Presentatrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices

Een presentatrice moet van goeden huize komen wil ze in positief opzicht opvallen tijdens een tv-programma. Hoewel ze als spel- of gespreksleider vaak een dienende rol hebben, valt een goede presentatrice altijd op. Er is een reden dat presentatrices als Eva Jinek en Chantal Janzen onophoudelijk op je tv-scherm voorbij komen. Je zapt gewoon veel minder snel weg als één van deze vrouwen aan het roer staat van een programma. Waar we in Nederland gelukkig ook een kei in zijn is het ontdekken van nieuw talent. Hoe hadden we anders ooit kennis gemaakt met presentatrices als Hélène Hendriks en Marieke Elsinga? Er staan er bovendien nog tientallen in de rij die stiekem net zo veel airtime verdienen als hun bekendere collega’s!

Nieuws over presentatrices

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt versierd door opgewonden chauffeur

Sylvana IJsselmuiden heeft de meest vrolijke Uber chauffeur aller tijden gevonden. Al lijkt hij wel heel vriendelijk te worden na een tijd. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen pikante foto’s

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een groot fan van haar eigen foto's. Dus bladert de prachtige brunette graag door haar album.

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Bridget Maasland op foto gezet tijdens omkleden in zwembad

Bridget Maasland heeft weer eens een ontzettend spannende foto gedeeld met haar volgers. Maar deze keer was het een verzoekje.

Top presentatrices