Presentatrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices

Een presentatrice moet van goeden huize komen wil ze in positief opzicht opvallen tijdens een tv-programma. Hoewel ze als spel- of gespreksleider vaak een dienende rol hebben, valt een goede presentatrice altijd op. Er is een reden dat presentatrices als Eva Jinek en Chantal Janzen onophoudelijk op je tv-scherm voorbij komen. Je zapt gewoon veel minder snel weg als één van deze vrouwen aan het roer staat van een programma. Waar we in Nederland gelukkig ook een kei in zijn is het ontdekken van nieuw talent. Hoe hadden we anders ooit kennis gemaakt met presentatrices als Hélène Hendriks en Marieke Elsinga? Er staan er bovendien nog tientallen in de rij die stiekem net zo veel airtime verdienen als hun bekendere collega’s!

Nieuws over presentatrices

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Foto: Geraldine Kemper laat haar schitterende lijf zien in krappe sportkleding

Geraldine Kemper heeft zichzelf weer in een nieuw setje sportkleding gehesen! Eens kijken hoe soepeltjes ze kan bewegen in deze superstrakke outfit...

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Wow: Yolanthe Cabau filmt zichzelf van achteren tijdens dampende workout

Dat Yolanthe Cabau een heerlijk lijf heeft is absoluut geen geheim, maar in deze méga strakke broek is haar achterkant bijna hypnotiserend!

Foto: Marieke Elsinga showt figuur in strakke sportlegging

Marieke Elsinga is weer druk aan het sporten, en toont tussen de oefeningen door even haar figuur in deze strakke sportlegging!

Top presentatrices