Noa Vahle

Presentatrice Noa Vahle

Noa Vahle is een presentatrice die geboren werd op 30 december 1999. Ze werd geboren als de dochter van presentatrice en actrice Linda de Mol en televisieregisseur Sander Vahle. Ze woont in een appartement in hartje Amsterdam. Ze wil graag haar moeder achterna en ook een succesvolle presenatrice worden. Echter, haar interesses liggen niet helemaal op één lijn met die van haar moeder. Waar Linda spelshows en talkshows presenteert, heeft Noa uitgesproken het liefst á la Hélène Hendriks interviews te doen aan het veld in een groot voetbalstadion. Als klein kind deed ze al aan voetbal en hockey. Een carrière in de sport bleek er voor haar helaas niet in te zitten, daarom richtte ze zich op het presenteren ervan. Ze begon haar carrière als junior producer bij BNNVara. Na een zomer als sidekick bij het radioprogramma Morning Glory op 3FM maakte Noa de stap naar de televisie.

Noa Vahle HLF8, Vandaag Inside en Veronica

Vanwege haar interesse in en kennis over sport kreeg ze in het programma HLF8 van haar neef Johnny de Mol een eigen sportrubriek. Daarnaast werkte ze bij Vandaag Inside achter de schermen aan de productie. Bij Veronica heeft ze een soortgelijke functie vervuld voor Veronica Inside. In het seizoen 2021/2022 was Noa Vahle al te zien als sportverslaggever bij de Europa League en Conference League op Veronica. Ze lijkt dus steeds dichter bij haar droom te komen. Bij het WK van 2022 in Qatar is het eindelijk echt raak. Niet vaste kracht Hélène Hendriks maar Noa Vahle mag mee naar het wereldkampioenschap als verslaggever ter plaatse.

Noa Vahle hockey bij Viaplay

Sinds 2022 zendt Viaplay de hoogste divisie van het Nederlandse hockey live uit op hun streamingdienst. Noa Vahle presenteert deze nieuwe sport. Het is de eerste keer dat een zender de hoofdklasse hockey live uit gaat zenden. Samen met Anne-Greet Haars is Noa Vahle het gezicht van de hockeyuitzendingen.

Noa Vahle vriend en relatie

Noa Vahle mag er zeker zijn. De blonde presentatrice is dan ook helaas al bezet. Producer Tim de Wild is sinds mei 2022 de vriend van Noa. De twee lijken ontzettend gelukkig samen en de relatie tussen Tim en Noa lijkt er dan ook één voor de lange termijn.

Noa Vahle Instagram

Noa Vahle deelt veel op haar Instagram. Over haar werk, haar relatie of gewoon een leuke foto van een vakantie. Alles kom je te weten via haar Instagram. Noa Vahle is op Instagram te volgen via @noavahle.

Nieuws

Video: Noa Vahle maakt stiekem statement met close-up van shirtje

Noa Vahle bevindt zich in Qatar om verslag te doen van het WK voetbal. Tijdens haar schakelmomentje met de Oranjewinter-studio wordt haar ineens gevraagd of ze héél dichtbij de camera kan komen staan...

Video: Hélène Hendriks druk in de weer met pikant speeltje tijdens Oranjewinter

Hélène Hendriks is één en al sensatie om naar te kijken. In deze aflevering van Oranjewinter maakt ze het nóg spannender wanneer ze een pikant speeltje tevoorschijn haalt.

Op deze foto’s mocht Noa Vahle nog wél gewaagde kleding dragen

Noa Vahle is in Qatar voor het WK! Binnenkort dus even geen pikante kiekjes van de blondine, want dat wordt daar niet op prijs gesteld..

Video: Noa Vahle getipt als nieuwe presentatrice HLF8

Noa Vahle gaat namens Vandaag Inside naar het WK in Qatar, maar mag zich volgens Johan Derksen na thuiskomst alweer opmaken voor haar volgende grote klus!

Foto: Andy van der Meijde kan handjes niet thuishouden bij Noa Vahle

Noa Vahle en Andy van der Meijde waren samen aanwezig op een voetbal-evenementje. Andy pakte daar uiteraard zijn kans!

Video: Noa Vahle onthult beschamend geheim aan Linda de Mol

Als bekende Nederlander is het lastig om geheimen te houden voor de media. Toch is het Noa Vahle gelukt om dit stiekeme feitje jarenlang te verhullen voor het publiek én haar ouders! Zou haar moeder Linda de Mol er inmiddels om kunnen lachen?

Foto: Chagrijnige Noa Vahle leeft helemaal op na moeilijke periode

Noa Vahle heeft een moeilijke periode achter de rug, maar dat vergeet ze allemaal zodra ze voet zet in een voetbal stadion. 

ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Noa Vahle is op vakantie! De blondine deelt pikante beelden van deze zomerse trip via Instagram..
Noa Vahle

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1999
Sterrenbeeld: Steenbok
Ouders: Linda de Mol en Sander Vahle
Relatie: Ja, met Tim de Wild Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Noa is @noavahle

Foto's

Noa Vahle
Noa Vahle
Noa Vahle