#TBT: Expeditie Robinson-finalist Dominique Hazeleger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We gaan deze Throwback Thursday slechts twee jaartjes terug in de tijd. Hoe vers ligt het Expeditie Robinson-seizoen van 2018 nog in je geheugen? Kom op, je weet nog wel: dat jaar met Stijn Fransen, Loiza Lamers, Nienke Plas en Famke Loise. Weet je nog wie er dat jaar als enige vrouw in de finale stond? Dominique Hazeleger, een van de ‘onbekende’ deelnemers. Toch is het jammer dat ze haar deelname niet in nationale bekendheid om heeft kunnen zetten. Waarom? Kijk zelf maar!

Een jaar na de terugkeer van de ‘onbekende Nederlanders’ als deelnemers aan Expeditie Robinson wist de toen 21-jarige studente Dominique Hazeleger zich te kwalificeren voor deelname aan het tropische spelprogramma. Samen met zes andere ‘gewone’ Nederlanders en veertien BN’ers streed Dominique in de verzengende hitte om de overwinning.

Dominique Hazeleger won bijna Expeditie Robinson

Van tevoren zou je Dominique Hazeleger misschien niet zo hoog ingeschat hebben. Ze is niet al te groot, na Famke Louise de jongste. Misschien zelfs een beetje ’te mooi’ om taai genoeg te kunnen zijn. Da’s een verschrikkelijk fout vooroordeel, geven we nu toe. Dominique bleek namelijk een vechter te zijn. Ze schopte het tot de grote finale, waar ze het aflegde tegen de onbekende Jan en voormalig topatleet Gregory Sedoc.

Dominique Hazeleger is nu #fitgirl op Instagram

Ze was op 21-jarige leeftijd dus al sterker dan je dacht. Maar het lichamelijk afleggen tegen iemand, dat ging Dominique niet meer gebeuren: ze is nu ‘fitgirl’ op Instagram. Ze heeft een wasbordje, en spierballen waar menig man jaloers van wordt. Bovendien is ze niet bang om haar fittere lijf, dat ze gekweekt heeft met een heus bodyplan, op Instagram te laten zien. Keer. Op. Keer. Deze dame is zeker weten het volgen waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.