Nicolette van Dam

Presentatrice Nicolette van Dam

Nicolette van Dam, geboren op 14 augustus 1984 in Amsterdam, is een Nederlandse actrice, presentatrice en ondernemer. Ze brak door met haar rol in de soapserie "Goede Tijden, Slechte Tijden". Van Dam heeft ook als presentatrice gewerkt voor diverse televisieprogramma's, waaronder "Het Blok" en "Mijn Vader is de Beste". Haar veelzijdigheid komt tot uiting in haar ondernemerschap, met de oprichting van meerdere bedrijven en het lanceren van een eigen kledinglijn voor kinderen. Ze staat bekend om haar enthousiasme, toewijding aan ondernemerschap en haar bijdrage aan de Nederlandse entertainment- en zakelijke wereld.

Nicolette van Dam, relatie, getrouwd en kinderen

Nicolette van Dam is sinds 2015 getrouwd met Bas Smits en heeft twee dochters, genaamd Lola-Lily en Kiki-kate. Bas Smits is zelf ook ondernemer, maar is vooral bekend om zijn aanwezigheid op Instagram, waarop hij allerlei komische video’s deelt.

Nicolette van Dam ski ongeluk

Tijdens haar skivakantie raakte Nicolette van Dam betrokken bij een vervelend ongeluk waarbij ze haar meniscus en kruisband scheurde op de skipistes van Verbier in Zwitserland. Het incident vond plaats toen ze uit de skilift wilde stappen en vast kwam te zitten aan de ski's van de kinderen. Momenteel verplaatst de Nederlandse presentatrice zich met een rolstoel. Ondanks de situatie probeert ze positief te blijven: "Nu verplicht rust… Wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van', aldus Nicolette van Dam.

Nicolette van Dam vermogen

Nicolette heeft met opvallende rollen in tv-series zoals ZOOP en Voetbalvrouwen goed verdiend. Ze is ook verbonden aan merken zoals de Postcode Loterij en Unicef, en heeft diverse eigen kledinglijnen. Haar totale vermogen wordt geschat op ongeveer 10 miljoen euro.

Nieuws

‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer-hit

Haar identiteit bleef nét niet lang genoeg geheim voor de eindoverwinning in The Masked Singer, maar het is duidelijk dat Noortje Herlaar een verpletterende indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse kijker...

Is Nicolette van Dam de panter bij The Masked Singer?

Sinds de start van het tweede seizoen van de Nederlandste The Masked Singer vragen kijkers het zich al af: welke slanke, lenige dame zit er toch in dat panterkostuum?

Battle of the Babes: Nicolette van Dam wint van Nicolette Kluijver

Ze dragen dezelfde voornaam, hebben dezelfde leeftijd, kunnen allebei verschrikkelijk breed lachen en delen bovendien hun haarkleur. Toch werd er overduidelijk voor één van deze twee Nicolettes gekozen!

Battle of the Babes: Nicolette van Dam v.s Nicolette Kluijver

Wie van de Nicolettes is jouw favoriet?

Sociale Schoonheden met o.a. Leontine Borsato en Nicolette van Dam

Vandaag in Sociale Schoonheden: Leontine zoekt de liefde ergens anders, Bridget is weer terug op televisie, Nienke Plas laat zich van een andere kant zien en Nicolette van Dam wordt ontvoerd door haar man.

Sociale Schoonheden met o.a. Suzanne Schulting en Nicolette van Dam

Wie had dat gedacht? De meeste mooie vrouwelijke BN'ers hebben een mooie moeder! Op hun socials showen ze dat de appel niet ver van de boom valt!

Yolanthe, Bo en Nicolette gratis in je eigen thuisbioscoop

Pathé denkt mee deze coronatijd: elke dag een gratis film, zonder addertje onder het gras. Geniet vandaag van deze dames!

Bas Smits positiviteitstherapie

Voel jij je niet zo lekker in je vel? Ga dan voor wat Vitamine Bas.
Nicolette van Dam bio

Profiel

Geboortedatum: 14 augustus 1984
Sterrenbeeld: Leeuw
Afkomst: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja met Bas Smit
Familie: (vader) Rene van Dam, (moeder) Karin van Dam, (broer) Sebastian van Dam
Kinderen: Lola-Lily en Kiki-Kate
Beroep: Presentatrice
Opleidingsniveau: Havo
Instagram: De Instagram van Nicolette is @nicolettevandam1

Foto's

Nicolette van Dam presentatrice
Nicolette van Dam relatie