Presentatrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices

Een presentatrice moet van goeden huize komen wil ze in positief opzicht opvallen tijdens een tv-programma. Hoewel ze als spel- of gespreksleider vaak een dienende rol hebben, valt een goede presentatrice altijd op. Er is een reden dat presentatrices als Eva Jinek en Chantal Janzen onophoudelijk op je tv-scherm voorbij komen. Je zapt gewoon veel minder snel weg als één van deze vrouwen aan het roer staat van een programma. Waar we in Nederland gelukkig ook een kei in zijn is het ontdekken van nieuw talent. Hoe hadden we anders ooit kennis gemaakt met presentatrices als Hélène Hendriks en Marieke Elsinga? Er staan er bovendien nog tientallen in de rij die stiekem net zo veel airtime verdienen als hun bekendere collega’s!

Nieuws over presentatrices

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze zondag deed in het programma VI Vandaag. De beeldschone presentatrice wordt volledig verkeerd begrepen en...

Marlijn Weerdenburg lijkt wel dertig jaar ouder op huiveringwekkende foto

Het was niet de perfecte dag voor Marlijn Weerdenburg. De prachtige presentatrice kreeg te maken met pech en zag er opeens veel ouder uit. 

Sylvana IJsselmuiden berijdt groot, groen monster op stoere foto

Sylvana IJsselmuiden heeft geen angst. Ze spendeert haar weekend het liefste op haar grote groene monster. En daar deelt ze trots een foto van. 

Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

Presentatrice Fresia Cousiño Arias overwint deze week in Wie is de Mol? een van haar grootste angsten op een ontzettend stoere foto.

Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Eindelijk: Hélène Hendriks trekt VI Vandaag flink uit het slop

Er is maar één iemand die ervoor zorgt dat VI Vandaag succesvol blijft: Hélène Hendriks. De presentatrice schuift aan tafel om het programma te redden. 

Foto: Geraldine Kemper redt RTL met geheime serie Expeditie Robinson

De naam van RTL 4 is flink beschadigd door het schandaal van The Voice. Geraldine Kemper schiet te hulp met een perfect programma.

Foto: Chantal Janzen kiest frontaal de aanval richting John de Mol

Chantal Janzen is op Instagram altijd goed op de hoogte én fel. Dit keer haalt ze naar aanleiding van een interview met BOOS flink uit naar John de Mol.

Top presentatrices