Sociale Schoonheden met o.a. Leontine Borsato en Nicolette van Dam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: Leontine zoekt de liefde ergens anders, Bridget is weer terug op televisie, Nienke Plas laat zich van een andere kant zien en Nicolette van Dam wordt ontvoerd door haar man.

Leontine Borsato

Dat Leontine en en zanger Marco Borsato al een tijdje niet meer bij elkaar zijn, zal je vast niet zijn ontgaan. Gelukkig heeft Leontine nog een andere grote liefde: hond Bella.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ons hondenkindje Bella is bijna 13 jaar #lhasaapso 🐕 #doglover

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Bridget Maasland

Het is alweer een tijdje geleden dat de ex-vriendin van André Hazes bij RTL Boulevard achter de desk stond. Daar komt dit weekend echter verandering in! Bridget Maasland kondigt op haar Instagram namelijk aan dat we haar dit weekend weer kunnen bewonderen bij het populaire praatprogramma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Nienke Plas

Waar we de praatgrage vlogger normaal gesproken uitsluitend met stijl haar zien, bracht ze hier gisteravond verandering in. Nienke Plas deelde dan ook een prachtig kiekje van haar natuurlijke krullen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam werd, naar eigen zeggen, ‘ontvoerd’ door manlief Bas Smit. Waar hij haar mee naartoe nam? Een plek met heerlijke cocktails zo te zien. Bas weet wel hoe hij z’n dame in de watten moet leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh wat heb ik deze avondjes gemist. Samen. Met z’n 2-en. M’n schat heeft me ontvoerd en ik vind het heerlijk 🤪❤️ @bassmit ❤️ #loveisintheair

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten