Sociale Schoonheden met o.a. Leontine Borsato en Nicolette van Dam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: Leontine zoekt de liefde ergens anders, Bridget is weer terug op televisie, Nienke Plas laat zich van een andere kant zien en Nicolette van Dam wordt ontvoerd door haar man.

Leontine Borsato

Dat Leontine en en zanger Marco Borsato al een tijdje niet meer bij elkaar zijn, zal je vast niet zijn ontgaan. Gelukkig heeft Leontine nog een andere grote liefde: hond Bella.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ons hondenkindje Bella is bijna 13 jaar #lhasaapso 🐕 #doglover

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Bridget Maasland

Het is alweer een tijdje geleden dat de ex-vriendin van André Hazes bij RTL Boulevard achter de desk stond. Daar komt dit weekend echter verandering in! Bridget Maasland kondigt op haar Instagram namelijk aan dat we haar dit weekend weer kunnen bewonderen bij het populaire praatprogramma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Nienke Plas

Waar we de praatgrage vlogger normaal gesproken uitsluitend met stijl haar zien, bracht ze hier gisteravond verandering in. Nienke Plas deelde dan ook een prachtig kiekje van haar natuurlijke krullen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam werd, naar eigen zeggen, ‘ontvoerd’ door manlief Bas Smit. Waar hij haar mee naartoe nam? Een plek met heerlijke cocktails zo te zien. Bas weet wel hoe hij z’n dame in de watten moet leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh wat heb ik deze avondjes gemist. Samen. Met z’n 2-en. M’n schat heeft me ontvoerd en ik vind het heerlijk 🤪❤️ @bassmit ❤️ #loveisintheair

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten