noa Vahle Instagram

Noa Vahle deelt veel op haar Instagram. Over haar werk, haar relatie of gewoon een leuke foto van een vakantie. Alles kom je te weten via haar Instagram. Noa Vahle is op Instagram te volgen via @noavahle.

Nieuws

Valentijn Driessen gooit bom onder carrières Noa Vahle en Hélène Hendriks: worden prachtige blondines geboycot?

Valentijn Driessen heeft het voor elkaar gekregen om Noa Vahle en Héléne Hendriks flink in verlegenheid te brengen bij VI.

Video: Wijnaldum onder vuur: Hélène Hendriks vindt interview nergens op slaan!

Wijnaldum werd tijdens een interview met Noa Vahle flink aan de tand gevoeld over gevoelige onderwerpen. Hélène Hendriks en de mannen van Vandaag Inside vinden zijn antwoorden werkelijk nergens op slaan!

Video: Noa Vahle kruipt achter de webcam voor sessie met controversiële collega

Noa Vahle heeft weer een bijzondere videocall met een collega en dat werd een ontzettend leuk filmpje. 

Video: Hélène Hendriks onthult live op tv inhoud van privé-appje Noa Vahle

Hélène Hendriks spaart Noa Vahle niet en onthult hun privégesprekken live op televisie!

Foto: Noa Vahle pakt haar vriend flink beet in een strakzittend jurkje

Onze presentatrice Noa Vahle heeft een strak jurkje aan en laat haar troeven goed zien terwijl ze haar vriend goed vastpakt.

Noah Vahle pakt harige vriend stevig beet: “Stop met groeien!”

Onze presentatrice Noa Vahle shockeert iedereen met deze zin: ''Stop met groeien!''

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Foto: Noa Vahle kijkt stiekem naar beeldschone vriendin tijdens voetbalwedstrijd

Noa Vahle loert stiekem veel liever naar deze vrouw terwijl ze eigenlijk gewoon voetbal zou moeten kijken!
Noa Vahle

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1999
Sterrenbeeld: Steenbok
Ouders: Linda de Mol en Sander Vahle
Broer: Julian Vahle
Relatie: Ja, met Tim de Wild
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam
Instagram: De Instagram van Noa is @noavahle

Foto's

Noa Vahle
Noa Vahle
Noa Vahle