Noa Vahle

Presentatrice Noa Vahle

Noa Vahle is een presentatrice die geboren werd op 30 december 1999. Ze werd geboren als de dochter van presentatrice en actrice Linda de Mol en televisieregisseur Sander Vahle. Ze woont in een appartement in hartje Amsterdam. Ze wil graag haar moeder achterna en ook een succesvolle presenatrice worden. Echter, haar interesses liggen niet helemaal op één lijn met die van haar moeder. Waar Linda spelshows en talkshows presenteert, heeft Noa uitgesproken het liefst á la Hélène Hendriks interviews te doen aan het veld in een groot voetbalstadion. Als klein kind deed ze al aan voetbal en hockey. Een carrière in de sport bleek er voor haar helaas niet in te zitten, daarom richtte ze zich op het presenteren ervan. Ze begon haar carrière als junior producer bij BNNVara. Na een zomer als sidekick bij het radioprogramma Morning Glory op 3FM maakte Noa de stap naar de televisie.

Noa Vahle HLF8, Vandaag Inside en Veronica

Vanwege haar interesse in en kennis over sport kreeg ze in het programma HLF8 van haar neef Johnny de Mol een eigen sportrubriek. Daarnaast werkte ze bij Vandaag Inside achter de schermen aan de productie. Bij Veronica heeft ze een soortgelijke functie vervuld voor Veronica Inside. In het seizoen 2021/2022 was Noa Vahle al te zien als sportverslaggever bij de Europa League en Conference League op Veronica. Ze lijkt dus steeds dichter bij haar droom te komen. Bij het WK van 2022 in Qatar is het eindelijk echt raak. Niet vaste kracht Hélène Hendriks maar Noa Vahle mag mee naar het wereldkampioenschap als verslaggever ter plaatse.

Noa Vahle hockey bij Viaplay

Sinds 2022 zendt Viaplay de hoogste divisie van het Nederlandse hockey live uit op hun streamingdienst. Noa Vahle presenteert deze nieuwe sport. Het is de eerste keer dat een zender de hoofdklasse hockey live uit gaat zenden. Samen met Anne-Greet Haars is Noa Vahle het gezicht van de hockeyuitzendingen.

Noa Vahle vriend en relatie

Noa Vahle mag er zeker zijn. De blonde presentatrice is dan ook helaas al bezet. Producer Tim de Wild is sinds mei 2022 de vriend van Noa. De twee lijken ontzettend gelukkig samen en de relatie tussen Tim en Noa lijkt er dan ook één voor de lange termijn.

Noa Vahle Instagram

Noa Vahle deelt veel op haar Instagram. Over haar werk, haar relatie of gewoon een leuke foto van een vakantie. Alles kom je te weten via haar Instagram. Noa Vahle is op Instagram te volgen via @noavahle.

Nieuws

Foto: Noa Vahle en collega Fresia gebruiken hun tongen na heerlijk avondje

De prachtige presentatrices hebben net een geweldige Europa Conference League achter de rug en dat moet gevierd worden!

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Noa Vahle geeft voetbalfans een intiem goedmakertje met Hélène Hendriks

Ondanks dat het resultaat van de Conference League erg teleurstellend was, kon men nog steeds erg genieten van Noa Vahle en Hélène Hendriks in de studio.

Foto: Noa Vahle verklaart liefde aan bekende vrouw met opvallend shirtje

Noa Vahle draait er geen doekjes omheen dat ze stapelgek is op een wel héél bekende Nederlandse vrouw. De liefdesverklaring wordt gedaan via een opvallend shirtje..

Foto: Noa Vahle beleeft zéér intiem momentje met collega in De Kuip

De beeldschone Noa Vahle legt intiem momentje vast in De Kuip, en deelt dit met haar volgers op Instagram!

Foto: Noa Vahle deelt heerlijke beelden van droomvakantie

Noa Vahle is op een droomvakantie geweest en deelt de prachtige foto's die daar zijn genomen. De blondine heeft flink genoten van haar tripje.

Video: Noa Vahle flirt gedurfd met bezette Wout Weghorst

Bij de eerste training van Oranje sinds het WK kwam Noa Vahle langs om de spelers te interviewen. Bij het interview met Wout Weghorst lijkt er sprake van een enorme chemie tussenbeide. Noa laat er geen gras over groeien en gaat ervoor.

Foto: Rillende Noa Vahle kruipt in slaapzak met vrouwelijke collega

Noa Vahle besluit héél intiem te doen met ESPN-collega Aletha in Polen! Ze hebben het namelijk gigantisch koud, en hebben een slimme manier gevonden om zichzelf op te warmen!
Noa Vahle

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1999
Sterrenbeeld: Steenbok
Ouders: Linda de Mol en Sander Vahle
Relatie: Ja, met Tim de Wild Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Noa is @noavahle

Foto's

Noa Vahle
Noa Vahle
Noa Vahle