Wat Mark Wahlberg kan, kunnen wij ook

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Superster Mark Wahlberg doet niet zo moeilijk. Hij wilde een burgerrestaurant beginnen en deed dat dan ook gewoon. Over de naam dacht hij vast niet lang na: Wahlburgers. Hij zag een kans en greep hem. Lekker eenvoudig. Gewoon een woordgrap op basis van zijn naam. Was iedereen maar zo simpel. Dan hadden we er een hoop mooie eetgelegenheden bij.

Maaslander Fondue

Bridget Maaslands fonduerestaurant. Op het menu verschillende fondues met Maaslanderkaas. Een heerlijke combinatie van oude en jonge kaas, met bloed, zweet en tranen gemaakt.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Vegan Kluijvers

Het spareribsrestaurant van Nicolette Kluijver. Lekkere magere spareribs zodat je flink op de botjes kan kluiven. En het is natuurlijk allemaal vegan én exclusief geïmporteerd vanuit de Expeditie Eilanden.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Tot op het Both

Froukje de Boths visrestaurant. Bot zal rijkelijk op het menu te vinden zijn. De platvis past perfect bij haar, al valt het ook niet uit te sluiten dat haar restaurant naam gaat maken met het ‘Gerrit-menu’, waar meerdere zalmsoorten.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

Gele Plassen

Een all natural smoothiebar van Nienke Plas. Op het menu voornamelijk gele, natuurlijke smoothies met een speciaal, persoonlijk ingrediënt van Nienke Plas zelf. Gefinancierd door stille vennoot Patricia Paay.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Froggers

Een Frans restaurant van de familie Froger. Met alleen maar kikkerbillen op het menu, live muziek van een dikke pad die piano speelt en een ballenbak vol kikkererwten om de kids mee te vermaken!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rene Froger (@rene.froger) op

Knollen Enzo

Het vegetarische paardenrestaurant van Enzo Knol. Op het menu paardenvlees, maar ook knolrapen en knolselderij. Voor de vegetariërs.

Roels Vinkjes

Het restaurant van Dries Roelvink waar alleen slavinken en blinde vinken worden geserveerd. Verder niets, want meer inhoud dan een paar hompen vlees hebben de Roelvinkjes ook niet.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dries Roelvink (@driesroelvink_official) op

Kerststol van Kees Stol

Heeft eigenlijk geen verdere uitleg nodig. Behalve dan: ook voor buiten de feestdagen. Volgens Oud Volendams recept, dus mét poeder op de bovenkant.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kees Tol (@keestolofficial) op

Alle Curry van de Regenboog

Cristina Curry’s Thaise restaurant. Zij serveert curry’s in alle kleuren van de regenboog die vooral leunen op de reputatie van het restaurant dat ervoor zat. De curry’s hebben weinig om het lijf en niemand weet waarom ze er naar toe gaan.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christina Curry (@notsosadgrl) op

Broodnodig

De banketbakkerij van Holly Mae Brood. Op de kaart gebakjes en brownies met speciale psychedelische ingrediënten ter ere van haar vader.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) op

Leeuwendeel

All-you-can-eat-restaurant van Paul de Leeuw. Op het menu: alles. Hou je niet in. Bij dit restaurant zit een spelelement. Elke avond is Paul de Leeuw zelf van de partij. Krijgen de gasten meer op dan hij? Dan is het eten gratis.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.