Nienke Plas

Presentatrice Nienke Plas

Nienke Plas is een Nederlandse actrice die op 3 april 1986 geboren is in Purmerend. Naast presentatrice is Nienke ook Youtuber, zangeres en actrice. Op haar YouTube-kanaal heeft Nienke inmiddels ruim de 300.000 abbonees behaald. Haar kanaal is enorm hard gegroeid door haar eerste serie: 'Shitty Diary'. Tegenwoordig plaatst ze bijna alleen nog maar vlogs over haar dagelijks leven. Het bekendste programma die Nienke gepresenteerd heeft is 'Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier is het feestje'. In 2019 won Nienke de Televizier-Ster Talent en de Televizier-Ster Online-videoserie met Shitty Diary.

Nienke Plas onder vuur door foto dochtertje

Nienke Plas is een lange tijd slecht in het nieuws geweest nadat ze een foto plaatste van haar dochtertje, waarbij ze haar benen helemaal wijd open had. Onder de foto had ze ook nog een beschrijving gezet waarin het volgende stond: "Dat belooft wat #keepemclosed". Veel volgers vonden dat deze foto en vooral de beschrijving veel te ver gingen. De volgers vinden dat Nienke haar baby onnodig seksualiseert voor likes.

Kinderen en vriend Nienke Plas

Nienke Plas is in 2020 getrouwd met haar man Resley Stjeward. Zij hebben samen twee zoons genaamd Frenky-Dean en Novi-Jaxx, ook hebben ze een dochtertje genaamd Harley. In 2019 raakte ze verloofd nadat Resley haar ten huwelijk vroeg. Voordat Resley Nienke ten huwelijk vroeg, waren ze al elf jaar samen. Nadat ze zijn getrouwd heeft Nienke de achternaam van Resley overgenomen, waardoor ze nu door het leven gaat als Nienke Stjeward

Postnatale Expressie in theater

Nienke Plas is bekend geworden door haar humoristische video's op haar YouTube-kanaal. Veel Nederlanders vinden Nienke een van de grappigste BN'ers van het land. Ze heeft nu ook haar eigen theatershow genaamd Postnatale Expressie. Deze theatershow gaat over de evolutie van de vrouw. Ze verteld haar eigen levensverhaal op een grappige manier. Veel mensen vinden Nienke dus een erg humoristische vrouw, maar volgens de enige recensie op haar website van de theatershow valt dit wel mee. Ze krijgt namelijk maar één ster. In de recensie staat dat het niet grappig is en er simpelweg een levensverhaal wordt verteld door een vrouw.

Nienke Plas vermogen

Het vermogen van Nienke Plas wordt in 2024 geschat op zo'n 1.3 miljoen euro.

Nieuws

Yolanthe Cabau maakt een hoop goed in Netflix-film ‘Just Say Yes’

Een Nederlandse romcom; kijken op eigen risico dus. Doe het anders voor Yolanthe!

TikTok Tuesday: Emma Heesters, Klaasje Meijer en Nienke Plas

Klaasje Meijer (en de rest van K3) gooien met meloenen, Emma Heesters doet Rolf Sanchez-dansje en Nienke Plas zet haar kersverse man het huis uit.

Davina Michelle durft geen ‘nee’ tegen de koning te zeggen

Deze week was het weer zover: de jaarlijkse 'uitblinkerslunch' op Paleis Noordeinde. Waar de meesten zich vooral druk maakten om een gepaste outfit, had Davina hele andere problemen...

Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

Als Nienke Plas ergens verstand van heeft, is het abonnees, volgers, comments en likes. Shownieuws ging op bezoek bij Nienke om over het fenomeen 'neppe likes' te praten. Ze troffen Nienke in een niemendalletje achter haar laptop. Zijn daar beelden van? Ja, daar zijn beelden van!

Sociale Schoonheden met o.a. Leontine Borsato en Nicolette van Dam

Vandaag in Sociale Schoonheden: Leontine zoekt de liefde ergens anders, Bridget is weer terug op televisie, Nienke Plas laat zich van een andere kant zien en Nicolette van Dam wordt ontvoerd door haar man.

#TBT: Expeditie Robinson-finalist Dominique Hazeleger

Stijn Fransen, Famke Louise en Nienke Plas deden in 2018 mee aan Expeditie Robinson. Maar de onbekende Dominique Hazeleger haalde de finale! Ken je haar nog?

Wat Mark Wahlberg kan, kunnen wij ook

Wat als BN’ers restaurants beginnen?

POLL: Wie is de mooiste influencer?

Welke vrouwelijke Influence-schoonheid verdient deze titel?
Nienke plas

Profiel

Geboortedatum: 3 april 1986
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Purmerend
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, getrouwd met Resley Stjeward
Kinderen: Ja, Frenky-Dean, Novi-Jaxx (zoons) en Harley (dochter)
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Nienke Plas is @nienkeplas

Foto's

Nienke plas
nienke plas