Presentatrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices

Een presentatrice moet van goeden huize komen wil ze in positief opzicht opvallen tijdens een tv-programma. Hoewel ze als spel- of gespreksleider vaak een dienende rol hebben, valt een goede presentatrice altijd op. Er is een reden dat presentatrices als Eva Jinek en Chantal Janzen onophoudelijk op je tv-scherm voorbij komen. Je zapt gewoon veel minder snel weg als één van deze vrouwen aan het roer staat van een programma. Waar we in Nederland gelukkig ook een kei in zijn is het ontdekken van nieuw talent. Hoe hadden we anders ooit kennis gemaakt met presentatrices als Hélène Hendriks en Marieke Elsinga? Er staan er bovendien nog tientallen in de rij die stiekem net zo veel airtime verdienen als hun bekendere collega’s!

Nieuws over presentatrices

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Succes gegarandeerd: zó veel kost reclamespot bij De Oranjezondag met Hélène Hendriks

Hoeveel het zou kosten om reclame te plaatsen bij de nieuwe talkshow van Hélène Hendriks? De Oranjezondag gaat hoe dan ook een hit worden, dus tv-expert Tina Nijkamp tipt alvast sponsoren...

Foto: Deze blonde dame zit achter de desk bij Viaplay tijdens de F1-testdagen

Echte F1-fans zitten deze dagen aan de buis gekluisterd voor de F1-testdagen. Wie zien zij tijdens de Viaplay-uitzendingen achter de desk zitten? Dat is Anne-Greet Haars!

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Beeldschone Holly Mae Brood laat kijker enorm genieten tijdens Patty Brard-serie

Holly Mae Brood laat zichzelf goed zien in de nieuwe Patty Brard-serie van Videoland. De kijker lijkt meteen te smullen van Patty, en dan vooral van de actrice die haar 'jonge versie' speelt - Holly Mae Brood!

Humberto Tan pikt droombaantje af van Hélène Hendriks

Slecht nieuws voor Hélène Hendriks: één van de mooiste baantjes van aankomende zomer gaat aan haar neus voorbij...

Sylvana IJsselmuiden wakkert F1-koorts aan met superstrak t-shirtje

De mooie presentatrice Sylvana IJsselmuiden kan niet wachten op de start van het nieuwe F1-seizoen. Daar zit ze al helemaal klaar voor. 

Foto: Voorovergebogen Sylvana IJsselmuiden laat zich diep in haar shirtje loeren in sportschool

Sylvana IJsselmuiden heeft maar weer eens van zich laten horen. Ze plaatst twee ontzettend mooie selfies op het internet.

Top presentatrices