#TBT: Expeditie Robinson-finalist Dominique Hazeleger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We gaan deze Throwback Thursday slechts twee jaartjes terug in de tijd. Hoe vers ligt het Expeditie Robinson-seizoen van 2018 nog in je geheugen? Kom op, je weet nog wel: dat jaar met Stijn Fransen, Loiza Lamers, Nienke Plas en Famke Loise. Weet je nog wie er dat jaar als enige vrouw in de finale stond? Dominique Hazeleger, een van de ‘onbekende’ deelnemers. Toch is het jammer dat ze haar deelname niet in nationale bekendheid om heeft kunnen zetten. Waarom? Kijk zelf maar!

Een jaar na de terugkeer van de ‘onbekende Nederlanders’ als deelnemers aan Expeditie Robinson wist de toen 21-jarige studente Dominique Hazeleger zich te kwalificeren voor deelname aan het tropische spelprogramma. Samen met zes andere ‘gewone’ Nederlanders en veertien BN’ers streed Dominique in de verzengende hitte om de overwinning.

Dominique Hazeleger won bijna Expeditie Robinson

Van tevoren zou je Dominique Hazeleger misschien niet zo hoog ingeschat hebben. Ze is niet al te groot, na Famke Louise de jongste. Misschien zelfs een beetje ’te mooi’ om taai genoeg te kunnen zijn. Da’s een verschrikkelijk fout vooroordeel, geven we nu toe. Dominique bleek namelijk een vechter te zijn. Ze schopte het tot de grote finale, waar ze het aflegde tegen de onbekende Jan en voormalig topatleet Gregory Sedoc.

Dominique Hazeleger is nu #fitgirl op Instagram

Ze was op 21-jarige leeftijd dus al sterker dan je dacht. Maar het lichamelijk afleggen tegen iemand, dat ging Dominique niet meer gebeuren: ze is nu ‘fitgirl’ op Instagram. Ze heeft een wasbordje, en spierballen waar menig man jaloers van wordt. Bovendien is ze niet bang om haar fittere lijf, dat ze gekweekt heeft met een heus bodyplan, op Instagram te laten zien. Keer. Op. Keer. Deze dame is zeker weten het volgen waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!