Wat Mark Wahlberg kan, kunnen wij ook

Datum: 

Categorie:

Superster Mark Wahlberg doet niet zo moeilijk. Hij wilde een burgerrestaurant beginnen en deed dat dan ook gewoon. Over de naam dacht hij vast niet lang na: Wahlburgers. Hij zag een kans en greep hem. Lekker eenvoudig. Gewoon een woordgrap op basis van zijn naam. Was iedereen maar zo simpel. Dan hadden we er een hoop mooie eetgelegenheden bij.

Maaslander Fondue

Bridget Maaslands fonduerestaurant. Op het menu verschillende fondues met Maaslanderkaas. Een heerlijke combinatie van oude en jonge kaas, met bloed, zweet en tranen gemaakt.

Vegan Kluijvers

Het spareribsrestaurant van Nicolette Kluijver. Lekkere magere spareribs zodat je flink op de botjes kan kluiven. En het is natuurlijk allemaal vegan én exclusief geïmporteerd vanuit de Expeditie Eilanden.

Tot op het Both

Froukje de Boths visrestaurant. Bot zal rijkelijk op het menu te vinden zijn. De platvis past perfect bij haar, al valt het ook niet uit te sluiten dat haar restaurant naam gaat maken met het ‘Gerrit-menu’, waar meerdere zalmsoorten.

Gele Plassen

Een all natural smoothiebar van Nienke Plas. Op het menu voornamelijk gele, natuurlijke smoothies met een speciaal, persoonlijk ingrediënt van Nienke Plas zelf. Gefinancierd door stille vennoot Patricia Paay.

Froggers

Een Frans restaurant van de familie Froger. Met alleen maar kikkerbillen op het menu, live muziek van een dikke pad die piano speelt en een ballenbak vol kikkererwten om de kids mee te vermaken!

Knollen Enzo

Het vegetarische paardenrestaurant van Enzo Knol. Op het menu paardenvlees, maar ook knolrapen en knolselderij. Voor de vegetariërs.

Roels Vinkjes

Het restaurant van Dries Roelvink waar alleen slavinken en blinde vinken worden geserveerd. Verder niets, want meer inhoud dan een paar hompen vlees hebben de Roelvinkjes ook niet.

Kerststol van Kees Stol

Heeft eigenlijk geen verdere uitleg nodig. Behalve dan: ook voor buiten de feestdagen. Volgens Oud Volendams recept, dus mét poeder op de bovenkant.

Alle Curry van de Regenboog

Cristina Curry’s Thaise restaurant. Zij serveert curry’s in alle kleuren van de regenboog die vooral leunen op de reputatie van het restaurant dat ervoor zat. De curry’s hebben weinig om het lijf en niemand weet waarom ze er naar toe gaan.

Broodnodig

De banketbakkerij van Holly Mae Brood. Op de kaart gebakjes en brownies met speciale psychedelische ingrediënten ter ere van haar vader.

Leeuwendeel

All-you-can-eat-restaurant van Paul de Leeuw. Op het menu: alles. Hou je niet in. Bij dit restaurant zit een spelelement. Elke avond is Paul de Leeuw zelf van de partij. Krijgen de gasten meer op dan hij? Dan is het eten gratis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!