Yolanthe Cabau maakt een hoop goed in Netflix-film ‘Just Say Yes’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is voor eventjes weer terug op Nederlandse bodem. Het is alweer een tijdje geleden dat we Yolanthe hebben mogen bewonderen op het grote scherm. Vanaf vandaag is het dan eindelijk weer zover! De half Spaanse actrice speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-film ‘Just Say Yes’.

Als je écht niet anders kan

Bioscoopcijfers bevestigen elk jaar maar weer: Nederland houdt van romcoms. Nu de bioscopen dicht zijn blijft er echter weinig over van Just Say Yes. De recensies zijn vernietigend: “Het rommelige verhaal zit vol met nare personages en kinderachtige humor”. Mocht je dus in de situatie komen dat je vriendin erop staat dat je deze film met haar kijkt ‘win’ je toch een klein beetje, want Yolanthe. Veel succes!

In Just Say Yes speelt Yolanthe eens ’n ander type dan ze gewend is. Geen beeldschone  verleidster, maar een beeldschone kluns. Yo zelf zegt in ieder geval genoten te hebben om deze andere kant van zichzelf te laten zien.

Lees ook ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Spaanse maffiabazin

Cabau volgt momenteel een acteeropleiding in haar woonplaats Los Angeles. Heeft ze die wel nodig na een acteer carrière die al zeventien jaar duurt? “Als actrice ben je nooit uitgeleerd en ik blijf me graag ontwikkelen”, legt ze uit. De actrice ziet zichzelf ook nog wel eens als maffiabazin verschijnen in een film, ze zou er zelfs Spaans in kunnen spreken. Wij kunnen niet wachten op een Nederlandse Queen of the South met Yolanthe in de hoofdrol.

De cast van Just Say Yes

Naast de beeldschone Yolanthe spelen ook de actrices Pip Pellens, Noortje Herlaar, Kim Lian van der Meij, Nienke Plas en zelfs Patricia Paay in de nieuwe Nederlandse Netflix-film. Voor het vrouwelijk schoon kijken is dus een optie! Eigenlijk zou de film in première gaan in de Nederlandse bioscopen, maar vanwege corona komt ie nu direct naar Netflix.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!